Видях едно клипче, което бе пуснато скоро от някаква потребителка в следствие на което темата беше заключена поради факта, че е на расистка основа. Не зная дали темата ми също е, но ще я пусна, защото е нещо, за което си задавам въпроси от сума ти време. Накрая на въпросното клипче бе написано, че през 2020та, циганите в държавата ни ще бъдат много повече от самите нас. Нещо, което аз не искам да повярвам, и все пак излиза, че е неизбежно.
Зная, че във форума има скинове, или поне бивши, или поне такива, които ги защитават. Мислите ли, че България ще остане за българите, ако имаше повече скинари? Мислите ли, че скинхедс биха били едно решение? Мислите ли, че ако този патриотизъм у хората нарастне и започнат да се замислят по-дълбоко над въпроса за ромите и циганите от това само да ги псуват, би имало повече скинхедс? И мислите ли, че скинхедс биха си вършили по-добре "работата" ако започнеха да мислят за истинската кауза която трябва да защитят, а не да бият пънкари и не знам си какви по концерти на Експлойтед и т.н., т.н.....
Въобще... според вас, какво е решението?