- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра. Споделяне за изневяра.
Според вас, ако едно момче държи на приятелката си и и е изневерил докато е бил пиян трябва ли да сподели с приятелката си?
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
Ако тя няма откаде да разбере не тря да споделя
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Трябва да се замислиш дали имаш чувства към този, с когото си изневерила. Ако е било само някакво моментно увлечение няма смисъл да казваш на гаджето си и да рискуваш да се разпадне връзката ти. Ако обаче изпитваш нещо по-силно към този човек е най-добре да кажеш на партньора си и да се разберете.
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
би тряяло да и каже пък тя ще реши какво да прави ! се пак и някво доверие тряя да има.. пък и тва че е бил пиян нее го оправдава за изневярата ! ;хх ;]
трябва да и каже...една връзка не се гради на лъжа,освен ако не са заедно само за сексът![]()
Аз мисля че да.. трябва да й сподели, ако държи на нея.. вярно е,че момичето ще се почувства гадно, но ако найстина го обича, ще му прости... е първоначално ще има "джабала"![]()
но.. поне момичето ако е умна ще оцени, че тоя човек държи на нея й се доверява
пък и по-добре "джабала" за това, отколкото за това че е скрил от нея...
Аз лично предпочитам от него първо да узная.. отколкото от други хора...
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Независимо дали е имало чувства или не трябва да се каже! Аз смятам, че в една връзка всичко трябва да се казва. Друг е въпросът каква версия ще разкажеш на гаджето!
Аз мисля че да.. трябва да й сподели, ако държи на нея.. вярно е,че момичето ще се почувства гадно, но ако найстина го обича, ще му прости... е първоначално ще има "джабала"![]()
но.. поне момичето ако е умна ще оцени, че тоя човек държи на нея й се доверява
пък и по-добре "джабала" за това, отколкото за това че е скрил от нея...
Аз лично предпочитам от него първо да узная.. отколкото от други хора...
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
+1Първоначално написано от `Impossible is nothing `®
По-добре й кажи ти, отколкото да разбере от някои друг.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
bivshiq mi priqtel..mi izneveri dokato bil na kupon piqn..az nqmashe absl ot nikade kak da razbera..no toi mi kaza..ot togava mu imah oshte pogolqmo doverie..
Аз също съм на мнение, че по добре да научи от теб от колкото от трети човек![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
По-добре да се каже, в противен случай ще разбере от друг и би станало още по-зле...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от Elisa`Day
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
според мен това дали ще се сподели за изневярата говори много за състоянието на вашите отношения по принцип за прледпочитане е да се сподели дори с риск за връзката ви а ако половинката ви наитина държи на вас ще ви прости
Трябва, аз лично бих простила, и повече не бих го пускала да се напива без мене![]()
аз небих я пуснал да се налива без менвъобще
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
ДА!
Но ако наистина я обича няма да си позволи да стигне дотам, че да се напие и да й изневери...![]()
Ми незнам дали тряабва да каже,обаче аз не бих му простила![]()
Аз също съм на мнение,че трябва да й кажеш.Ако наистина те обича,ще разбере,че си направил грешка,разбираш това,но също така осъзнаваш,че за да продължи връзката ви е нужно взаимно доверие и подкрепа.Ех,да,не си направил хубаво,че си бил с друга,но ако споделиш това с приятелката си и се разкайваш,тя ще разбере,че наистина я обичаш,щом си признаваш грешката и държиш всичко да продължи по старо му.Освен това е било под въздействието на алкохол,нали?Тя ще вземе под внимание и този факт и мисля,че всичко ще е наред.Но първо трябва да й кажеш.
Успех! \/
Да, разбира се че трябва! А и щом я обича, би трябвало да осъзнава грешката си или пък изобщо да не беше стигал до изневяра...![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
trqbva!Първоначално написано от Wrathchild
ох това е много гадно ... но по добре да и каже отколкото когато тя да разбере и тои да излезе с номера ..
"не ми се сърди на мен... сърди се на каисиевата ракия.."![]()