- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Туй свалка ли е?
Тва е много трудно в форума, аз колко съм търсил....Първоначално написано от lipsvashh_mi
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Pu6i6 li?Първоначално написано от w0sh
Устните ти ще изпия като гроздова ракия!
Да ама ги спирам.Първоначално написано от OpAsNaTa
така е така е...тука във форума хем мусаката е на почит хем никой не кани на гости ,за да ни сготви....Първоначално написано от tuzaro
![]()
ееее язък.Ти да не си станал инспектор ГаджетПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Абе незнам дали е свалка, ама е ебаси противното. От 3 години съм пушач с прекъсвания и досега съм го правила само веднъж или два пъти на приятелката ми, когато ме е дразнила. Мноооого е гадно! Мусаката Рулз! Добре, че ме подсетихте. Утре ш' си направя!![]()
начи утре ни чакай у васПървоначално написано от babity
![]()
Няма проблем, заповядайте!Първоначално написано от tuzaro
![]()
Да ти приличам на робот?Първоначално написано от NaNa_SladuRana
1. Даааа!Твърдо да!Ние с мойто момче така се свалихме...Седяхме и си бутахме дима в лицето и сега така.. Стана ни хоби (8
2 Ми естествено че без мляко,чудесен вкус ставаа...То мусаката с мляко oтдавна излeзe от мода![]()
Пу! Демодета такиваПървоначално написано от Sweet_Play_F
Как може да ядете НЕмодерни неща....аз ако бях на вас щеше да ме е срам да си покажа чинията
![]()
А туй с дима...онзи ден излизах с бившия и той ми го направи...мислех, че е просто като неучтив отговор на това, че бях казала нещо за .... не помня де, ама не беше нещо хубаво.
Kазвай адрес и идвам, не се бъзикам от 2 месеца живея сам и ям само някви лионски наденици и дрюнери... :d :d :dПървоначално написано от babity
The Spark
Ми,не знамПървоначално написано от w0sh
излиза ли ти перка от шапката?
Нито от шапката, нито от други.... места
1вото не го знам,ама много ясно,че мусаката се руча с кисело млЕко .
we give it all.
БТВ. С риск д аизглеждам кретен. Днес участвах в кастинга на ББ4 и беше много тъпо. Добре че не ме одобриха. Казах че мразя гейовете и се смях малко на тези които водят кастинга.
Държа д аотбележа, че отидох там не по свое желание.
журито от няква известни ли беше, и да те питам ти говориш ли на ВЪЙ![]()
Ъхъ. Отде позна?Първоначално написано от TellMeYourName
не. Нямаше известни хора. бяха някакви келеши. участваше русото момиче от рекламата на Мери Джейн.
те всички говорят на ВЪЙПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
Да просто 90% от варна говори така.Първоначално написано от 5StaR
Аз говоря ан Уа, Ва, Са, и тн.
За дима не знам, ама мусаката без кисело мляко не е мусака! о.О И не че се фукам (добре, фукам се), но майка днес направи мусака. ;Д Ох, огладнявам като говоря за храна...
П.С. Чачо, жалко, че не те одобриха. Щях да се фукам, че познавам известна личност. :ДДД
Първоначално написано от w0sh
Е нееее ! няма такова![]()
1.Немисля че е свалка да ти духат дима от цигарата в лицето .. никак даже;
2.Без кисело мляко ям муска
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
тва рисучкото да може да ми падне малииииииииииПървоначално написано от w0sh
![]()