.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Мдам, първия ден винаги ме боли корема много Много мразя тези дни, не мога да нося прашки, което отхвърля и любимите ми рокли Трябва да внимавам как сядам и т.н.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

аз сега съм във цикъл 2 ден обикновено преди да ми дойде ме боли кръста корема гърдите абе направоо си е мъчение вчера както имаше и буря не съм спала изобщо и наистина ми е много обилно и така ме мъчиии,направо не ми се живее когато съм в цикъл
    Мечтаех...за добро или зло...
    Намерих теб,но аз се изгубих.

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от bonbonkata011
    аз сега съм във цикъл 2 ден обикновено преди да ми дойде ме боли кръста корема гърдите абе направоо си е мъчение вчера както имаше и буря не съм спала изобщо и наистина ми е много обилно и така ме мъчиии,направо не ми се живее когато съм в цикъл
    И аз съм така в момента...

Иначе по принцип преди цикъл гърдите мe болят, лицето ми се изпъпчва корема ме заболява около два часа преди да ми дойде и постояяяяяянно ям когато съм неразположена...

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    и при мен първата година не ме болеше нищо, всичко си беше супер. Първият ден ми течеше много, а на 2я или 3я повечко. Сега нещата се обърнаха.. през първия ден ме боли адски много корема.. но се старая да правя разни други неща и да не мисля затова и като че ли ми е по-добре- най-вероятно си внушавам,ама.. Сега ми тече доста обилно 1я ден и се чувствам като .. Но след това вече стихва и до 5я ден е напълно спряло а да и през този период ми изникват пъпки по лицето напоследък

Мен ме боли само главата...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Първия ден само ме боли корема но не много
    No, no more sorrow!
    I’ve paid for your mistakes!
    Your… time is borrowed!
    Your time has come to be replaced!

ох при мене е ужасно!мъчението започва ден преди да ми дойде,защото обикновено преди да ми дойде изпитвам някакво голямо напрежение в корена и знам,че със сигурност ще ми дойде на следващия ден и настроението ми се скапва!А когато ми дойде ме боли страшно много,но си взимам НИМЕЗИЛ и след 30мин всичко ми минава и след това до края на мензиса ми всичко е наред Преди да ми дойде се слечва и да съм страшно раздразнителна

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Цитирай Първоначално написано от simonchety
    На мен тези дни от цикъла са ми много тежки.Това,че ме боли ми е най-малкия проблем..случвало се е да повръщам,постоянно ми е лошо и дори не ходя на училище първите 3 дни,защото е невъзможно да си стоя на краката и сега дори съм в очакване да ми дойде и ме мъчи коремчето
    +1

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Мен пък изобщо не ме боли. Нито ме боли преди да ми дойде, нито ме боли, когато вече ми е дошло. Настроението ми не се преебава. Всичко е нормално. :P

Супер фен
    men me boli samo 1-viq den sled tva ne!ponqkoga me boli vlagali6teto(mn stranno)
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    май съм странен слу4ай...адски много ме боли задника ..ама сериозно ся много ме боли,а дори нз защо. При разтягане ме заболява и цялата коремна област...нервна съм,неудобно ми е постоянно трябва да съм в кенефа..не понасям тампоните,затва нося дънки предимно или поли...по-дълги4ки ся...4увствам се дебела,яде ми се много...ужас бе..клини4ен слу4ай съм
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    май съм странен слу4ай...адски много ме боли задника ..ама сериозно ся много ме боли,а дори нз защо. При разтягане ме заболява и цялата коремна област...нервна съм,неудобно ми е постоянно трябва да съм в кенефа..не понасям тампоните,затва нося дънки предимно или поли...по-дълги4ки ся...4увствам се дебела,яде ми се много...ужас бе..клини4ен слу4ай съм
    не си бе.. и при мен е почти същото...

Супер фен Аватара на magity
    Град
    Света на усмивките :)
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    мен ме боли само 2рия ден и тогава ми е най-силно течението
    Понякога и при мен е така, днес ми е 5тия - последен ден. Първия ден почти не течеше и даже тичах, втория ме болеше мн силно и ходех смешно. (говоря за този месец)

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Адски болки Обикновено или един ден преди да ми дойде,или първия ден главата ме боли ненормално много Дори от аналгина ме заболява повече,затова не пия нищо и чакам да ми мине от самосебе си.Иначе нормалните / за мен / болки в корема и кръста ги има първите 2-3 дена.Направо ужас

Аз ли съм най-зле от всички
    Значии.. вижте мойто ужасно положение.
    Държи ми 7-8 дни (случвало се е и 9-10, не ме питайте как издържам). Доста силно е до 5тия ден... дори не ходя на училище, а превръзки сменям на 1-2 часа.
    Поне 1 седмица преди цикъл ме болят корема и гърдите, а до 4тия или 5тия ден ме боли корема, кръста, бедрата.
    Освен това се е случвало и да повръщам през първите няколко дни. Вие ми се свят, устата ми непрекъснато пресъхва. Не ям няколко дни... което изям го повръщам веднага.
    Така е и при майка ми, така е било и при баба ми. Така, че сигурно е по наследство.
    И не го пожелавам на никой.. гинеколожката ми каза, че е доста рядко срещано при мензис чак такова неразположение...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Цитирай Първоначално написано от Chocolate__
    Държи ми 7-8 дни (случвало се е и 9-10, не ме питайте как издържам). Доста силно е до 5тия ден... дори не ходя на училище, а превръзки сменям на 1-2 часа.
    Поне 1 седмица преди цикъл ме болят корема и гърдите, а до 4тия или 5тия ден ме боли корема, кръста, бедрата.
    Освен това се е случвало и да повръщам през първите няколко дни. Вие ми се свят, устата ми непрекъснато пресъхва. Не ям няколко дни... което изям го повръщам веднага.
    Така е и при майка ми, така е било и при баба ми. Така, че сигурно е по наследство.
    И не го пожелавам на никой.. гинеколожката ми каза, че е доста рядко срещано при мензис чак такова неразположение...

май найстина си най-зле лош пмс...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    При мен има някви периоди.Ако този месец ме боли другия въобще няма болка.Имам касмет,че кара по 4-5 дни
    Суетата.Моят любим грях.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Аз съм само раздразнителна...

ми боли ме,и то много ... стомаха и кръста
    пия там някви хапчета,ама ефект няма почти никъв

Супер фен Аватара на magity
    Град
    Света на усмивките :)
    Леле това е ужасноо милата ти...

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    мен ме боли само 2рия ден и тогава ми е най-силно течението
    И на мен е така и по принцип ме боли кръста само.
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Ем така общо взето не бих искал да съм момиче , като гледам доста проблеми имате ...
    Ся за да ви поразвеселя ще ви кажа : Според мен има само едно хубаво при вас жените и това е : Е как така кървите по 1 седмица и не умирате ...? Безсмъртни сте ... Така това е само в кръга на шегата да не вземе да се засегне някой
    Иначе найстина доста е кофти , при моята приятелка няколко дни преди да й доиде и пъпчасва лицето и я болят яйчниците ..
    Това е

Горката Наистина звучи ужасно....В един период и аз повръщах всеки месец по три пъти,за да мога чак след това да си пия обезболяважощто А преди две години като ми дойде юли месец такава зверска болка изпитвах,че не знам как оцелях

Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Аз съм само раздразнителна...
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си