.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Изневяра. Споделяне за изневяра.

Според вас, ако едно момче държи на приятелката си и и е изневерил докато е бил пиян трябва ли да сподели с приятелката си?
    Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...

Голям фен Аватара на dantro
    Ако тя няма откаде да разбере не тря да споделя
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Трябва да се замислиш дали имаш чувства към този, с когото си изневерила. Ако е било само някакво моментно увлечение няма смисъл да казваш на гаджето си и да рискуваш да се разпадне връзката ти. Ако обаче изпитваш нещо по-силно към този човек е най-добре да кажеш на партньора си и да се разберете.
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    yy nas !
    би тряяло да и каже пък тя ще реши какво да прави ! се пак и някво доверие тряя да има.. пък и тва че е бил пиян нее го оправдава за изневярата ! ;хх ;]

Guest
    трябва да и каже...една връзка не се гради на лъжа,освен ако не са заедно само за сексът

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Аз мисля че да.. трябва да й сподели, ако държи на нея.. вярно е,че момичето ще се почувства гадно, но ако найстина го обича, ще му прости... е първоначално ще има "джабала" но.. поне момичето ако е умна ще оцени, че тоя човек държи на нея й се доверява пък и по-добре "джабала" за това, отколкото за това че е скрил от нея... Аз лично предпочитам от него първо да узная.. отколкото от други хора...
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен Аватара на babity
    Независимо дали е имало чувства или не трябва да се каже! Аз смятам, че в една връзка всичко трябва да се казва. Друг е въпросът каква версия ще разкажеш на гаджето!

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Аз мисля че да.. трябва да й сподели, ако държи на нея.. вярно е,че момичето ще се почувства гадно, но ако найстина го обича, ще му прости... е първоначално ще има "джабала" но.. поне момичето ако е умна ще оцени, че тоя човек държи на нея й се доверява пък и по-добре "джабала" за това, отколкото за това че е скрил от нея... Аз лично предпочитам от него първо да узная.. отколкото от други хора...
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Цитирай Първоначално написано от `Impossible is nothing `®
    трябва да и каже...една връзка не се гради на лъжа,освен ако не са заедно само за сексът
    +1

По-добре й кажи ти, отколкото да разбере от някои друг.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    sofiq
    bivshiq mi priqtel..mi izneveri dokato bil na kupon piqn..az nqmashe absl ot nikade kak da razbera..no toi mi kaza..ot togava mu imah oshte pogolqmo doverie..

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Аз също съм на мнение, че по добре да научи от теб от колкото от трети човек
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

По-добре да се каже, в противен случай ще разбере от друг и би станало още по-зле...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Аз също съм на мнение, че по добре да научи от теб от колкото от трети човек
    +1
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Не трябва, разбира се.
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    според мен това дали ще се сподели за изневярата говори много за състоянието на вашите отношения по принцип за прледпочитане е да се сподели дори с риск за връзката ви а ако половинката ви наитина държи на вас ще ви прости

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Трябва, аз лично бих простила, и повече не бих го пускала да се напива без мене

Голям фен Аватара на dantro
    аз небих я пуснал да се налива без мен въобще
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Според мен не.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    ДА!
    Но ако наистина я обича няма да си позволи да стигне дотам, че да се напие и да й изневери...

Град
    Париж
    Ми незнам дали тряабва да каже,обаче аз не бих му простила

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Аз също съм на мнение,че трябва да й кажеш.Ако наистина те обича,ще разбере,че си направил грешка,разбираш това,но също така осъзнаваш,че за да продължи връзката ви е нужно взаимно доверие и подкрепа.Ех,да,не си направил хубаво,че си бил с друга,но ако споделиш това с приятелката си и се разкайваш,тя ще разбере,че наистина я обичаш,щом си признаваш грешката и държиш всичко да продължи по старо му.Освен това е било под въздействието на алкохол,нали?Тя ще вземе под внимание и този факт и мисля,че всичко ще е наред.Но първо трябва да й кажеш.
    Успех! \/

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Да, разбира се че трябва! А и щом я обича, би трябвало да осъзнава грешката си или пък изобщо да не беше стигал до изневяра...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    По-добре да се каже, в противен случай ще разбере от друг и би станало още по-зле...
    trqbva!

ох това е много гадно ... но по добре да и каже отколкото когато тя да разбере и тои да излезе с номера ..
    "не ми се сърди на мен... сърди се на каисиевата ракия.."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си