- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вижте плс!
Начи .. майка ми е на 42 и ми сподели,че и закъснява. Каза,че има 2 възможни начина.. просто вече щот е дърта да започва да и прескача.. или да е бременна? някой който е по-навътре с нещата ако може да ме светне по въпроса кое е по-вероятно
майка ти ти споделя такива работи![]()
Cruel Intentions
Да.. лошо ли има? Искам само отговори.. не спам!
пълна ебавка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По-вероятно е да и прескача.![]()
Еми нищо чудно няма.Може и бременна да е.Първоначално написано от SexyBoy
Се пак не е толко 'стара'.
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Млъкни..!Първоначално написано от AngerFist90
![]()
![]()
haahaha maikati ti spoedelq takiva ne6ta hahahПървоначално написано от SexyBoy
![]()
pak temata e mn tupa.. da si napravi test za bremenost i 6e razbere.. pff za tikia gluposti da praite temata
Къв ви е проблема бе?
А майка ти сама като не знае какво е правила ние ли да знаем.Има тестове за бременност и прочие...
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
А от къде искаш ние да знаем сексуалния живот на майка ти!?!?!?!![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
кк.. зарежете темата
След като ти споделя,че й закъснява,не ти ли е споделила дали е правила секс скоро?хахах
май май ще ставаш батко честито
+18177982 А и ако не чудете толкова, че майка му му споделя такива неща,аз лично мисля, че това е прекрасно и много хубавоПървоначално написано от SeXyL[!
Успех и пиши какво е станало
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
няма нужда да ми се караш...просот майка ти е голяма жена има си френдки едно друго..и баш със сина си ли ще споделя това?щото то е все едно да ти каже че си прави секс редовно..което за мен е странно може би сме с по различни разбирания..няма значение както казаха не е толкова стара може и да е бременна може пък и другото да е..фифти фифти..Първоначално написано от SexyBoy
Cruel Intentions
на тебе кво ти бърка в гъза, че ми споделя ве? деба и тъпото ти животноПървоначално написано от mystery`girl
МОЛЯ ТЕМАТА ДА БЪДЕ ЗАКЛЮЧЕНА!
аи по кротко!?май ти липсват първите 7 годиниПървоначално написано от SexyBoy
![]()
Cruel Intentions
purvo az mislq tova 4e si spodelqt e super,vse pak sa edno semeistvo...po-dobre da spodeli s nai-blizkite si hora otkolkoto s priqtelkite i.vtoroto ,koeto e avtorut ne kazva 4e maika mu ne znae kakvo i e.moje bi vse o6te ne si e npravila test,no vse si mislq 4e e dostatu4no zrqla i znae kakvo da pravi...temata e napravena za6toto avtorut ima vupros ,a ne 4e maika mu ne znae kakvo stava ...Po temata:naistina ima dve vuzmojnosti.ednata e da e bremenna ,v koeto az li4no ne vijdam ni6to lo6o (maika mi sega e na 40,na 38 rodi i sega sum naistina mn 6tasliva ot fakta 4e imam malko brat4e i , vupreki 4e razlikata ni e 14 godini,vs e napravo ...).Drugata vuzmojnost e da vliza v menopauzata.spored men i dvete ne6ta sa napulno vuzmojn i ne moga da precenq koe e po-vuzmojno.sigurna sum 4e maika ti 6te vzeme neobhodimite merki i 6te razbere kakvo vsu6tnost stava i 6te ti kaje.haide uspeh ot men i naistina smqtam 4e e strahotno 4e si spodelqte(ve4e rqdko se sre6tat takiva semeistva)
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Pochvaite da mislite imena za bradcheto\sestrichetoaide da vi e jivo i zdravo
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Lady_B_
Maika ti triabva da e prekaleno goliama, che da znae, dali e bremenna ili ne.Ili tova e novia nachin da podgotvish niakogo za bratche?
Първоначално написано от LiLGrizzly
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
ще я зарежем разбира се Само се ебаваш с потребителите и после ,когато наистина ти потрябва помощ или на някой друг ще има негодувания защо никой не ти помагал Ами как ще ти помогне някой ,когато урониш доверието му към теб хм? пф после пак ние виновниПървоначално написано от SexyBoy
А на мен тати не ми казва като се чука с мама![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]