Бихте ли нарекли човек, който просто обича да се смее лигав? Ако да- защо?![]()
Съжалявам, ако темата ви се стори тъпа, просто искам да разбера какво мислят хората!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Миии тапичка е ама.....Ами аз напр съм тъкъв човек и приятелите ми много често ме наричат лигла апък питай тях: "Защо?"
![]()
Да живеят лиглите[!]
:P :P :P :P :P :P :P
ами ако се смееш много просто се забавляваш и си веселяк![]()
Ми тъпичка съм...за тва и темата така!![]()
Питах щото аз по принцип си се смея на всичко...буквално! И всички ми викат бахти лиглата си, земи се оправи...И ми става някво супер шибано!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Ами аз много обичам хората,които са адски позитивни и "заредени" със смях,нооооо не,когато са без при4ина. Понякога му се случва на човек да се разлигави и от всичко да му става смешно,дори и едно момиче,което познавам е адски сериозен човек,и и се случва да се разлигави понякога и става все едно друг човек
.В това няма нищо лошо,но пак повтарям нека да е в граници.
![]()
+ 1Първоначално написано от adrenalin_f
![]()
Бих го нарекла щастлив и безгрижен.Блазе му(:
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
лигата ще спаси света![]()
![]()
и мене ми викат лигльо и идиот ма тва ме кара да се чувствам горд със себе си
ебавам се ма тва на истина си е яко в някои случаи в други е дразнещо важното е да не прекаляваш
![]()
![]()
Зависи как се смееш,каква е целта ти с този смях и как изглежда отстрани.Ако се смееш,просто защото си позитивна,не смятам,че си лигла.Но ако се смееш просто за да се правиш на интересна или за да впечатлиш някого,смятам,че е лигаво.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Просто от вътре ми идва да се смея...не мисля, че го правя, за да впечатля някой или за да се направя на интересна!![]()
Някой път се спуквам от смях на адските простотии, ама друг път съм супер сериозен.. Зависи..
Не бих констатирал, че човека е лигав само по това, че много се смее.
Еми то и аз се смея нон-стоп, когато съм с приятели и никой не ме е наричал лигла, напротив, радват ми се.Мнението ми за такива хора естествено е положително.![]()
Без причина да се смее ?Еми,аз не мога да давам диагноза,но на четвърти километър са по-компетентни от мен.![]()
Лиглите рулззз![]()
Еми тогава не се смей на абсолютно всичко,може би понякога им е гадно,а ти точно тогава се смееш,затова те наричат лигла.Аз не обичам обаче лигавите хора (нищо лично
) просто за мен те не гледат реално на живота и може би не са опитали от ударите му
.Абе не знам,радвайте се на живота,докато сме още тийнейджъри
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ми аз понякога кат почна да се заливам от смях без особена причина пред баща ми, той ми вика: ''стига са лигави ''ама на мен ми стаа още по-смешноаз не смятам, че такива хора са лигави. лигав за мен значи др нещо
именно!!!!!!!!! и аз съм такъв човек!Първоначално написано от `Impossible is nothing `®
![]()
![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ако се смееш абсолютно във всякакви ситуации...то това вече е супер тъпо и лигаво...Но ако просто си весел и когато има нещо сериозно,го приемаш наистина,тогава вече е нормално.![]()
Не,не мисля,че човек,който се смее е Лигав...Лигав има много по различен смисал,но все пак смехът ти трябва да е в граници...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
години наред точно по тази причина са ме наричали лигла.....никога не ми е пукало....знаеш ли какво ще ти кажа...в момента в който станеш по-голяма и хората покрай теб са по-зрели, ще оценят че ти си просто веселячка![]()
пък и защо да не се смееш,защо трябва да си като вс младежи депресирана и тъжна? ай късмет и да знаеш че смехът е здраве![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
И аз съм на това мнение!Но имам една приятелка,която си мисли всички смеещи се за лигави.Първоначално написано от sexy_for_you