- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да накарам приятелката ми да спи с мен?
Здравейте хорица нов съм в форума и може да има такава тема но искам да ви питам вас като по запознати с житейските проблемиЗначи ходя от 3 месеца с едно моми4е ходил и съм и миналата година с нея но скъсахме и ся почнахме наново да ходим
искам да правя секс с нея но нз как да я накарам като я целувам усещам как настръхва цялата помогнете ми кфо да и кажа за да спя с нея много искам....
![]()
![]()
Иди се гръмни!!!![]()
![]()
Ако тя иска секс .. ще ти каже.. да няма сливи в устата.. к'во е това"как да я НАКАРАМ".. ми не я караш бе пич.. тя като е готова ще ти каже..
![]()
Horse Crazy Girl!!
как кво да и кажеш говори с нея открито .. отидете на почивка море а у заведи я увас .. тва еПървоначално написано от Vip-Maneken
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
абе вие в ред ли сте ? Как да я накараш и к`во да и кажеш? Тва е нещо от сорта на "Ъм, може ли да те цулуна?" ....
Действай! Ако не иска, или не и е приятно предполагам, че ще се дръпне или ще ти покаже по някакъв начин. Няма как да я "накараш", малко са момичетата, които като ги питаш искат ли ще ти кажат да ...
Дела трябват, не думи !Успех.
Пробвай с : "Искаш ли да го правим ? "Първоначално написано от Vip-Maneken
![]()
![]()
![]()
ем как абен ли си векайш й напрао-"ялЪ тукЪ да тЪ ебЪ ма кифлО" ии е тфоя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
жените сме нежни създания, трябва да ни предразположите за да направим секс с вас - мъжете. направи и романтична вечеря с лек еротичен намек ( например десерт от банан със сметана във формата няа фалос), притъмнена светлина ... просто трябва да я предразположиш ... успех!
+1 баш такаПървоначално написано от manichka_14
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
пича е на възраст от 12 до 16 години мислиш ли че има възможност да и прави вечеря или нещо подобно .. даи по добре я покани увас да гледате филм уж като доиде и кажи "няма филм, ама имам много кондоми" :Д хахахаха няма каде да ходиПървоначално написано от gurdolini
![]()
![]()
![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
+1000Първоначално написано от love_shu
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Първоначално написано от sladkъ_mackъ
![]()
![]()
![]()
хахаххаха Луда сииии хаха
Тааа па таа,ти луда ли си ма! (ако си момиче)Първоначално написано от love_shu
Тя може никога да не стане готова или да не повдигне въпрос за секс,може да я е срам,момчето на сухо ли да седи?
Пич отиваш при нея казваш и да дойде у вас да гледате нещо филмче,тя ако и се ебе ще дойде,ако не чакай още един месец и почни да я изпотявяш всеки ден обилно за секс,ако не иска значи не е еблива и няма да те огрее скоро.
Кажи на колко години сте!
Пистолет - тфоята глава - умираш ..... следиш ли ми мисълта ?
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Аве колко пъти съм ходила да гледам филмче в моя пък не сме се шибали, принципно отвори деликатно темата, защото нея наистина може да я е срамПървоначално написано от aciko
Е вия може да не се шибате,ама аз му казвам да я примами да иде у тях,пък вече като иде,ще нагласи нещатата,ако знае какво да прави,разбира се![]()
Първоначално написано от Xtuning
![]()
След седмата бира всички са еднакви!
1во - Не съм ти "таа" или "онаа" и най-малко имаш право да ми говориш на "МА"Първоначално написано от aciko
![]()
2ро - Ми да! На сухо ще седи! НЯма да умре без секс... пфф..
Пък момиченцето колкото и да е срамежливо.. ако й се иска - ЩЕ СИ ПОИСКА!!!
Horse Crazy Girl!!
1-во Това е форум и ще си говоря както искам
2-ро Ти може и да не умреш без секс,ама никой не е длъжен да седи на сухо,при положение,че тя вече е ходила с него,сега 3 месеца пак ходят,няма вечно връзката им да е една скучна изпълнена само с целувки трябва да има и удоволствие,пък ти си стой на сухо и си ръгай вибратори!
1во - Личи ти колко ти е културата.. (ако е такава каквато я показваш тук..)Първоначално написано от aciko
2ро - Ми да, не е длъжен да стои на сухо, но ако иска да е с въпросното момиче - ми ще чака...
А и ти не бери грижа аз на сухо ли стоя или не .. ако ми потрябва има какво да си "ръгам" .. ОМГ - Селяния ис евриуеър..
Айде.. лека вечер от мен..![]()
Horse Crazy Girl!!
абе доиде ли увас 50 процента от работата е свършена
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Чудя се на твоята приятелка,как е успяла да устои на такъв Vip - Maneken![]()
![]()
като теб
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Хахахахаха...Първоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
Олеее.. той известен стана..
![]()
Утре отивам на базата.. да ги видя косматковците как саВечерта, като се прибера ще докладвам как е на всички фенове във форума
![]()
![]()
Айде.. както казах по-нагоре.. лека вечер от мен.. за утре ще ми трябва много пауър..![]()
Horse Crazy Girl!!