- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Който може да даде съвет
Zdraveite,nadqvam se da mi pomognete i da ne poluchvam gadni komentari..Problema mi e sledniq..
S priqtelqt mi sme zaedno 7 meseca i az go obicham strashno mnogo(toi men syshto) no dnes mi kaza che mu e pisnalo da pravim edno i syshto i da hodim na edni i syshti neshta.Az tova go useshtam ot nqkolko sedmici...i mi e super gadno naistina neznam kakvo dr po raznoobrazno da pravim i kade da hodim...izlizame samo dvamata,s priqteli,iz kvartala,po centyra,po kafeta..Ponqkoga si mislq,che sme si omryznali,ponqkoga pak ne...Ne iskam da se razdelqme...;[ Neznam kakvo poo raznoobrazno da pravim.,za da se zadyrjim;[ naistina mnogo go obicham...Daite nqkakvi syveti ako mojete..
Blagodarq vi..
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
Ми поговорете - нека каже къде иска да ходи, какво иска да прави, за да разнообразите нещата. Ако можете отидете някъде за няколко дни - на почивка да смените обстановката, ако не даже за 1 ден отидете до някой съседен град или на излет, разходка и т.н Все пак лято е сега е момента да ходите където ви скимне - времето е хубаво и т.н.
Ми ако живееш в град с над 10000 души поппулация, занчи си тъпа щом не можете да си намерите занимание.
Секс![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Събирате се с приятели(или самички, както си решите) и хващате пътя за няколко дни.
Секс![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Пишеш в тийн проблем. Осъзнай се. Мама и тате няма да ги пуснат.Първоначално написано от be_true
Rofl crit.Първоначално написано от w0sh
The Spark
Ако сте в малък град просто няма начин да отидете на различно място освен някъде извън града. Ако сте от голям град е много по-лесно. Толкова кафета и квартали и паркове... (тва кафетата са шибано нещо, що не отидете на КРЪЧМА!?)
Животът е адът описан в Библията!
На село?Първоначално написано от w0sh
При баба?
mi nz ako jiveesh v golqm grad ima mn neshta za pravene-baseini,kina,razhodki,sport.ako jiveesh v po-maluk grad moje da hodite na izleti nqkade izvan grada dori za edin den dori bez mama i tate da znaqt.prosto pravete neshta priqtni i na dvamata.![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
секс, свирки, екскурзия нещо, отидете на твойто село, на неговото, напийте се, на дискотека, ти у тях, той у вас.. разни такива
България над всичко!
skype acc: bgb-dead
1 seks po polyda na ob6testveno mqsto
2 otivate na izlet nqkade na nqkoq polqna s bira 4ipsive i hybava muzika
що не идете на излет да си напрайте пикник![]()
Първоначално написано от dantro
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Земете си една "гореща" вана,направете нещо,което не сте опитвали и двамата.Например рафтинг,скачане с бънджи от мост.Може да отидете вярно на село/вила ако имате и там поседете малко.![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Това исках и аз да кажаПървоначално написано от dantro
И наистина - така ще има разнообразие /разбира се ако не сте го правили до сега де/ . . . в смисъл ще имате отново тръпка
![]()
+ не излизайте 2-3 дни заедно и ще вземете да си липсвате![]()
еми...то ти не го вла4иш насила по едни и същи места предполагам.ако на него не му харесва той да измисли нещо.сякаш ти си виновна 4е на него му е омръзнало.
Да не повярваш,и аз съм на това мнение.Първоначално написано от dantro
Що не земете да отидете на един театър примерно...няма да ви стане нищо.Карайте колела,разхождайте се на Витоша,гледайте филми вкъщи,ходете на дискотека,толкова ли не можете да измислите нещо ново?
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...