.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Как да накарам приятелката ми да спи с мен?

Здравейте хорица нов съм в форума и може да има такава тема но искам да ви питам вас като по запознати с житейските проблеми Значи ходя от 3 месеца с едно моми4е ходил и съм и миналата година с нея но скъсахме и ся почнахме наново да ходим искам да правя секс с нея но нз как да я накарам като я целувам усещам как настръхва цялата помогнете ми кфо да и кажа за да спя с нея много искам....

Град
    ... see you where the wild winds blow..
    Иди се гръмни!!! Ако тя иска секс .. ще ти каже.. да няма сливи в устата.. к'во е това"как да я НАКАРАМ".. ми не я караш бе пич.. тя като е готова ще ти каже..
    Horse Crazy Girl!!

Голям фен Аватара на dantro

Re: Как да накарам приятелката ми да спи с мен?

Цитирай Първоначално написано от Vip-Maneken
    Здравейте хорица нов съм в форума и може да има такава тема но искам да ви питам вас като по запознати с житейските проблеми Значи ходя от 3 месеца с едно моми4е ходил и съм и миналата година с нея но скъсахме и ся почнахме наново да ходим искам да правя секс с нея но нз как да я накарам като я целувам усещам как настръхва цялата помогнете ми кфо да и кажа за да спя с нея много искам....
    как кво да и кажеш говори с нея открито .. отидете на почивка море а у заведи я увас .. тва е
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

абе вие в ред ли сте ? Как да я накараш и к`во да и кажеш? Тва е нещо от сорта на "Ъм, може ли да те цулуна?" ....

Действай! Ако не иска, или не и е приятно предполагам, че ще се дръпне или ще ти покаже по някакъв начин. Няма как да я "накараш", малко са момичетата, които като ги питаш искат ли ще ти кажат да ...

Дела трябват, не думи ! Успех.

Re: Как да накарам приятелката ми да спи с мен?

Цитирай Първоначално написано от Vip-Maneken
    Пробвай с : "Искаш ли да го правим ? "

ем как абен ли си ве кайш й напрао-"ялЪ тукЪ да тЪ ебЪ ма кифлО" ии е тфоя
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

апак ако откаже варжи я за леглото

жените сме нежни създания, трябва да ни предразположите за да направим секс с вас - мъжете. направи и романтична вечеря с лек еротичен намек ( например десерт от банан със сметана във формата няа фалос), притъмнена светлина ... просто трябва да я предразположиш ... успех!

Цитирай Първоначално написано от manichka_14
    апак ако откаже варжи я за леглото
    +1 баш така
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Цитирай Първоначално написано от gurdolini
    жените сме нежни създания, трябва да ни предразположите за да направим секс с вас - мъжете. направи и романтична вечеря с лек еротичен намек ( например десерт от банан със сметана във формата няа фалос), притъмнена светлина ... просто трябва да я предразположиш ... успех!
    пича е на възраст от 12 до 16 години мислиш ли че има възможност да и прави вечеря или нещо подобно .. даи по добре я покани увас да гледате филм уж като доиде и кажи "няма филм, ама имам много кондоми" :Д хахахаха няма каде да ходи
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    На края на дъгата :)
    Цитирай Първоначално написано от love_shu
    Иди се гръмни!!! Ако тя иска секс .. ще ти каже.. да няма сливи в устата.. к'во е това"как да я НАКАРАМ".. ми не я караш бе пич.. тя като е готова ще ти каже..
    +1000
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    ем как абен ли си ве кайш й напрао-"ялЪ тукЪ да тЪ ебЪ ма кифлО" ии е тфоя
    хахаххаха Луда сииии хаха

Мега фен Аватара на Spider4eto
    С един пистолет до главата

Град
    На изток от рая
    Тааа па таа,ти луда ли си ма! (ако си момиче)
    Тя може никога да не стане готова или да не повдигне въпрос за секс,може да я е срам,момчето на сухо ли да седи?
    Пич отиваш при нея казваш и да дойде у вас да гледате нещо филмче,тя ако и се ебе ще дойде,ако не чакай още един месец и почни да я изпотявяш всеки ден обилно за секс,ако не иска значи не е еблива и няма да те огрее скоро.
    Кажи на колко години сте!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Пистолет - тфоята глава - умираш ..... следиш ли ми мисълта ?
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Цитирай Първоначално написано от aciko
    Тя може никога да не стане готова или да не повдигне въпрос за секс,може да я е срам,момчето на сухо ли да седи?
    Пич отиваш при нея казваш и да дойде у вас да гледате нещо филмче,тя ако и се ебе ще дойде,ако не чакай още един месец и почни да я изпотявяш всеки ден обилно за секс,ако не иска значи не е еблива и няма да те огрее скоро.
    Аве колко пъти съм ходила да гледам филмче в моя пък не сме се шибали, принципно отвори деликатно темата, защото нея наистина може да я е срам

Град
    На изток от рая
    Е вия може да не се шибате,ама аз му казвам да я примами да иде у тях,пък вече като иде,ще нагласи нещатата,ако знае какво да прави,разбира се

Taste the soup

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Пистолет - тфоята глава - умираш ..... следиш ли ми мисълта ?
    След седмата бира всички са еднакви!

Град
    1во - Не съм ти "таа" или "онаа" и най-малко имаш право да ми говориш на "МА"
    2ро - Ми да! На сухо ще седи! НЯма да умре без секс... пфф..
    Пък момиченцето колкото и да е срамежливо.. ако й се иска - ЩЕ СИ ПОИСКА!!!
    Horse Crazy Girl!!

Град
    На изток от рая
    1-во Това е форум и ще си говоря както искам
    2-ро Ти може и да не умреш без секс,ама никой не е длъжен да седи на сухо,при положение,че тя вече е ходила с него,сега 3 месеца пак ходят,няма вечно връзката им да е една скучна изпълнена само с целувки трябва да има и удоволствие,пък ти си стой на сухо и си ръгай вибратори!

Taste the soup

Град
    1-во Това е форум и ще си говоря както искам
    2-ро Ти може и да не умреш без секс,ама никой не е длъжен да седи на сухо,при положение,че тя вече е ходила с него,сега 3 месеца пак ходят,няма вечно връзката им да е една скучна изпълнена само с целувки трябва да има и удоволствие,пък ти си стой на сухо и си ръгай вибратори!
    1во - Личи ти колко ти е културата.. (ако е такава каквато я показваш тук..)
    2ро - Ми да, не е длъжен да стои на сухо, но ако иска да е с въпросното момиче - ми ще чака...

А и ти не бери грижа аз на сухо ли стоя или не .. ако ми потрябва има какво да си "ръгам" .. ОМГ - Селяния ис евриуеър..

Айде.. лека вечер от мен..
    Horse Crazy Girl!!

^ бтв как е Джо

абе доиде ли увас 50 процента от работата е свършена
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Чудя се на твоята приятелка,как е успяла да устои на такъв Vip - Maneken като теб
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    ^ бтв как е Джо
    Хахахахаха... Олеее.. той известен стана..
    Утре отивам на базата.. да ги видя косматковците как са Вечерта, като се прибера ще докладвам как е на всички фенове във форума

Айде.. както казах по-нагоре.. лека вечер от мен.. за утре ще ми трябва много пауър..
    Horse Crazy Girl!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си