- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Българино, кажи НЕ!
Макар да поддържам спазването на реда и прилагането на закони, дори и чрез груба сила, подкрепям хората, които са си отстоявали позициите. И аз да бях там, и аз така щях да реагирам. А как една майка ще обясни на 3 годишното си дете, какви са тези хора и то как ще разбере,че това не е правилно. Защо един педал да може да си развява задника по улиците, а един отговорен към държавата и себе си гражданин да не може да изрази мнението си.
Що за крив морал възприехтеот запада. Смеем се на американците,а се превръщаме в тях с псевдоразбирането си за толерантсност.
От край време си знаем, че неприятното за обществото мнение е грешното такова. Време е да се осъзнаем малко.
Притесняваме защо българите напускат България. И мен ще ме срам да живея тук, когато един гей има повече права от мен, човека, който с децата си предоставя бъдеще за нашата страна.
Аман.
водолейче, има 18, спокойно. а и да няма къв е проблема - деца на 13-14 години вече друсат и пият като казаци и тва вече си е абсолютно в реда на нещата и не прави впечетления на никого...
а по темата няма кво да се спори, щото малко от тук-пишещите са усещали полицейско насилие, грубост от страна на органи на реда и т.н. ... има някакви редки случаи, когато може да попаднеш на разбран полицай, но общо взето шанса е малък... особено ако изглеждаш като момчетата, които бяха заръджани на парада - и си говориме за толерантност.
O , я стига.Първоначално написано от w0sh
А как същата тази майка ще обясни на детето си защо някои батковци крещят , псуват , блъскат се ,хвърлят камъни и димки...???
Едва ли ще намери по-разумно обяснение!!!!!!!!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Първоначално написано от Jeuelle
Тези батковци са възпитани от родители с чувство за морал. Утре турците ще се развяват по чалми по центъра и ти пак ще кажеш,че няма нищо лошо. Ако в тази псевдодържава човек не изкрещи какво мисли и не го направи по най-очевадния начин никой няма да му обърне внимание. Евала на тези момчета, които чрез действията си накараха хората да се замислят защо допускат това.
E , в тази псевдодържава гейовете изкрещяха какво мислят и дори го направиха по-най очевадния начин....Първоначално написано от w0sh
Евала и на тях , нали???
Да браво на тях. Те от край време получават бонус права.
И какво? направиха го по най-моралния начин. Може би тях никой не ги забелязва? Те не са ли част от тълпата ? Защото това са мотивите за организирането на този парад на деградацията.
Нека направим парад на наркоманите бе? и Тогава ще седим по тротоарите и ще ръкопляскаме, защото трябва да сме толерантни.
Или трябва да демонстрират.
След като те го могат, кои те вие да ми казвате какво мога аз.
Преди време всички тези педерастчета щяха да са в затвора за нарушение на ЗЗД.
За жалост вече никой не тачи обществения морал. И младото поколение, което трябва да бъде стожер на промяната, но да носи миналото в себе си, отрича всяка проява на здравомислие.
O , напротив. Виждам нюансите и много добре знам как стоят нещата , но гледам да не страня от стадото....Първоначално написано от exploitedteen
Тук всички са се вкопчили в една идея и точно те са тези , които не умеят да гледат по-обширно на "нещата"
не възприемайте "стадо" като обида!!!!
А хипитата къде ги забравяш?! ..Защото педераст=комунист. Първо педерастите, после комунистите, а след тях циганите...
Момчета от малко сме разбрани ! Можеби единственните които го разбираме сме нацистите,футболните хулигани или както представят по телевизията "наркомани,дънното на чашата" и т.н Гледам гледам,някакви си тука,ми се мислят че като нашарат 50 реда,могат да се изказват добре,и са прави ?! И ми говорят с какво помагаме на държавата като не позволяваме гей-парада...о боже ...САБУДЕТЕ СЕ БЕ ....ебат ни отсякъде,турци,мангали дават им се права които не заслужават,от какъв зор,ще дадем на мръсни ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИ хора да се разхождат по улиците ни,хора с цици и хуиове,травестити жена 1.90 а нещо между краката и излиза....това да го гледат децата ?! Да гледат шоуто на ония изрусения мангал роден В ЗАТВОР ...и детето ти да доиде да те пита : Тате кои е този ? Харесват ми дрехите му,и как се е гримирал,може ли като него да се направя ?! И да пея за любов и да харесвам плоски космати цици,и гъзове отколкото хубави женски гърди ....
