.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Не мога да спинкам

От 4 дена не съм спала. Незнам какво ми става не съм имала проблеми със съня до сега просто вечер не мога да заспа спи ми се но не става. Може ли да е нещо сериозно защото вече си мисля да почна да вземам приспивателни. И ето сега даже не ми се спи не се чуствам даже изморена. Не е и от жегата понеже не ми е топло даже ми е много добре. Как мислите дали не съм болна от нещо... Сори ако звучи тъпо но едва ли ще разберете ритеснението ми

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Малко ми се струва странно 4 дена да не ти се спи.... Пий вечер мляко с мед, на мен ми помага, когато не ми се спи, но в никакъв случай не взимай преспивателни! Сподели с родителите и може да те заведат на лекар, не ми се струва много нормално...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Скоро трябва да ти се доспи.
    Ако не можеш да заспиш още няколко дни задължително се консултирай с лекар!

Брой овце Не, не се бъзикам..И аз тъй много късно вечер спи ми се обаче немога да заспя..И стената я гледам тя ми е зелена на маргаритки, няма овце, но просто си броя и викам 1 овца, 2 овце, 3 овце, 4, 5, 6....и така нататък докъто не се умориш много и си заспиваш много ми помага..ама и аз се чувствах като теб не ми се спи изобщо и не ми е топло, но..си броя овцете и ми помага
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Мега фен
    Град
    София
    Иэобщо не е странно.И на мене ми се е случвало.Ама 100% скоро иэведнъж ще ти се доспи.Спокойно,нищо ти няма :Д Ако са ти се струпали примерно повечко емоции напоследък,е нормално.И недей да вэимаш приспивателни ей така по самопредписание.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от qg0dkata
    Брой овце Не, не се бъзикам..И аз тъй много късно вечер спи ми се обаче немога да заспя..И стената я гледам тя ми е зелена на маргаритки, няма овце, но просто си броя и викам 1 овца, 2 овце, 3 овце, 4, 5, 6....и така нататък докъто не се умориш много и си заспиваш много ми помага..ама и аз се чувствах като теб не ми се спи изобщо и не ми е топло, но..си броя овцете и ми помага
    Леле,мен това с овцете ме иэнервя ужасно много :Д Още повече ми се отспива :Д
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Цитирай Първоначално написано от qg0dkata
    Леле,мен това с овцете ме иэнервя ужасно много :Д Още повече ми се отспива :Д
    При всеки различно, но аз казвам как аз се преборбам с безсънието
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си