- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как...?
Как можем да накараме едно момче да се издаде че има симпатии към към едно момиче. Кажете някои трикове и номера с които да може да се разбере ?![]()
![]()
![]()
аз знам един много помага, да го питаш просто...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Време му е майката![]()
![]()
Не можеш да го накараш,освен ако не идеш с един калашник и не му кажеш "Казвай-ХАРЕСВАШ ЛИ МЕ?
"]
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Най лесно е да накраш някоя приятелка да го пита, ако не се познава с приятелките ти - питаш го право, намекваш му и т.н
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Приятелка да го пита? Аз си представям някое момче да дойде при мен: "Извинявай ти харесваш ли приятеля ми Пешо?"Първоначално написано от SiegHeil
![]()
![]()
Просто следеш поведението му и разбираш.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
При лапета действа. ФактПървоначално написано от chocolate`kiss
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
То се подразбира по поведението![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
От къде знаеш, че авторката е хлапе, може просто да няма опитПървоначално написано от SiegHeil
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Глупости ако питаш момчето много ще се стресне..поне в по-голямата част от случаитеПървоначално написано от tuzaro
![]()
начина е да му намекнеш,че ти имаш и да ведеш неговите реакции или пък чрез някои негов фр или пък общ ако сте в една компания![]()
+1Първоначално написано от lipsvashh_mi
По начина по които се държи с теб ( направи си простата сметка как се държат другите момчета спрямо него), по начина които те гледа,по жестовете,миките и още много неща.Защо питаш даже ? Като му хванеш погледа някой път да видиш как ше сеПървоначално написано от LoVeIsGoNe
и как няма да издаде симпатии към теб.Успех и за напред не му мисли много
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от tuzaro
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Намекни му ,че ти имаш симпатий и ако той те харесва веднага ще ти откликне![]()
не че нещо,ама тфа го правехме от 1 до към 4 клас някъдеПървоначално написано от SiegHeil
![]()
ТочноПървоначално написано от tuzaro
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
еми,обикн се подразбира по държанието му или просто го питаш
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ми с попитане направо няма да стане...няма да стане и с помоща на фр затова ви помолих за някои подсказкки или номера по които можи бе ще може да се разбере .... 10х предварително се пак ...![]()
По начина на държание спрямо теб можеш да разбереш,дали има симпатии към теб или не,по начина по който те гледа,по маниерите,по жестовете и т.н....Ако решиш че те харесва,му го намекни,ако ит отвърне на намека,давай смело напред...![]()
Е да но той е от така да се кажа сложните момчета по принцип флиртува с всяко хубаво момиче и затова ми е доста трудно да определя и сам се чудула какво да го питам ли или нещo такова за да видя реакцията му и от там да разбера но не мога да го измисля това нещo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sladkish_14
+1 Т'ва ще гопробвам, може и да действа!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Abe iskam prosto nqkoi bazik koito da moga da pusna i ot negovata reakciq da razbera ili neshtu takova![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от LoVeIsGoNe
Zavisi:
1.Ako e playboy (zaka4a se sas vsi4ki momi4eta) otkaji se! ne moje6 da razbere6 dali te xaresva
2.Ako e prekaleno sramejliv, trqbva da go nabludava6 i to mnooooogo dobre i taka razbira6
3.Ako 4esto gleda kam teb, ob6tyva s teb, mi zna4i po4ni da my se ysmihva6 , da t1rsi6 povodi za zagovarqne i t.n. i ako toi otgovori na namecite ti zna4i te haresva
Edin chovek da me razbere nqi nakraq emi playboy e i to golqm 3-toto e taka otgovarq na namecite mi sichko .... obache kakto kazah go igrai playboy i se dyrji s mnogo taka zatvova iskah da mi pomognete i da mi dadete syvet gore dolu kakvo moga da mu kaja za da razbera po zaobikolen nachin 10x na vsichkiПървоначално написано от sweet_choci
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()