- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малко помощ ...
Имам един проблем. Не знам доколко е сериозно ... дано да ми помогнете.
Та вчера правех секс с приятелката ми, без презерватив и както винаги се усетих преди да свърша и го извадих. От там насетне не усетих самото свършване... и съм притеснен понеже не се беше случвало до сега. Някой знае ли на какво може да се дължи ?!
ПС: На 16г съм...
не си усетил ерекцията ли илисвършили като го извади
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Навън свърших, но не усетих нищо ...![]()
Еми за първи път ли го вадиш ?
Мм не те разбрах .. Как за първи път ли го вадя?Първоначално написано от RoCk-SpOt
Случвало ми са е но не с момиче ми на ръчна.. да свърша и да не ми е толкова кеф както обикновенно , но пък въобще да не почувстваш абсолютно нищо незнам
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
За първи път ли го правиш без презарватив и се празниш навън?
Ми не... не е за първи път и винаги съм свършвал навън и ВИНАГИ ДО ВЧЕРА съм усещал когато свърша.. .самото празнене ... Иначе усещането че наближава си го имаше /добре че бе то, инак вътре можеше да свърша/Първоначално написано от RoCk-SpOt
![]()
хммм нз може да е от превазбуда нз.... ако пак стане трябва да питаш некой.... иначе нема за кво толкоз да се притесняваш![]()
аз нищо не разбрах ...
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Пичагата го е извадил,изпразнил се е ама не го е усетил кво не му разбираш ?Първоначално написано от Xtuning
![]()
На мен ми се случва като "се препълня". Имам предвид когато не съм правил 2-3 седмици секс и не само. Все пак има усещане, но не е както други пъти. А и рядко се получава.
Don't tell me what I can or can't do !
Ако не правя 2 3 седмици секс или чекия ще искарам сигурно 1 кило![]()
![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
И на мене ми се случи вчера такова нещо както винаги правим го без презерватив вадя си го преди да свърша и сяда ми тя и й казах стани че ми идва тя таман става усещам много голямо удоволствие изваждам го нищо не излиза почвам да си правя чикия и тогава започна и много се стреснах..да не би да съм хвърлил вътре..