.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    aз му вярвам бе
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    София
    Поредния комплексар.
    Don't tell me what I can or can't do !

Супер фен
    ма аз съм по голем пич, изнасилих майка ти преди много лета и се пръкна ти... явно съм ти го предал по наследство пичовстванетощето

Дано е ебавка,защото иначе си уникално тъп да се гордееш с това

Град
    Марс
    po-skoro si ebati myxlioto

Цитирай Първоначално написано от assd
    ма аз съм по голем пич, изнасилих майка ти преди много лета и се пръкна ти... явно съм ти го предал по наследство пичовстванетощето

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ихааа колко забавно...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Re: Голям съм пич

Цитирай Първоначално написано от V.I.P.
    аз съм пич
    Аз с1м ебати пича.Преди около една година се запознах с една мацка.Каам ви сташно парче е да ама тя не искаше да спи с мен.Ходех по нея като куче и тя се не та не.Една вечер след дискотека бях много пиян.Когато я видях не изд1рях полудях и я сграбчих на една улична пейка.Тя се д1рпаше но мен ко ме грееше това...Леле как1ф секс праих тя плачеше през цялото време и викаше "не не не"това ме в1збуди още повече.След това се разчу из града и момчетата ме обявиха за пич а никое момиче не смее да ми откаже......Аз с1м ебати пича
    Що мислиш, че ми пука ?
    Според мое лично мнение ако наистина се е случило т'ва ... ти си ебати задръстеното копеле ама ... к'во да се прави ...Вече само такива има
    След седмата бира всички са еднакви!

да бе да бе ... и като се събуди сутринта ... да не беше засмукал чаршафа с гъза
    Тъпак!

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: Голям съм пич

Цитирай Първоначално написано от V.I.P.
    аз съм пич
    Аз с1м ебати пича.Преди около една година се запознах с една мацка.Каам ви сташно парче е да ама тя не искаше да спи с мен.Ходех по нея като куче и тя се не та не.Една вечер след дискотека бях много пиян.Когато я видях не изд1рях полудях и я сграбчих на една улична пейка.Тя се д1рпаше но мен ко ме грееше това...Леле как1ф секс праих тя плачеше през цялото време и викаше "не не не"това ме в1збуди още повече.След това се разчу из града и момчетата ме обявиха за пич а никое момиче не смее да ми откаже......Аз с1м ебати пича
    Бати тъпанара

Поне да се беше постарал малко по REAL да го напишеш, щехме ти повярваме, А?

Глей да не минеш покрай моя блок, да видиш на мойта скамейка к'ви неща прааа
    ~ EviL DeViL ~

ПИЧ-публично изнасилен чеврей? Ти си келеш!

Мега фен Аватара на machoka
    Баси мечтателя..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си