- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой от двамата?
незнам мисля,че трябва да се върне6 при старото си гадже щом го обича6,но не пропадай като него,аму помогни да се измъкне! помогни му да спре да пу6и и да пие.. да се забърква в проблеми и така! а не покрай него и ти да започва6 ако мисли6 ,че няма да се справи6 остани си с новия приятел! испех![]()
;]
Не мисля че трябва да си проваляш живота заради едно момче,вярно че любовта е велико нещо и според мен поне не бива да си с човек когото не обичаш,но пък не си заслужава другото момче.Според мен ще е най-добре или да останеш с сегашното си гадже или да ги зарежеш и двамата и да си намериш някой свестен когото да обичаш.![]()
Нали знаеш, просто дивото привлича. Ама ако не искаш с него, защото си имаш много проблеми, а не обичаш перфектния , както казаха остави .. с нито един от двамата , ще се появи и трети сигурно, който ще реши проблема и ще е може би м/ж тях и ще е точно като за теб![]()
... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...
ell_ownz
a znaesh li 4e ti si bokluka v taq istoriika??? sorry ama si orednata malka pikla det smenq mom4etata kat nosni karpi i nali se seshtash 4e ti nemoish da piish i da pushish bez ti da go iskash???? toi ne moje da ti vre cigarite v ustata... tai 4e zareji i dvamata, ediniq e tup, drygiq ne go obi4ash i si nameri normalno mom4e
-vseki si ima mnenie be skypa ama mislq 4e kogato ne me poznava6 ne e nujno da kazva6 kakva sym :) ne sym pikla-sprqh da se napikavam na 2 ;) i ne smenqm mom4etata ``kato nosni karpi4ki`` 6toty sam bila samo s 3ma ;) i ne sym kazala 4e toi me kara da pu6a i piq,pod tva imah predvid 4e kogato sym s nego sym v lo6i kompanii :) ina4e misi za syveta ``tai 4e zareji i dvamata, ediniq e tup, drygiq ne go obi4ash i si nameri normalno mom4e`` :)
dantro
самоубии се че пречиш
- na teb specialno ne vijdam s kvo ti pre4a ;)
НяКоИ ДрУг По-ГоРещО Ме ЖеЛаЕ,НяКОи ДРуГ По-КрАсИвИ ДуМИ зНАе,НО СаМо ти Си ЕДИнСтВеН зА мЕн.....НяКОи дРуг За сЪрЦеТо мИ сЕ мОЛИ,НяКоИ ДРУг мЕ оБичА,НО ЗаЩО ЛИ ИсКаМ ТЕБ всЕкИ МиГ,вСяКа НоЩ,ВСЕкИ ДеН....!?...
Остани с перфектия,покрай него може и ти да се очовечиш
+1Първоначално написано от velma
![]()
абе сърдиш се като ти кажат че пречиш или нещщо такова(може да е малко пресилено но..)не може ли да останеш за малко сама и така да решиш с кой да си?кой ще ти липсва повече?като не искаш "перфектния" го остави...ако е толкова перфектен съм сигурна че ще има и други кандидатки за него,които ще го направят по щастлив не мислиш ли?както казаха по - добре си намери третии ги остави тези двете момчета щом не можеш да решиш с кой да си
Cruel Intentions
Говори с бившия си приятел дали е готов да се промени заради теб ... всмисъл да спре да пие да пуши и т.н. Дай му някакъв срок за да ти го покаже това нещу и ако видиш че има промяна върни се при него ако не си стои при Господин Перфектен![]()
+1Първоначално написано от velma
Според мене тря да следваш сърцето ти дет са вика, нормално да си с някой който обичаш,какъфто и да е
spored men stoii si s perfectniq,ne se vra6ai pri nego,badi 6astliva s tozi,koeto ima6![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами най-добре си остани с перфектния .....
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
+2Първоначално написано от dantro
![]()
+1 прав си има нуждаПървоначално написано от Anarion
иначе зарежи тоя дет
Остави перфектното си момче..и виж наркоманчето..Щом го обичаш..и сте били вече заедно, значи малко или много го познаваш..бъди с него и му помогни..и ако както казват другите и той те обича..ще се справите дваматаКъсмет мила..
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
Абе някой от вас тук IQ-а поне доближава ли се до годините му ??? Просто такива мнения чета че се отчайвам от поколенията който един ден ще оправляват България !!!!Перфектното момче ? Вземи скочи от някой мост без въже плс ! Перфектни хора няма първото което е .... Още един интересен факт че ти си запленена от визията и няма нищо общо със "обичта" просто казваш нещо което явно не разбираш .... Ми честно да ти кажа по добре ги зарежи и двамата и земи си хвани някой който наистина да ти покаже какво е обич и да разбереш какво е обичта а не да излизаш с някви "пропаднали" .... ЗЕМЕТЕ СЕ НАУЧЕТЕ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА НАЙ НА КРАЯ !!!!! НЕГРАМОТНИ БЪЛГАРСКИ ЧЕДА !!!
De-Phazz - Anchorless
ЗЕМЕТЕ СЕ НАУЧЕТЕ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА НАЙ НА КРАЯ !!!!! НЕГРАМОТНИ БЪЛГАРСКИ ЧЕДА !!!
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!