.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Град
    pz city
    абе нащо момче не си ли чувал че от 2 стола най-лесно се пада сигурен съм че накрая ще се окажеш на земята момичетата няма да те търпят още много с тези номера

Офффф бе обичаш тая, оная няма такоа нещо от 15 до 25г. сичко е само секс!!!Кво се превземате не ми е ясно-мн си я обичкам,мн е сладка,мн е миличка ти да не говориш за домашен любимец?Вземи са стегни и къв мъж си щом питаш тука коя повече ти се *бе?

Ami izbrah da produlja s dvete ve4e 4 meseca nqkyde sum s 2te :P o6te 4etiri da ima

Град
    Испания
    ОфФфФфФ детска работа...обичал ги и двете......ти знаеш ли изобщо какво е да обичаш някого...твоето е просто привличане.Никаква любов не е!
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Re: Лошо,Лошо...

Цитирай Първоначално написано от LuJliOtO
    Хода с едно момиче от доста време и много я обичам.. да я наречем Мими .Но ходя и с още едно Теди само че то не е точно ходене.Ходехме преди,но скъсахме тя тръгна с едно момче това беше преди 2 години.И тя още си ходи с това момче,но супер много се обичаме.И когато на мен ми беше трудно че нмога да съм с нея станах мн голям женкар.Не ми пукаше за момичетата и не се влюбвах обичам само нея !! Но след това се влюбих в Мими тя е толкова красива и мила и уникална е.. А Тедито е също добро момиче но сме много различни.А с Мими имаме общи неща дори и начин на обличане музика всичко .. а Тедито е по-такава не ги харесва тея лиглите кукличките говора за момичетата .. А Мимито си е точно такава и аз много си я харесвам и обичам както и тя мен.Но вече няколко месеца продължава това с Тедито съм зад гърба на всички виждаме си говорим си смеем се обичаме се много!! А с Мими сме заедно пред всички и .. много ни се радват много сме сладки и т.н. Обаче аз глупака нали големия бройкаджия реших да си намера още една .. и тогава Мими разбра,че съм й изневерил остави ме аз неможех да го преживея.Търсех я обаждах й се непрестанно и се извинявах и тя ми прости.Но аз продължих да съм и с Тедито.. а тя знаеше за Мими.Само че когато Мими ме заряза аз бях съкрушен и Теди ме попита обичаш ли я и аз и казах "Да,много" сега .. Теди ми каза немога така ти я обичаш защо съм ти аз .. Нямам представа какво да правя всичко е толкова объркано .. а и това в че има и още 2 момичета приятелки на Мими които все ме свалят и ми говорят разни неща и аз вече незнам неискам да объркам всичко и се опитвам да не се поддам .. ;( ;(
    Пич, да не си от онея "меките китки", емо-та или както там се казват

Град
    РЮАР
    ahxHAxhAHXhax говори за едната... прехв1рли на другата... после се в1рне на п1рвата... после за втората
    xHAxhaHX

Град
    plovdiv
    A we spored men trqbva da si ostane6 s mimity a ako tedi te obi4a 6te te 4aka ! а и наистина е кофти да разиграваш така момичетата . ако наистина искаше сериозна връзка щеше да знаеш с кой можеш да я получиш ;] успехи от мен :P
    .. : LuBovtA E aD pOd NebetO : ..

Град
    plovdiv
    Или избери Мими или Теди не можеш да си с двете едновременно нормално е да разберат и двете че им изневеряваш.
    zdraveyte na vsi4ki,ako imate problemi molq obra6tqyte se kam men i 6te vi otgovorq blagodarq predvaritelno.o4akvam vi

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от LuJliOtO
    Ami izbrah da produlja s dvete ve4e 4 meseca nqkyde sum s 2te :P o6te 4etiri da ima
    i s dvete ednovremenno
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

игнорирай приятелките и излишните свалки и избери между Мими и Теди...понеже накрая може да загубиш и 2те

Posledno ti koi obi4a6 4e ni6to ne razbrah ta mimito ta tedito ta.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си