.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

1 смс и 2 обаждания

.................................................. ..........................
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Голям фен Аватара на dantro
    маи си 14 годишна лигла
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

По думите ти разбирам че държиш на нито един от тях а щом е така остави ги да си продължат живота и ти продължи своя без тях им и други момчета

Град
    TaM..
    +1 за горното post-че

Re: 1 смс и 2 обаждания

Цитирай Първоначално написано от lookatme
    колкото и тъпо да звучи май прецаках всичко само с 1 SMS и два разговора по две минутки
    имам си приятел (да го наречем Х),обаче доста време преди това бях влюбена в друг(който ще се казва У) и дори в момента продължавам да см .. както и да е,руса му работа
    откакто ходим,той све държи адски мило с мен,адски е добричък а аз се държа като пълна кучка,все едно въобще не ми пука за него .. не е така,точно обратното,но още имам чувства към другият,който така или иначе не ми пусна нито веднъж за всичките ми опити в продължение на 8 месеца. Преди няколко дена У му се обади (те са приятели) да се видят, обаче той нямаше желание да се виждат,а и пафкахме в парка и го излъга .. на мен ми стана адски кофти и му написах смс че Х го лъже и да дойде там където бяхме. Той ми се обади и разговаряхме,но не пожела да дойде след като не бил желан (аз го исках,но няма значение ) и той се обиди на Х
    Преди два дена са си говорили и снощи с Х се скарахме и му казах почти всичко. Оказа се че Х си мисли че още см влюбена в другият (не че е лъжа)и отношенията ни охладняха
    Е май всичко оклепах .. между тях ,в отношенията с гаджето ,както и с другият и сега .. незнам какво да правя
    Смятам да оставя нещата да отихнат и да си продължа .. Вие как смятате,как е най-добре !?
    ako obi4a6 edin ot tqh naistina silno napravi vsi4ko vuzmojno da trugnete ...ina4e 6te sajelqva6
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    От двата стола, та на земята.Най-добре е да ги забравиш и да си продължиш живота.Има и други момчета на този свят - все някой ще ти се хареса.Но ако си наистина влюбена в някой от тях, направи нещо по въпроса.Успех!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    stignah do sredata i zabrih na4aloto tctctc lapeta
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Според мен няма смисъл да бъдеш с някой, който не харесваш. Ако ти е приятно с него - запази приятелски отношеня. Ясно е, че няма да бъдеш с този, който всъщност харесваш, но можеш да се влюбиш в някои друг.

Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    От двата стола, та на земята.Най-добре е да ги забравиш и да си продължиш живота.Има и други момчета на този свят - все някой ще ти се хареса.Но ако си наистина влюбена в някой от тях, направи нещо по въпроса.Успех!
    +1
    Или просто потърси Z

Най-доброто решение е да се отдръпнеш и да решиш в крайна сметка какво искаш,или по-точно кой
    A qui

Просто не знаеш какво искаш.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Намери си друго момче, но този път изчакай да забравиш сегашните...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Нямам думи

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    КуЧкЪъъЪЪъ СиИиИ амА Не НегоВаТъЪъЪ!!!

p.s. batiiiii otkyde izvirat teq prezadovoleni kifli!!!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Ами да аз съм 14 годишна лигла дето е в същото положение в момента,с някой разлики и реших,че трябва да продължа с единия който наистина си го обичам и .. това е да кажем този "Х" и не знам..към него наистина изпитвам чувства и искам да сме заедно...но не всичко зависи от мене вече...ти какво реши?! и какво направи..аз те съветвам като мене...който обичаш повече и .. така..пък ако не стане..ще си намериш друг [ силно се надявам да се получи,както и да постъпиш ;]]]]

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Намери още един да се казва "Й" ше стане много хубава дума
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

и аз съм на 14 защо ли не мисля като....(няма да се изказвам)
    Не всичко е въпрос само до възраст,но и до възпитание

Мисля,че си постъпила много лошо От къде на къде ще портиш човека до себе си,заради бившия .Ти си го предала,как е искал да реагира,да каже "ми ела при нас?! "много ясно,че няма да иска Много гадна постъпкна,не знам..Ако човека до теб,не те обичаше колкото си личи,че те обича би те зарязал,при тея твой номера Бившото си е бившо,защо не го разберете!Той е нещо,което си изгубил и не си заслужава да нараняваш хората за това..Живота продължава,с тях или без тях.Извини се на приятеля си и се опитай да бъдеш по-мила с него Заслужава го!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    РЮАР
    На т'ва му се вика СМЕШНА работа... аз п1к никога ама никога не бих се скарал с приятел заради било то гадже или просто някакво си момиче..

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    май си 14 годишна лигла
    +1

14 годишна лигла дето не знае кво иска
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    и аз съм на 14 защо ли не мисля като....(няма да се изказвам)
    Не всичко е въпрос само до възраст,но и до възпитание
    Тя е толкова права.Както вика баба ми : "Възпитанието и образованието лежът в основата на този живот, Сандо"!
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Съгласна съм.Ама най-добре намери си трети и бъди с него ,остави ги вече тези

Цитирай Първоначално написано от fankata
    Ами да аз съм 14 годишна лигла дето е в същото положение в момента,с някой разлики и реших,че трябва да продължа с единия който наистина си го обичам и .. това е да кажем този "Х" и не знам..към него наистина изпитвам чувства и искам да сме заедно...но не всичко зависи от мене вече...ти какво реши?! и какво направи..аз те съветвам като мене...който обичаш повече и .. така..пък ако не стане..ще си намериш друг [ силно се надявам да се получи,както и да постъпиш ;]]]]
    aide nameriha se da gi ostavim sega da obmenqt jiteiski opit
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си