- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Българино, кажи НЕ!
да ,може да се каже! защото наще ченгета са тъпи мазни кирливи страхливци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! да умират такива дето и пръста не си мърдат!!!Първоначално написано от life.hates.me
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Мда хубаво е да си знаеш правата,но още по хубаво е да знаеш ,че и те си имат граници и могат съвсем легално да бъдат нарушени при определени предпоставки:
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
бъди сигурен ,че и да трагнеш да съдиш полицията (в което силно се съмнявам), то 99,99% ще се окаже,че са имали разпоредба да действат така или дори има закон който разрешава задържането на съмнителни лица за определен период от време, освен това не е вярно ,че полицията трябва да чака докато бъде извършено определено престъпление все пак тяхната работа е да предотвратяват престъпления ,а не да чакат докато избухне война
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.