.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Мама каза, че съм направила гаф пред сестра ми..

Тая тема няма да има мн смисъл , ама искам да си излея мъката някъде ....
    Сестра ми тази година завърши и ще кандидатства с биология и химия.Тряа яко учене ,така че учи кво да прай.. По-принцип гледам да не язакачам, да не казвам много много каде ще излизам или нещо такова да не я дразня.Като каже,че й се яде нещо кво да прая- отивам, купувам и й го нося нали тряа да учи...Обаче днеска реших да ходя на басейн и майка бше при нея.Отидох , казах къде ще ходя и,че ще си зема пари и никой нищо не ми каза. И изведнъж като се прибрах майка ми заявява,че съм била напраила бахти и гафа да кажа пред кака, че ще ходя на басейн Бахти..някой ако знае кво толко съм напраила да каже,че незнам... Спряла съм да каня приятели да не и пречим, не слушам музика силно да не и преча и изведнъж....

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Heaven just isn't hot enough
    Burn me alive, inside
    Living my life's not hard enough
    Take everything away

Кажи на майка си, че има 2 дъщери и трябва да се грижи и за двете по равно. Само не прекалявай. Обясни и също, че полагаш грижи за сестра си.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    Кажи на майка си, че има 2 дъщери и трябва да се грижи и за двете по равно. Само не прекалявай. Обясни и също, че полагаш грижи за сестра си.
    + 1
    без ПОДПИС ... xD

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Еми стой затворена у вас, за да си съпричастна със сестра ти. Не ходи никъде, не пускай телевизора, не сядай на компа и кажи никой да не ти звъни на телефона... за да не я дразниш все пак... трябва да учи ...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Цитирай Първоначално написано от tigity
    Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    + 1
    !!
    ~Remember,remember...25th of November~

Седни поговори с нея и и кажи,че вече не издържаш всичките тия лишения и,че ти трябва малко свобода.Та ти с нищо не и пречиш,ако съдя по това,което пи6е6.Предполагам и на маика ти и на сестра ти им е нервно (особено на сестра ти) и за това може би са малко по-така...

Деба тъпите сестри...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    съгласна съм с предишните мнения и предполагам ще е по-добре вече да не казваш къде отиваш Дръж ги в невидение
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на o0ps
    Да бе...тя какво иска? Пък и като й минат изпитите и тя ще ходи колкото иска на басейни и ще излиза, не е голяма работа.
    Малее аз като се замисля че и сестра ми догодина ще е 12 клас и ще сме в една смяна и направо ми става лошо. Но аз определено няма да съм толкова добра сестра като теб...

SK0RP10N
    Guest
    Това е изключително тъпо, едната дъщеря да има изпит и веднага да стане царица едва ли не, а пък другата - кучета я яли

Град
    unknown
    премахни сестра си

SK0RP10N
    Guest
    Линчувай я

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Линчувай я

Кака ти е на ясно, че за известно време ще намали удоволствията, но пък това си е за нейно добро. Мисля, че няма да умре от един басейн, няма кво толкова да се корка майка ти.
    Лигава работа.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

o boje moi..... tq taq tvoita sestra da ne u4i non-stop be.. i za6to ne ti davat da govori6 ped neq za izlizane, tq da ne e malko dete 4e da ne razbira.. suvsem li ne izliza sestra ti.. ako izleze 6te e po dobre da se porazsee.... dogodina i az 6te kandidatsvam ama izob6to nqmam namerenie da se zatvorq v ku6ti i da re6evam non-stop zada4i... az 6te se poburkam... q hvani sestra si i izlezte malko da se porazsee i tq.. dobre 6te i se otrazi.... puk ina4e za izpitite to 4e trqbav qko u4ene trqbva ama 4ak puk tolkova....
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

че са тъпи, тъпи са понякога. Просто след 2 дена и почват изпитите и сички са изнервени и на мен си го изкарват.. За излизането излиза вечер,пък и гледа тв от време на време май.Утре като тръгнат да обикалят страната ще си отдъхна
    Heaven just isn't hot enough
    Burn me alive, inside
    Living my life's not hard enough
    Take everything away

Голям фен Аватара на girl4eety
    o boje moi..... tq taq tvoita sestra da ne u4i non-stop be..

Абе , майка ти нещо не е добре . Голяма работа като си и казала . Сестра не е олигофрен да се разсейва и при най-малкия шум в крайна сметка така , че въобще не се притеснявай . А ако го е казала от тази гледна точка , че ти излизаш , а сестра ти кисне у вас да учи - пак не е фатално , поне според мен .

Повече от фен Аватара на vikt0riQ
    Град
    точно в нас ;]
    просто поговори с майка си,но ако тя не те разбере което може да се случи...прави това което на теб ти харесва и след време майка ти сама ще осъзнае какво е направила с теб...аз имам почти същия проблем и сега баща ми постоянно се опитва да прави това което искам аз,но аз категорично му отказвам защото когато аз исках той не ме разбра.според мен това е решенито,но все пак живота си е твой и може би сама ще намериш решенито на проблема...

(sun) Live your life and do whatever you like...

и като има сестра ти да учи дай теб да те заровим някъде да може да и е спокойно.. както казаха и преди мен майка ти има две дъщери все пак, глупаво е..
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Това е изключително тъпо, едната дъщеря да има изпит и веднага да стане царица едва ли не, а пък другата - кучета я яли
    Съгласна!Ем щом тъй не казвай къде ходиш..само "дайте пари" и толкоз.
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен
    А тя ква иска да пазиш в тайна от сестра си къде ходиш за да не я ядосваш???Или направо да не излизаш????Ако нания и е напечено,защо трябва и на теб да ти е така,не мога да разбера
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Град
    Sofia
    Поговори с майка ти и й обясни,че и ти си й дете въпреки,че сега няма да държиш изпити...ще се лишиш от някои неща,все пак ти е сестра,но не от всичко...

Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Еми стой затворена у вас, за да си съпричастна със сестра ти. Не ходи никъде, не пускай телевизора, не сядай на компа и кажи никой да не ти звъни на телефона... за да не я дразниш все пак... трябва да учи ...
    +1

Цитирай Първоначално написано от ...FaShIoN...
    Поговори с майка ти и й обясни,че и ти си й дете въпреки,че сега няма да държиш изпити...ще се лишиш от някои неща,все пак ти е сестра,но не от всичко...
    Съгласна съм , неможе да се затвори в тях и нищо да не прави, все пак и тя е живо същество и има ниужда да излиза :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си