Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
Искам да попитам, ако ми закаснява заради стрес ( а наистина ми бе6е мн напрегнат месец) .....това значи ли ,че пропускам месеца, и чакам следващия.......или този,но със закъснение? Др то което е........ от около 4 тири години имам редовен цикъл (всеки месец) ....а съм чувала ,че е нормално ако 1 път в годината пропусне? Има ли варянт....и при мен да е така? ох съжалявам за глупавите въпроси но откачам
Както пишеше в сайта, който ти дадах:''Намирате ли се в стресова ситуация?Емоционалният стрес е друга причина за закъснението на цикъла.Справянето със стреса обикновено регулира цикъла.''Значи от това мога да направя извода, че ако на 100% вече не се притесняваш/което ме съмнява/ ще ти дойде до 5-6 дена!Аз така се притеснявах и то много и точно като спрях да се притеснявам след 3 дена ми дойде.Да има вероятност и при теб да е така-1 път в годината да ти пропусне.
Ох мила,мерси,поне ти ми обръщаш внимание на поста Иначе видях в сайта какво пише,но намверих и в други......в който пишеше по-объркАНО.... зНАМ ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ, НО КАК? Незная... не мога