- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- как да кажа на мама че използвам тампони
Най-добре постоянно да си с тампони. Доколкото знам те могат да се хвърлят и в тоалетната, така че май няма да има проблем.![]()
Това, че е реагирала така, не означава, че реакцията й е здрава. Да ти чете конско за кое? Какво толкова има в този факт. Разбира се ако считате за наложително наличието на непокътната девствена ципа е друг въпрос. Ако реакцията на родителя е по-остра, независимо поради неинформираност или принципи, нищо не пречи да поговорите по темата и да си изясните как стоят нещата. И в крайна сметка тялото си е ваше. Това за бога не е менструацията на майка ви. Тя нека действа както пожелае (същото важи и за вас). Обяснете й го.Първоначално написано от Nadelina
![]()
Е мисля , че имаш вече достатъчно съвети.
Приятно моренце :P
Абе честно да ти каза не знам ... няма начин да не забележи а може да влизаш във водата с превръзка (ама за много малко щото ще се разкашка) и с черни къси панталонки (за плуване) аз също ще замина на море и ми се пада тогава да ми дойдя нямам си никва идея кво ще правя ... и както ми е за по 8 дни![]()
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
Ti qvno ne znaesh, che dumata na deteto pred tazi na maikata e nishto. Pone pri men e taka. Nqma nachin da q ubedq v neshto, ako tq ne misli taka.Първоначално написано от swords1010
Не мисля че е удачно да се влиза в морето с превръзка, може да стане инцидент, да се отлепи, да се види, да протече а и после излизайки кво ще я направиш, ще я изтискаш от водата ли? А за това че ти е по 8 дни споко и на мен ми беше така в началото (вече не щото имам цикъл от 5 години) и с витамин Ц се оправяш...(не е вредно споко аз съм пила в доооста големи количества)Първоначално написано от glezli4ka483
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
според мене едното е да пиеш нещо да ти се забави а другото е ..просто и кажи иначе кфо ше праиш на морето тя ше те разбере...поне според мене така е най удачно![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Върхът на простотията!Първоначално написано от glezli4ka483
![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
em az bih si mal4ALA dokat ne me popita 6totu tva e ne6ty normalny za 1 jena az pr ne moga bez tamponis tqh mi e dale4 po komfortno ...
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
spored men e vuzmojno da ne razbere 4e si v cikul..az tka minalata godina maika mi ne razbra vuob6te 4e mi e do6lo..daje me be6e pitala toq mesec ne mi li e idvalo az i kazah 4e mi e idvala v na4aloto na meseca i tq mi povqrva i tka..prosto na moreto bqhme v razli4ni stai..i nqma6e kak da me nabludava postoqnno..i sii prekarah supertka 4e ako naistina nqma da priema tova 4e she si s tampon..se krii
hi4 ne e slojno i spored men shte stane
emi kaji si i 4e izpolzva6 samo za moreto ... estestveno e da po4ne da ti govori kak se hva6tat infekcii i t.n ama vse pak tova ti trqbva da go re6i6![]()