.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Голям фен Аватара на o0ps
    Най-добре постоянно да си с тампони. Доколкото знам те могат да се хвърлят и в тоалетната, така че май няма да има проблем.

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Майка ти... хмм - та тя е жена. Нали не мислиш, че би я смутил, притеснил или разтревожил подобен факт. Ако се поинтересува, просто и обясни, че използваш тампони. Не мисля, че реакцията и ще бъде особенна.
    Kogato za pyrvi pyt si slojih tampon, bqh na 17. Beshe nalojitelno, zashtoto si bqh zapisala chas za solarium, a s prevryzka kak da vlqza za Boga. Posle kazah na mama, i to pred priatelka, i reakciata i ne beshe mnogo priatna. Predstavqm si kakva shteshe da byde, ako bqh sama i nqmashe ot koi da se pritesnqva da mi pochete konsko.
    Това, че е реагирала така, не означава, че реакцията й е здрава. Да ти чете конско за кое? Какво толкова има в този факт. Разбира се ако считате за наложително наличието на непокътната девствена ципа е друг въпрос. Ако реакцията на родителя е по-остра, независимо поради неинформираност или принципи, нищо не пречи да поговорите по темата и да си изясните как стоят нещата. И в крайна сметка тялото си е ваше. Това за бога не е менструацията на майка ви. Тя нека действа както пожелае (същото важи и за вас). Обяснете й го.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    в мазето ;dd
    Е мисля , че имаш вече достатъчно съвети.

Приятно моренце :P

Град
    СоФиЯ
    Абе честно да ти каза не знам ... няма начин да не забележи а може да влизаш във водата с превръзка (ама за много малко щото ще се разкашка) и с черни къси панталонки (за плуване) аз също ще замина на море и ми се пада тогава да ми дойдя нямам си никва идея кво ще правя ... и както ми е за по 8 дни
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Майка ти... хмм - та тя е жена. Нали не мислиш, че би я смутил, притеснил или разтревожил подобен факт. Ако се поинтересува, просто и обясни, че използваш тампони. Не мисля, че реакцията и ще бъде особенна.
    Kogato za pyrvi pyt si slojih tampon, bqh na 17. Beshe nalojitelno, zashtoto si bqh zapisala chas za solarium, a s prevryzka kak da vlqza za Boga. Posle kazah na mama, i to pred priatelka, i reakciata i ne beshe mnogo priatna. Predstavqm si kakva shteshe da byde, ako bqh sama i nqmashe ot koi da se pritesnqva da mi pochete konsko.
    Това, че е реагирала така, не означава, че реакцията й е здрава. Да ти чете конско за кое? Какво толкова има в този факт. Разбира се ако считате за наложително наличието на непокътната девствена ципа е друг въпрос. Ако реакцията на родителя е по-остра, независимо поради неинформираност или принципи, нищо не пречи да поговорите по темата и да си изясните как стоят нещата. И в крайна сметка тялото си е ваше. Това за бога не е менструацията на майка ви. Тя нека действа както пожелае (същото важи и за вас). Обяснете й го.
    Ti qvno ne znaesh, che dumata na deteto pred tazi na maikata e nishto. Pone pri men e taka. Nqma nachin da q ubedq v neshto, ako tq ne misli taka.

Цитирай Първоначално написано от glezli4ka483
    Абе честно да ти каза не знам ... няма начин да не забележи а може да влизаш във водата с превръзка (ама за много малко щото ще се разкашка) и с черни къси панталонки (за плуване) аз също ще замина на море и ми се пада тогава да ми дойдя нямам си никва идея кво ще правя ... и както ми е за по 8 дни
    Не мисля че е удачно да се влиза в морето с превръзка, може да стане инцидент, да се отлепи, да се види, да протече а и после излизайки кво ще я направиш, ще я изтискаш от водата ли? А за това че ти е по 8 дни споко и на мен ми беше така в началото (вече не щото имам цикъл от 5 години) и с витамин Ц се оправяш...(не е вредно споко аз съм пила в доооста големи количества)
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

според мене едното е да пиеш нещо да ти се забави а другото е ..просто и кажи иначе кфо ше праиш на морето тя ше те разбере...поне според мене така е най удачно

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от glezli4ka483
    може да влизаш във водата с превръзка (ама за много малко щото ще се разкашка) и с черни къси панталонки (за плуване)
    Върхът на простотията!
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

em az bih si mal4ALA dokat ne me popita 6totu tva e ne6ty normalny za 1 jena az pr ne moga bez tamponi s tqh mi e dale4 po komfortno ...
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

spored men e vuzmojno da ne razbere 4e si v cikul..az tka minalata godina maika mi ne razbra vuob6te 4e mi e do6lo..daje me be6e pitala toq mesec ne mi li e idvalo az i kazah 4e mi e idvala v na4aloto na meseca i tq mi povqrva i tka..prosto na moreto bqhme v razli4ni stai..i nqma6e kak da me nabludava postoqnno..i sii prekarah super tka 4e ako naistina nqma da priema tova 4e she si s tampon..se krii hi4 ne e slojno i spored men shte stane

emi kaji si i 4e izpolzva6 samo za moreto ... estestveno e da po4ne da ti govori kak se hva6tat infekcii i t.n ama vse pak tova ti trqbva da go re6i6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си