- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичетата....неразположени е
Мдам, първия ден винаги ме боли корема многоМного мразя тези дни, не мога да нося прашки, което отхвърля и любимите ми рокли
Трябва да внимавам как сядам и т.н.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
аз сега съм във цикъл![]()
2 ден
обикновено преди да ми дойде ме боли кръста корема гърдите абе направоо си е мъчение
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вчера както имаше и буря не съм спала изобщо
![]()
и наистина ми е много обилно и така ме мъчиии,направо не ми се живее когато съм в цикъл
![]()
И аз съм така в момента...Първоначално написано от bonbonkata011
Иначе по принцип преди цикъл гърдите мe болят, лицето ми се изпъпчвакорема ме заболява около два часа преди да ми дойде
и постояяяяяянно ям когато съм неразположена...
![]()
и при мен първата година не ме болеше нищо, всичко си беше супер. Първият ден ми течеше много, а на 2я или 3я повечко. Сега нещата се обърнаха.. през първия ден ме боли адски много корема.. но се старая да правя разни други неща и да не мисля затова и като че ли ми е по-добре- най-вероятно си внушавам,ама..Сега ми тече доста обилно 1я ден и се чувствам като ..
Но след това вече стихва и до 5я ден е напълно спряло
а да и през този период ми изникват пъпки по лицето напоследък
![]()
Мен ме боли само главата...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Първия ден само ме боли корема но не много![]()
No, no more sorrow!
I’ve paid for your mistakes!
Your… time is borrowed!
Your time has come to be replaced!
охпри мене е ужасно!мъчението започва ден преди да ми дойде,защото обикновено преди да ми дойде изпитвам някакво голямо напрежение в корена и знам,че със сигурност ще ми дойде на следващия ден
и настроението ми се скапва!А когато ми дойде ме боли страшно много,но си взимам НИМЕЗИЛ и след 30мин всичко ми минава и след това до края на мензиса ми всичко е наред
Преди да ми дойде се слечва и да съм страшно раздразнителна
![]()
Мен пък изобщо не ме боли. Нито ме боли преди да ми дойде, нито ме боли, когато вече ми е дошло. Настроението ми не се преебава. Всичко е нормално. :P
men me boli samo 1-viq den sled tva ne!ponqkoga me boli vlagali6teto(mn stranno)
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
май съм странен слу4ай...адски много ме боли задника..ама сериозно ся много ме боли,а дори нз защо. При разтягане ме заболява и цялата коремна област...нервна съм,неудобно ми е постоянно трябва да съм в кенефа..не понасям тампоните,затва нося дънки предимно или поли...по-дълги4ки ся...4увствам се дебела,яде ми се много...ужас бе..клини4ен слу4ай съм
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
не си бе.. и при мен е почти същото...Първоначално написано от neshtastno^vliubena
![]()
Понякога и при мен е така, днес ми е 5тия - последен ден. Първия ден почти не течеше и даже тичах, втория ме болеше мн силно и ходех смешно. (говоря за този месец)Първоначално написано от BaBy_bS
Адски болкиОбикновено или един ден преди да ми дойде,или първия ден главата ме боли ненормално много
Дори от аналгина ме заболява повече,затова не пия нищо и чакам да ми мине от самосебе си.Иначе нормалните / за мен / болки в корема и кръста ги има първите 2-3 дена.Направо ужас
![]()
Аз ли съм най-зле от всички![]()
![]()
Значии.. вижте мойто ужасно положение.
Държи ми 7-8 дни (случвало се е и 9-10, не ме питайте как издържам). Доста силно е до 5тия ден... дори не ходя на училище, а превръзки сменям на 1-2 часа.![]()
![]()
Поне 1 седмица преди цикъл ме болят корема и гърдите, а до 4тия или 5тия ден ме боли корема, кръста, бедрата.
Освен това се е случвало и да повръщам през първите няколко дни. Вие ми се свят, устата ми непрекъснато пресъхва. Не ям няколко дни... което изям го повръщам веднага.
Така е и при майка ми, така е било и при баба ми. Така, че сигурно е по наследство.
И не го пожелавам на никой.. гинеколожката ми каза, че е доста рядко срещано при мензис чак такова неразположение...![]()
Първоначално написано от Chocolate__
май найстина си най-зле лош пмс...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
При мен има някви периоди.Ако този месец ме боли другия въобще няма болка.Имам касмет,че кара по 4-5 дни![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
ми боли ме,и то много ... стомаха и кръста
пия там някви хапчета,ама ефект няма почти никъв
Леле това е ужаснооПървоначално написано от Chocolate__
![]()
![]()
![]()
![]()
милата ти...
И на мен е така и по принцип ме боли кръста само.Първоначално написано от BaBy_bS
Ем така общо взето не бих искал да съм момиче , като гледам доста проблеми имате ...
Ся за да ви поразвеселя ще ви кажа : Според мен има само едно хубаво при вас жените и това е : Е как така кървите по 1 седмица и не умирате ...? Безсмъртни сте ...Така това е само в кръга на шегата да не вземе да се засегне някой
Иначе найстина доста е кофти , при моята приятелка няколко дни преди да й доиде и пъпчасва лицето и я болят яйчниците ..
Това е![]()
ГоркатаПървоначално написано от Chocolate__
Наистина звучи ужасно....В един период и аз повръщах всеки месец по три пъти,за да мога чак след това да си пия обезболяважощто
А преди две години като ми дойде юли месец такава зверска болка изпитвах,че не знам как оцелях
![]()