- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лошо,Лошо...
Хода с едно момиче от доста време и много я обичам.. да я наречем Мими .Но ходя и с още едно Теди само че то не е точно ходене.Ходехме преди,но скъсахме тя тръгна с едно момче това беше преди 2 години.И тя още си ходи с това момче,но супер много се обичаме.И когато на мен ми беше трудно че нмога да съм с нея станах мн голям женкар.Не ми пукаше за момичетата и не се влюбвах обичам само нея !! Но след това се влюбих в Мими тя е толкова красива и мила и уникална е.. А Тедито е също добро момиче но сме много различни.А с Мими имаме общи неща дори и начин на обличане музика всичко .. а Тедито е по-такава не ги харесва тея лиглите кукличките говора за момичетата .. А Мимито си е точно такава и аз много си я харесвам и обичам както и тя мен.Но вече няколко месеца продължава това с Тедито съм зад гърба на всички виждаме си говорим си смеем се обичаме се много!! А с Мими сме заедно пред всички и .. много ни се радват много сме сладки и т.н. Обаче аз глупака нали големия бройкаджия реших да си намера още една .. и тогава Мими разбра,че съм й изневерил остави ме аз неможех да го преживея.Търсех я обаждах й се непрестанно и се извинявах и тя ми прости.Но аз продължих да съм и с Тедито.. а тя знаеше за Мими.Само че когато Мими ме заряза аз бях съкрушен и Теди ме попита обичаш ли я и аз и казах "Да,много" сега .. Теди ми каза немога така ти я обичаш защо съм ти аз .. Нямам представа какво да правя всичко е толкова объркано .. а и това в че има и още 2 момичета приятелки на Мими които все ме свалят и ми говорят разни неща и аз вече незнам неискам да объркам всичко и се опитвам да не се поддам .. ;( ;(
7 клас си нали![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
ами определено трябва да избереш една от всички![]()
е та какво им е на седнокласницитеПървоначално написано от dantro
![]()
Ne ne .. ve4e 12![]()
Кво викаш вече си на 12 години ?Първоначално написано от LuJliOtO
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Изясни си нещата. Щом обичаш Мими, бори се за нея. Докажи й, че може да разчита на теб и остави другите.
mai iskashe da kaje klas xaxaxa bahti tapaka xaxaПървоначално написано от dantro
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
dam dam 12 klas .. na 18 sum .. a be nqma zna4enie pomognete ne se obqsnqvaite![]()
Ако наистина изпитваше любов към някое от момичетата, нямаше да ходиш с по няколко. Според ме просто си свикнал с тях, част от ежедневието ти са, и загубата им би те наранила. По-добре ги остави, така само ги нараняваш
Първоначално написано от kuklichka_bg
Знаеш ли предназначението на понятието "ирония" ? Кво ми се правиш на умна
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Избери Теди или Мимиама да е само една
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
poukata e: "ne se hva6taite s momi4eta, koito se kazvat Mimi i Tedi!"![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
Първо реши коя искаш подяволите - тва да не са ти кукли неска искам тая утре оная .. И като избереш едно от всички момичета бори се за нея и ОСТАНИ с нея, а ако ти писне я остави - не може да си играеш така .. Или си с нея или не си .. Кви са тия буквално бебешки истории .. А доколкото тва, че имало и такива които те свалят - ми то винаги ще има тва не значи, че трябва да заебеш всичко и всички заради тва, че някоя си решила да си запълни времето като пофлиртува с тебе.
Ами аз не зарязвам всичко заради единия флирт просто и аз флиртувам .. от тама почват скандали глупости .. Обичам ги и 2те толкова много ;( ;( искам ги и 2те ;(
Не може да си и с двете... или едната или другатаПървоначално написано от LuJliOtO
Помисли добре коя обичаш истински и дали все още тя иска да бъде с теб...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
оф досущ си като един мой приятел. Кофти, човек. Сам си каза, че си женкар. А мислиш ли , че с тая слава на такъв ще можеш да завържеш сериозна връзка ако ще с Теди, Мими, Дени, Пенка и т.н. Или ши са укротиш и ше държиш на едно момиче или ше ти се случват все такива бъркотии.
Ami da iskam seriozna vruzka prosto neznam kak da go naprava tfa ;(
Избираш едната, която обичаш повече и с която мислиш, че ще си по щастлив и се ограничаваш само с нея - не флиртувай, не излизай с други, не мисли за други и т.н. и ето ти сериозна връзка. Тарададаммммммммм
Брато .. Ти НЕискаш сериозна връзка варваи ми ... Сам ще видиш след време че съм бил правПървоначално написано от LuJliOtO
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Ama interesno mi e da vida kvo e bez da luja vse kude sum s koi i t.n.. neznam koq zna4i pove4e za men ednakvi sa !!
Съгласен! "Наще прищявки" ако се наричат сериозна (в пълния смисъл на думата) връзка аз съм ватман.Първоначално написано от dantro
![]()
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
da znam q pff a ti ne se prai na intПървоначално написано от dantro
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Така еПървоначално написано от Spider4eto
![]()
Ама според мен остани с "Мимито" щом имате толкова общо ,а и ти е гаджето.Остави другата ,за к'во се използвате. . .
добре,ама ние няма как да разберем коя оби4аш най мннезн,но според мен не заслужаваш никоя от тези моми4ета!!не може да си играеш с 4увствата им така
колкото и да ти се иска не можеш да имаш вси4ки едновременно.според мен трябва да избереш една и напълно да оставииш другите защото накрая ще нараниш вси4ки и ще си останеш сам или с няква дет изобщо не оби4аш
не мога да ти кажа коя да избереш защото аз не мога да повярвам 4е наистина изпитваш нещо към коя да е от тях тъй като вси4ките ги мамиш.