.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума

защо все ми се спи ?

Абе незнам какво е такова моето състояние , но постоянно съм сънена и постоянно ми се спи - през нощта спя по 10 часа може би , понякога повече. По някое време следобяд пак започвам да клюмам и нищо не мога да правя.
    И все се чувствам изморена , а не правя нищо особено което да ме натоварва, и никога не се чувствам свежа...
    Опитвала съм да спазвам някакъв режим да спя нормалние 8 часа , да се натоварвам умерено, да се храня нормално но ... просто съм като изцедена , явно организмът ми просто има нужда от повече почивка.
    Каква може да е причината? Витамини ли трябва да пия какво , или дори незнам на какъв лекар да ходя. Но дните ми минават супер непълноценно в опити да се наспя и да си почина от и аз незнам какво ...

Акоси доста изморена и много спиш е нормално, но ако не си изморена и много спиш значи може да си бременна! А ако не може да е това пии витамини и натурални сокове.

Град
    във форума
    Аз съм изморена много и винаги без да съм правила нищо Тва някаква хронична умора ли е какво Сигурна съм че не е нормално да е така ...
    А не , не съм бременна , чудя се просто какво трябва да направя и на какъв лекар да ходя

Ох,и аз бях така по едно време..мн гадно кой кво прай,аз все спя ххааха незнам от какво беше ама ми мина... но май мн се натоварвах имах напрагати дни,всеки ден на даскало до 5часа и после уча...гадно си беше..Ми като ти се спи,спи си..няма лошо..

и на мен тея дни много ми се спи, сигурно е от жегите... ще ти мине, не се притеснявай

Мега фен Аватара на Blab
    От топлото. И аз не мога да отцепя.
    Пий витаминчета, спортувай за тонус. И така.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може би е от жегите. И аз имам такива периоди, в които не се наспивам
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Еми при личния лекар се ходи.А да не би да спазваш някаква диета?Може да ти липсват витамини и от там да идва отпадналостта.Може да си вземеш Центрум или нещо такова...
    Иначе аз като спя по 12 часа какво да кажа

Просто стоиш мн време на компа :P
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Амфетамин,Екстази му е цаката , да се оттървеш...

Ами ще приемаш повече витамини, ще се разтоварваш, малко ще освободиш компа и мисля, че ще ти мине..когато ти се спи-лягай..то ще мине от времето
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Мега фен
    Град
    София
    Колкото повече спиш,толкова повече ще ти се спи.Эатова спи по-малко.Това е единственият начин да пребориш хроничната си умора и сънливост.Е,не да си недоспала,но да спиш нормално време-7-8 часа эа денонощие мисля,че ще са ти достатъчни.И преэ останалото време недей да киснеш на компа,а иэлэай навънка.Въпреки че в тая жега надали имаш голямо желание.Абе првави нещо-движение,енергия да иэраэходваш.Чисти примерно :Д Или плямпай по телефона :Д И привечер навънка.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    във форума
    Абе не седя все пред компа бе Вие пък какво ме изкарахте вампирясата чатърка
    Иначе да , почнах да пия витамини ,и предполагам че трябва да си намеря някакво активно занимание , че да се раздвижа и да не мухлясвам толкова в леглото. И наистина колкото повече спя - толкова повече ми се спи , тъй че ще се старая по 8ч на денонощие като нормалните хора

Може да си с ниско кръвно системно, или да имаш анемия, При всички положения е добре да пише витамини, повечко течности, сутрин като станеш по едно кафенце и така. И е вярно твърдението, че колкото повече спиш, толкова повече ти се спи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си