- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ много съм смотан дайте съвет
Здравейте значи проблема ми е следния с едно момиче от моя клас сме страшно добри приятели казва ми всичко постоянно си пишем по скайп с нея току що тя скъса с гаджето си и незнам дали ме харесва та да и предложа давала ми е разни знаци но не съм сигурен кажете какво да направя за да не се издъна щото после ще е много кофти![]()
Дай и към 1 месец, после си ти на ход..
ПП: Кой клас си бе палавнико ?![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
На колоко си бе,эаблудени човеко?
[size=7][b][u]fosse cos
Ha 15 що ?
Е,дано на 30 да поумнееш.
[size=7][b][u]fosse cos
изчакай малко...все пак тъкмо са скъсали.Не и казвай веднага..давай и и ти някакви знаци и виж тя как ще реагира.Ако ти отвърне със същото-ти си на ход![]()
Ай обясни ми де просветли ме моля ти сеПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Виж как ще се държи и разбери дали е подходящо да й предлагаш![]()
аххахаха не си смотан, споксдай малко време на момичето и ако се държи по същия начин.. не чакай :P
Reality is wrong. Dreams are for real
ясно и кратко дръш я тигре![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Изчакай известно време да и мине малко и после действай
Изчакай малко, докато позабрави приятеля си.. Междувременно може да се опиташ да се сближиш още с нея. Виж тя как реагира, дали се интересува от теб и тогава вече може да й признаеш чувствата си...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
ОТ ТОВА МЕ Е СТРАХ ЧОВЕЧЕПървоначално написано от Diam0nD
![]()
ее рано е да и предлагаш преди 10 мин е скъсала с гаджето малко да пореве за него и ако продължава ти намеква някакви неща давай![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
+1Първоначално написано от `Impossible is nothing `®
+1Първоначално написано от taffy
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
е те това е...няма истинско приятелство между момиче и момчеа дали случайно тези намеци не са само плод на твоето желание да си с нея
помисли си преди да действаш и да развалиш т.нар. ви приятелство.Сега е скъсала с приятеля си....вероятно се чувства уязвима...дали сега е момента да и се "нахвърлиш"
![]()
ZaEtA sUm,Ne SuM v ObXvAt!!! DoKaTo sTe ReShIlI kRaStOsLoViCaTa SaM TuKa
Харесва те или не, не може тей, тя днес скъсала с гаджето дай на другия ден да пробвам аз. Да ама друг път. Със сигурност няма да стане твоята. Търпение човеко, после действай
Стои си мирен докато не разбереш наистина че те харесва а не да си измисляш някакви знаци които тя уж е направила ще я изгубиш като приятел осчакаиПървоначално написано от MR X
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
+1 ..ако веднага избързаш и й предложиш най-много да отнесеш някой и друг шамар плюс отказ,който ти е сигурен...Първоначално написано от taffy
Нека и мине след раздялата ,а после давай смело напред...В момента единственото,което можеш да направиш е да я подкрепиш и да й предложиш помощта си..Може да не го оцени веднага,но след време ще си спомни 100 процента![]()
Ми вие момчетата не може да се каже, че имате голям в опит в разпознаването на езика на тялото - някоя ви се усмихне е и веднага веднага решавате, че е влюбена във вас или ви каже "здрасти" и вече е безнадеждно хлътнала ...![]()
![]()