- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо винаги нещата са такива ;(
Преди 2 години срещнах едно момче и се влюбих в него..Разликата ни в годините е голяма и тогава изобщо не смеех да му кажа каквото и да било..Сега обаче се мина толкова време и аз все още го обичам..
Tази пролет го срещнах отново съвсем случайно и той много ми се зарадва..Седмица по-късно взел номера ми от една приятелка и започна да ми се обажда..Излизахме..виждахме се обаче той все не събираше смелост да ме целуне..а дори да събереше винаги някой ни прекъсваше..
Последният месец имаше проблеми и изобщо нито се чувахме..нито го видях..Аз се чувствах много зле но реших че и без него ще се справя..Миналата седмица тръгнах с друг и точно на следващия ден този реши да се сети да ми се обади и да ми пита кога ще се видим..Аз му се ядосах адски много..но все пак знам че още го обичам и скъсах с другия.. И сега се чудя и ви питам,според вас има ли смисъл да се надявам че този,който обичам ще бъде някога с мен?
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...