.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

коремните преси и цикълът

Докато сте в мензис и правите коремни преси ,това може ли да засили течението и да удължи мензиса или не?Изобщо влияе ли по някакъв начин, защото досега съм чувала доста противоречиви мнения.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az kato se naprqgam i mi teche poveche. No tova, koeto trqbva da izteche, shte izteche, nezavisimo dali e v prodaljenie na 3 dni silno ili 5 dni po-slabo.

имам болезнена менструация и предпочитам, когато съм в цикъл да не правя упражнения.

Цитирай Първоначално написано от sodomicdream
    имам болезнена менструация и предпочитам, когато съм в цикъл да не правя упражнения.
    +1

Голям фен
    на мен лично не ми влияе,спортувам си спокойно и в "онези дни"

Град
    Ha MopeTo (sun)
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
    Цитирай Първоначално написано от sodomicdream
    +1
    до колкото знам (относно коремните преси) не е хубаво да се правят
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

когато ставам рязко или спортувам въобще ми тече повече
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

Re: коремните преси и цикълът

Цитирай Първоначално написано от blaah
    Докато сте в мензис и правите коремни преси ,това може ли да засили течението и да удължи мензиса или не?Изобщо влияе ли по някакъв начин, защото досега съм чувала доста противоречиви мнения.
    всяко едно напрягане по време на м.ц. мове да промени състоянието му.аз по принцип ако се напрягам повече и върша няква работа(чистя примерно)ми се засилва.

Цитирай Първоначално написано от RaI4etO
    на мен лично не ми влияе,спортувам си спокойно и в "онези дни"
    +1

Aми един път като бях в цикъл правих малко коремни и след като ги направих като отидах в тоалетната и беше текло много и за това вече не права коремни докато съм в цикъл.Даже един път докато си правих коремни ми дойде

Освен ако не е болезнена менструацията ти,можеш да правиш коремни преси.Като си в цикъл не значи,че трябва да си на легло като смъртно болна и да не правиш нищо.Вярно е,че се засилва от коремните преси,но само ако е в първите няколко дни от менструацията.Аз предпочитам да се свърши тоя ужас за 3-4 дни,ако ще реки да се леят,от колкото да ми се лигави 6 дена.

Голям фен Аватара на o0ps
    Еми като тренирам и ми се налага, защото не мога да изпускам тренировки. Гадничко е постоянно да се притеснявам дали не съм се изцапала, ама да чукна на дърво до сега фал не е ставал. А и не съм забелязала да ми се усилва...

Град
    Варна
    na men ne mi vliqe po nikak1v na4in

При правенето на каквито и да е физически упражнения се напрягат вагиналните стени и матката,а това подпомага изтласкването на кръвта. Те така или иначе се напрягат/от това са спазмите и конвулсиите на тези мускули по време на цикъл,от това се получават и болките/,просто като се напрегнеш насила протича по-лесно. По принцип правенето на физически упражнения свързани с коремните мускули по време на неразположението намалява болките-например заставаш на четири крака и си пренасяш тежеста на тялото ту напред върху ръцете, ту назад върху краката;заставаш права и се навеждаш сякаш да докоснеш пръстите на краката си няколко пъти-всичко това помага,защото така се отпуска матката.
    Та извода е такъв-ако ви се правят физически упражнения,правете ги. На мен лично не ми е приятно първите 4-5 дена,след това може.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    коремните преси водят до дискова херния.
    Grumpy old madman

Чувала съм,че като правиш коремни преси докато си в цикъл после има вероятност после да нямаш деца,моля ви кажете това вярно ли е.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от demiandjoe
    Чувала съм,че като правиш коремни преси докато си в цикъл после има вероятност после да нямаш деца,моля ви кажете това вярно ли е.
    не мисля.
    По време на цикъл ме боли твърде много,за да правя каквито и да било упражнения,но от приятелки,които спортуват по време на цикъл,не им се увеличава,даже на някои им свършвало по бързо ако спортуват,но това като цяло си е твърде индивидуално

^ Не! Не е вярно.
    Хубаво е даже, от физическата активност намаляват болките. Аз гледам винаги да правя нещо такова, че да не гълтам хапчета. Упражненийцата винаги са полезни.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Най-добре е,когато си в цикъл да не правиш коремни преси,едно че не е хубаво,и друго че го засилваш от свиванията.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Az kato se naprqgam i mi teche poveche. No tova, koeto trqbva da izteche, shte izteche, nezavisimo dali e v prodaljenie na 3 dni silno ili 5 dni po-slabo.
    +1 иначе аз докато съм в цикъл не правя коремни преси, тъй като преди съм пробвала и след като ги направя започва да ми тече много силно и не ми е комфортно да ми е мн силен цикъла...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Най-добре е,когато си в цикъл да не правиш коремни преси,едно че не е хубаво,и друго че го засилваш от свиванията.
    +

На мен ако ми закъснява,но си имам признаците,че ще ми дойде..правя повече коремни преси и до 1 ден ми идва. Два пъти съм правила така де

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Aми един път като бях в цикъл правих малко коремни и след като ги направих като отидах в тоалетната и беше текло много и за това вече не права коремни докато съм в цикъл.Даже един път докато си правих коремни ми дойде
    аа това не е хубаво.. докато правиш коремни преси да ти дойде ;х.. тцтц
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си