.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 102 от общо 102
    Супер фен Аватара на rakiQ

Re: Българино, кажи НЕ!

Цитирай Първоначално написано от life.hates.me
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ

Във всяка страна полицаите пазят народа си, но само в България е обратното!
    Народа пази полицаите ?!

Оправи си изказването, моля.
    да ,може да се каже! защото наще ченгета са тъпи мазни кирливи страхливци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! да умират такива дето и пръста не си мърдат!!!

Голям фен
    Град
    Констанц
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Water_lili, съгласен съм с теб, обаче има едно "но". Все пак, полицията не избра демократичния и нормален начин да опази хомосексуалистите. Съгласен съм, има закони, трябва да се спазват, участниците в анти-протеста са нашулили закона или са щели да го направят, но полицията няма право преди това да ги прибира. Ще обяснят "ти си с кубинки и бръснат, имаш татуировки и мразиш педалите". Нямат друго логично обяснение, но точно заради ей това можеш да ги съдиш. Изрично е записано в Конституцията, че никой няма право да те ограничава в нещо, заради идеите ти, намеренията и т.н. Само защото мислиш нещо да те приберат. Нямат право да те принудат и да им кажеш какво мислиш. Полицията си свърши работата - опази педалите, но полията остави много мизерия след себе си - прибираше всеке потенциално опасен за протестиращите.

Мда хубаво е да си знаеш правата,но още по хубаво е да знаеш ,че и те си имат граници и могат съвсем легално да бъдат нарушени при определени предпоставки:

Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.

(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

бъди сигурен ,че и да трагнеш да съдиш полицията (в което силно се съмнявам), то 99,99% ще се окаже,че са имали разпоредба да действат така или дори има закон който разрешава задържането на съмнителни лица за определен период от време, освен това не е вярно ,че полицията трябва да чака докато бъде извършено определено престъпление все пак тяхната работа е да предотвратяват престъпления ,а не да чакат докато избухне война
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си