КЪДЕ ЖИВЕЕТЕ БЕ ?! Точно заради такова като вас,ни ебат всички...защото сте неутрални,безразлично ви е,утре и серийните убийци ще решат да си направят парад,вие ще кажете да,даваите мощно минете през НДК ....при наводненията преди 2,3 години 80% от обещетените бяха мангали,които даже не притежаваха къщите който бяха налазили....турци са ни в правителството....толу на Юг на границата,кмета турчин иска разрешение да се учи турски език на НАША ТЕРИТОРИЯ....
НИЕ СМЕ РАЗБРАНИ ОТ МАЛКО !
Пиши грамотно! После да не се сърдиш, когато те класифицират като ниско-образован и не особено интелигентен. Пишеш неграмотно!
Grumpy old madman
Тъкмо затова влезнах пак да се извина за неграмотното ми писане,пиша бързо и не гледам в монитора...Първоначално написано от Canis_Dirus
И отново ще продължа,секи 1 гей,би казал,ооо 21 век сме,време е ориентацията да не пречи,но ПРЕЧИ ...еб*те си се в гъза и да ти висят 1 топки и 1 хуи отдолу,правете си свирки 1 на друг,и се лижете,но не го показваите,не заразяваите околността с вашите проблеми,правете си го в вас и не се занимаваите,но е малко странно да видиш мъж,с токчета...защото аз няколко дни преди парада видях 1,висок,як..фитнесар и ток ток ток,гледам му в краката ...ТОКЧЕТА...КАКВО Е ТОВА ?!?! И маниерите им,мекото гласче,с слюнка на устата,и научените 5 фрази с които се защитава и какви права имал.Време е да не толерираме дадени неща,ако някои го е страх,или няма способността да отиде да се бие,да помогне с мирен протест поне,или някакъв друг вид помощ,но ДА НЕ ГИ ТОЛЕРИРАМЕ !!!
Нека да видим дали ще има сега втори опит ...
Както 1 тъпа путка,се изказа,аз не съм гей,тук сам просто да ги подкрепя и нарочно против тези хора които се опитват да спрат парада,ама путко защо лъжеш,лизачка си като си дошла на този парад,поне имаи честта да го кажеш,и да има бомба в главата по теб.
Някои ще каже,какво ти пречат ? Пречат на насоките на децата,защото им е интересно,и незнаят какво е и хоп,след малко всички ще лапат пишки...
Първоначално написано от TheNh3
!!!
Бомби и молотов коктейли по ВСИЧКИ !!!
ПОДКРЕПЯЙ РАСИЗМА ! ЗА ЧИСТА И СВЯТА БЪЛГАРИЯ !
Една съфорумка каква яка снимка ми прати...уловила е добре кадъра с молотовка![]()
автора сори ама си смешен с твърденията си. По принцип нямам нищо против вас особено като понатупате някой друг мангал, НО не ми говори за демокрация защото ти с изказванията си (да не говорим за евентуални деиствия) си всичко друго освен демократичен. Ако не ти е ясно демокрация означава свобода и равноправие за ВСИЧКИ. Не може да ми ревеш тук как са ви набили невините вие, които се разхождате случайно из софия с цял арсенал и после в същото време да разправяш как обратните не са хора и да ги ругаеш. Когато ти се държиш с уважение към другите тогава можеш и ти да го очакваш към теб....А и Освен това не ми излизай с теорията ,че били 2 4аса по рано защото и 10 4аса по рано да е било на всички им е ясно с каква цел сте били там...едва ли да се наслаждавате на парада. А Ако имаш нещо против подобни прояви има други начини да изразиш мнението си по мирен път....
П.П Това в никакъв случай не означава ,че симпатизирам на куките защото 99% от тях за нищо не стават или са корумпираникоето е жалко...
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Всеки си е прав до някъде..
Но тука не става въпрос за това кой какво мисли
Тука е важно как ще се предпази правителството
Ако имаше масови побойща срещу тези в парада
Правителството веднага щеше да бъде обявено в дискриминация,не Вие,а правителството,Ако ти "Аз съм Българче" управляваше държавата няма да мислиш така,щеше да гледаш как да си спасиш гъза и да си пазиш поста
От гледна точка на политиците това е правилното решение
Защото другото решение е без полиция,побойща и после не някой си от тука,а цял свят ще сочи България за държава дискриминираща малцинствата,не зависимо какви са те..
