.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Лошо,Лошо...

Хода с едно момиче от доста време и много я обичам.. да я наречем Мими .Но ходя и с още едно Теди само че то не е точно ходене.Ходехме преди,но скъсахме тя тръгна с едно момче това беше преди 2 години.И тя още си ходи с това момче,но супер много се обичаме.И когато на мен ми беше трудно че нмога да съм с нея станах мн голям женкар.Не ми пукаше за момичетата и не се влюбвах обичам само нея !! Но след това се влюбих в Мими тя е толкова красива и мила и уникална е.. А Тедито е също добро момиче но сме много различни.А с Мими имаме общи неща дори и начин на обличане музика всичко .. а Тедито е по-такава не ги харесва тея лиглите кукличките говора за момичетата .. А Мимито си е точно такава и аз много си я харесвам и обичам както и тя мен.Но вече няколко месеца продължава това с Тедито съм зад гърба на всички виждаме си говорим си смеем се обичаме се много!! А с Мими сме заедно пред всички и .. много ни се радват много сме сладки и т.н. Обаче аз глупака нали големия бройкаджия реших да си намера още една .. и тогава Мими разбра,че съм й изневерил остави ме аз неможех да го преживея.Търсех я обаждах й се непрестанно и се извинявах и тя ми прости.Но аз продължих да съм и с Тедито.. а тя знаеше за Мими.Само че когато Мими ме заряза аз бях съкрушен и Теди ме попита обичаш ли я и аз и казах "Да,много" сега .. Теди ми каза немога така ти я обичаш защо съм ти аз .. Нямам представа какво да правя всичко е толкова объркано .. а и това в че има и още 2 момичета приятелки на Мими които все ме свалят и ми говорят разни неща и аз вече незнам неискам да объркам всичко и се опитвам да не се поддам .. ;( ;(

Голям фен Аватара на dantro
    7 клас си нали
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Guest
    ами определено трябва да избереш една от всички

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    7 клас си нали
    е та какво им е на седнокласниците

Ne ne .. ve4e 12

Цитирай Първоначално написано от LuJliOtO
    Ne ne .. ve4e 12
    Кво викаш вече си на 12 години ?
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Изясни си нещата. Щом обичаш Мими, бори се за нея. Докажи й, че може да разчита на теб и остави другите.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Ne ne .. ve4e 12
    mai iskashe da kaje klas xaxaxa bahti tapaka xaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

dam dam 12 klas .. na 18 sum .. a be nqma zna4enie pomognete ne se obqsnqvaite

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ако наистина изпитваше любов към някое от момичетата, нямаше да ходиш с по няколко. Според ме просто си свикнал с тях, част от ежедневието ти са, и загубата им би те наранила. По-добре ги остави, така само ги нараняваш

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Ne ne .. ve4e 12

Знаеш ли предназначението на понятието "ирония" ? Кво ми се правиш на умна
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Избери Теди или Мими ама да е само една
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    poukata e: "ne se hva6taite s momi4eta, koito se kazvat Mimi i Tedi!"
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    The Land Of The Doomed
    Първо реши коя искаш подяволите - тва да не са ти кукли неска искам тая утре оная .. И като избереш едно от всички момичета бори се за нея и ОСТАНИ с нея, а ако ти писне я остави - не може да си играеш така .. Или си с нея или не си .. Кви са тия буквално бебешки истории .. А доколкото тва, че имало и такива които те свалят - ми то винаги ще има тва не значи, че трябва да заебеш всичко и всички заради тва, че някоя си решила да си запълни времето като пофлиртува с тебе.

Ами аз не зарязвам всичко заради единия флирт просто и аз флиртувам .. от тама почват скандали глупости .. Обичам ги и 2те толкова много ;( ;( искам ги и 2те ;(

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ами аз не зарязвам всичко заради единия флирт просто и аз флиртувам .. от тама почват скандали глупости .. Обичам ги и 2те толкова много ;( ;( искам ги и 2те ;(
    Не може да си и с двете... или едната или другата Помисли добре коя обичаш истински и дали все още тя иска да бъде с теб...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

оф досущ си като един мой приятел. Кофти, човек. Сам си каза, че си женкар. А мислиш ли , че с тая слава на такъв ще можеш да завържеш сериозна връзка ако ще с Теди, Мими, Дени, Пенка и т.н. Или ши са укротиш и ше държиш на едно момиче или ше ти се случват все такива бъркотии.

Ami da iskam seriozna vruzka prosto neznam kak da go naprava tfa ;(

Град
    The Land Of The Doomed
    Избираш едната, която обичаш повече и с която мислиш, че ще си по щастлив и се ограничаваш само с нея - не флиртувай, не излизай с други, не мисли за други и т.н. и ето ти сериозна връзка. Тарададаммммммммм

Брато .. Ти НЕискаш сериозна връзка варваи ми ... Сам ще видиш след време че съм бил прав
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Ama interesno mi e da vida kvo e bez da luja vse kude sum s koi i t.n.. neznam koq zna4i pove4e za men ednakvi sa !!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Брато .. Ти НЕискаш сериозна връзка варваи ми ... Сам ще видиш след време че съм бил прав
    Съгласен! "Наще прищявки" ако се наричат сериозна (в пълния смисъл на думата) връзка аз съм ватман.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Ne ne .. ve4e 12

Знаеш ли предназначението на понятието "ирония" ? Кво ми се правиш на умна
    da znam q pff a ti ne se prai na int
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Ако наистина изпитваше любов към някое от момичетата, нямаше да ходиш с по няколко. Според ме просто си свикнал с тях, част от ежедневието ти са, и загубата им би те наранила. По-добре ги остави, така само ги нараняваш
    Така е
    Ама според мен остани с "Мимито" щом имате толкова общо ,а и ти е гаджето.Остави другата ,за к'во се използвате. . .

добре,ама ние няма как да разберем коя оби4аш най мн незн,но според мен не заслужаваш никоя от тези моми4ета!!не може да си играеш с 4увствата им така колкото и да ти се иска не можеш да имаш вси4ки едновременно.според мен трябва да избереш една и напълно да оставииш другите защото накрая ще нараниш вси4ки и ще си останеш сам или с няква дет изобщо не оби4аш не мога да ти кажа коя да избереш защото аз не мога да повярвам 4е наистина изпитваш нещо към коя да е от тях тъй като вси4ките ги мамиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си