- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- коремните преси и цикълът
Докато сте в мензис и правите коремни преси ,това може ли да засили течението и да удължи мензиса или не?Изобщо влияе ли по някакъв начин, защото досега съм чувала доста противоречиви мнения.
Az kato se naprqgam i mi teche poveche. No tova, koeto trqbva da izteche, shte izteche, nezavisimo dali e v prodaljenie na 3 dni silno ili 5 dni po-slabo.
имам болезнена менструация и предпочитам, когато съм в цикъл да не правя упражнения.
на мен лично не ми влияе,спортувам си спокойно и в "онези дни"
до колкото знам (относно коремните преси) не е хубаво да се правятПървоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
когато ставам рязко или спортувам въобще ми тече повече
Голям размер на картинката! /machoka/
всяко едно напрягане по време на м.ц. мове да промени състоянието му.аз по принцип ако се напрягам повече и върша няква работа(чистя примерно)ми се засилва.Първоначално написано от blaah
+1Първоначално написано от RaI4etO
Aми един път като бях в цикъл правих малко коремни и след като ги направих като отидах в тоалетната и беше текло много и за това вече не права коремни докато съм в цикъл.Даже един път докато си правих коремни ми дойде![]()
Освен ако не е болезнена менструацията ти,можеш да правиш коремни преси.Като си в цикъл не значи,че трябва да си на легло като смъртно болна и да не правиш нищо.Вярно е,че се засилва от коремните преси,но само ако е в първите няколко дни от менструацията.Аз предпочитам да се свърши тоя ужас за 3-4 дни,ако ще реки да се леят,от колкото да ми се лигави 6 дена.
Еми като тренирам и ми се налага, защото не мога да изпускам тренировки. Гадничко е постоянно да се притеснявам дали не съм се изцапала, ама да чукна на дърво до сега фал не е ставал. А и не съм забелязала да ми се усилва...![]()
При правенето на каквито и да е физически упражнения се напрягат вагиналните стени и матката,а това подпомага изтласкването на кръвта. Те така или иначе се напрягат/от това са спазмите и конвулсиите на тези мускули по време на цикъл,от това се получават и болките/,просто като се напрегнеш насила протича по-лесно. По принцип правенето на физически упражнения свързани с коремните мускули по време на неразположението намалява болките-например заставаш на четири крака и си пренасяш тежеста на тялото ту напред върху ръцете, ту назад върху краката;заставаш права и се навеждаш сякаш да докоснеш пръстите на краката си няколко пъти-всичко това помага,защото така се отпуска матката.
Та извода е такъв-ако ви се правят физически упражнения,правете ги. На мен лично не ми е приятно първите 4-5 дена,след това може.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
коремните преси водят до дискова херния.
Grumpy old madman
Чувала съм,че като правиш коремни преси докато си в цикъл после има вероятност после да нямаш деца,моля ви кажете това вярно ли е.
Първоначално написано от demiandjoe
![]()
![]()
не мисля.
По време на цикъл ме боли твърде много,за да правя каквито и да било упражнения,но от приятелки,които спортуват по време на цикъл,не им се увеличава,даже на някои им свършвало по бързо ако спортуват,но това като цяло си е твърде индивидуално![]()
^ Не! Не е вярно.
Хубаво е даже, от физическата активност намаляват болките. Аз гледам винаги да правя нещо такова, че да не гълтам хапчета. Упражненийцата винаги са полезни.
Най-добре е,когато си в цикъл да не правиш коремни преси,едно че не е хубаво,и друго че го засилваш от свиванията.
+1 иначе аз докато съм в цикъл не правя коремни преси, тъй като преди съм пробвала и след като ги направя започва да ми тече много силно и не ми е комфортно да ми е мн силен цикъла...Първоначално написано от Nadelina
+Първоначално написано от titinkaa
На мен ако ми закъснява,но си имам признаците,че ще ми дойде..правя повече коремни преси и до 1 ден ми идва. Два пъти съм правила така де![]()
аа това не е хубаво.. докато правиш коремни преси да ти дойде ;х.. тцтцПървоначално написано от foreverr
![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]