Просто нещата са на много по-високо равнище.. дреме им на полицайте дали ще ви набият или не,на тях им е казано изрично да има зверски мерски.. всичко опира до политика
И винаги ще бъде така,която и да е ДЕМОКРАТИЧНА държава се пази да не я обвинят в дискриминация,а ние се водим за Демократична държава,независимо мисленето не хората в нея;]
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Water_lili, съгласен съм с теб, обаче има едно "но". Все пак, полицията не избра демократичния и нормален начин да опази хомосексуалистите. Съгласен съм, има закони, трябва да се спазват, участниците в анти-протеста са нашулили закона или са щели да го направят, но полицията няма право преди това да ги прибира. Ще обяснят "ти си с кубинки и бръснат, имаш татуировки и мразиш педалите". Нямат друго логично обяснение, но точно заради ей това можеш да ги съдиш. Изрично е записано в Конституцията, че никой няма право да те ограничава в нещо, заради идеите ти, намеренията и т.н. Само защото мислиш нещо да те приберат. Нямат право да те принудат и да им кажеш какво мислиш. Полицията си свърши работата - опази педалите, но полията остави много мизерия след себе си - прибираше всеке потенциално опасен за протестиращите.
DjBaloon, с теб също съм съгласен. Всеки пази някакви интереси, дори да не са лично негови. Може да не харесваш комунисти, учители, таксиджии, но в някои случаи нямаш законовото право да не им разрешиш протест. Полицията пък трябва да го пази.
Трябва някой да ми каже как и къде да кача част от едно видео, заснето с моя камера. Давидиш на наше шествие какво става. Освен че трудно излизаш от шествието, защото полицаите са плътно един до друг, ами и отзад се движат един куп полицейски автомобили (аквкито се сетиш)
vbox7
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
нямам нищо против гейовете, но МРАЗЯ МАНГАЛИ!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Лесно е да арестуваш 14-16 годишни хлапета ей така защото или са нямали лични карти в себе си или просто защото полицията е преценила че ще бият гейовете!
Обаче когато тълпа от 100 цигани размахва ножове и сопи на 10см пред (забележете) жандармерията и се заканва че ще "заколи всеки един българин" и това го има документирано ... отново забележете НЯМА АРЕСТУВАНИ!И ако това не е расизъм и двойни стандарти ... нз просто!Но да не забравяме че ни управлява доганчо .. честито на всички от раята!
Относно гейовете .. еми за сега съм неутрален .. но ми се виждат лигави типове пък и някакси не е правилно да парадираш със сексуалността си!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
exploitedteen, на всеки му е ясно кой и защо отива там. Работата е че са нарушени правата на задържаните, но това е начина за да не се стига до инциденти. Естествено полицията както винаги си е свършила работата, лошите са прибрани, мирните гражданисе разхождат спокойно. Естествено! Кога не е било така? Ама пък нали е демокрация? Има парад - демокрация - право на слово, има контра шествие - демокрация - наруват ти правата. КОи интереси се защитават? Яд ме е че всички тез прибрани момчета си мислят "пуснаха ме, нямам проблеми", а не "баси гейчетата мазни, за к'ви се смиялт ти я бе, ся ще им покажа кой кой е, утре подавам жалба в прокуратурата
повечето хора като чуят симеоново и веднага правят връзка с глупав и дебел милиционер с палка и фуражка, което не е правилно. и нормални хора излизат от там.![]()
Ти още ли го помниш това и се напикаваш всеки път като го сануваш?Първоначално написано от Initial_D
exploitedteen, аз, ти, нашите съмишленици (поотделно) могат да преценят много бързо един човек, само кат ого видят. С леки неточности но им става ясно, наи? Аз за това ти говоря. Ти знаеш кой къде и защо отива, като имаш малка информация преди това. Така е и с ушевия, с тази разлика, че той трябва да дава и обяснения, стига някой да му ги поиска. Там вече той се оправя. Аз ти говоря съвсем чисто и откровено как стоят нещата, не как се води по официално му.
Това го кззах отдавна (съгласен съм с написаното тоест)
Аз винаги съм бил и против ПП, поне на този етап де. В едно "по-добро бъдеще" би било хубаво. Но на нас поне ни е рано![]()