.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Как проверявате презерватива?

Как проверявате презерватива след полов акт?Аз знам 2 начина- да се напълни с вода на чешмата или да се надуе и да се види дали има дупка от която изтича вода или въздух.Аз лично ползам 1 начин като го пълним с вода.Искам да попитам дали е възможно така да стане някаква грешка и да не си проличи че е скъсан?

Голям фен Аватара на dantro
    Защо тря да го проверяваш ?
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Аз го пълня с въздух и го пускам да лети.

Стига сте пускали безброй теми, задавай си въпросите в една тема...ко е тва.......а и пускаш теми, които ги има по 100 пъти във форума!Има търсачка.
    A.D.I.D.A.S.

за да си спокоен

Голям фен Аватара на dantro
    кво му има да си спокоен като виждаш че спермата ти е в презерватива кво повече трябва за да си спокоен
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Губиш си времето с глупости

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne go proverqvam po takiva bezumni metodi.

Пращам го в лаборатория в Австрия ... там са специалисти
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Или аз или вече бившия ми го надувахме. Повярвайте ми не винаги си личи че е скъсан. Един път така всичко уж ок и аз му викам надуй го и той ми вика че нямало смисъл и като го надухме се оказа че имаше съвсем мъничка дупчица.

Супер фен
    аз го проверявам с металотърсач, оти са ми казвали че ми е здрав като винкел или арматурно железо... та проверявам да не се е скъсал от некоя стружка!

ole ne tova ve4e e...kakva to4no trapka ima v seks,predi koito si palnil prezervativa s voda?nai-malkoto koeto e-da vi idva na akala,4e kato palnite i go razmqtate nasam-natam toi dori da ne e skasan shte go skasate.prosto go poglejda6 kvoto i da ima shte si proli4i.osven tva kato ne misli6 prezervativa za siguren moje prosto da se pazite po-drug na4in.
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: Как проверявате презерватива?

Цитирай Първоначално написано от monkey_
    Как проверявате презерватива след полов акт?Аз знам 2 начина- да се напълни с вода на чешмата или да се надуе и да се види дали има дупка от която изтича вода или въздух.Аз лично ползам 1 начин като го пълним с вода.Искам да попитам дали е възможно така да стане някаква грешка и да не си проличи че е скъсан?
    Дори и малко въздух да има вътре - хващаш го от горната страна и с два пръста спускаш надолу. Ако не изпусне въздух от никъде - ОК си, ако изпусне... имаш 72 часа
    ~ EviL DeViL ~

Мега фен Аватара на machoka
    Мен би ме било гнус да надувам използван презерватив, макар и от мен, 'па за вас не знам

Хвани го от 'долната' страна, и ги 'притисни' леко все по-надолу към запълнената му част горе до резервоарчето.. Ако е скъсан, ще си проличи..

Приключвам темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си