- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо като запитване - анкета.
Въпросът от анкетата е ясен. Тука неща спам.
Семейството![]()
След това вече гаджето + приятели![]()
Към мен самата.
Обичам семейството си. Понякога не се разбираме, имаме разногласия за много неща, но все пак винаги се подкрепяме. Каквото и да става. Майка ми и баба ми са хората, на които мога да разкажа абсолютно всичко, да им кажа къде съм сгрешила и те вместо да ме упрекват, да ми дадат съвет и да се опитат да ми помогнат.
Обичам приятелите си. Няма как да ги опиша с думи. Те са най-невероятните хора, които познавам. Каквото и да кажа, ще е безкрайно малко. Те винаги са били до мен. Когато се колебая в избора си, когато ми е трудно, когато се случват лоши неща в живота ми... знам, че има една група хора, на които винаги мога да разчитам и да знам, че няма как да ме предадат. Ние не сме заедно само за да играем карти и да пием бира.
Обичам родината си. Обичам всяко кътче от нея, всяка част от историята й. Всички дела на предците ни, които са ни доказвали, че българския дух е несломим, че сме горди и силни, и че не се предаваме. Обичам всяко кътче от България, не само защото тя е моято родина, но и защото е наистина страшно красива. Трудно е на такава малка територия да бъдат събрани високи планини, плодородни равнини, море....
Няма да гласувам в анкетата. За мен е невероятна чест да познавам такива хора и да живея в България.
Обичам себе си-вечна и истинска любов![]()
1.Семейство
2.Гадже
3.Приятели
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Еми обичам Земята и всичко в нея.Жалко,че не се замисляме за нея.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Според мен семейството,гаджето,прияте лите /които много интересно защо не присъстват в анкетата/ и родината не могат да се степенуват.Примерно аз обичам приятелите и гаджето си долу-горе еднакво, семейството-също, а за родината...не смятам, че някой може да я обича преди да разбере какво е да е без нея.
Pendulum - Blood sugar (music)~
Като оставя за секунда саркастичните си коментари на страна, ще кажа, че най-много обичам семейството си .. гадже нямам => не мога да го обичам, а родината всеки си я обича
Обичам приятелите офц и много други работи
The Spark
Всички изброени. Родината не мога да не я обичам, каквото и да е - тук съм родена, българка съм, знам какви сме били навремето, каквито и да сме в момента... гаджето, колкото и да мразя тази дума спада към приятелите, тъй като с ръка на сърцето мога да кажа, че от години ми е най-близкият човек. Обичам и семейството си много - майка ми, пастрока ми, вуйчо, вуйна, братовчед ми, баба, дядо, сестра ми...
Обичам всички неща, но по различен начин и не бих могла да ги степенувам...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
брат ми,мама и тате...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
k33l da sl@ck3rs! I r back!![]()
Обичаме най-много друго - тоест - мусака. Картофи, кайма, и заливка uber alles!
PS. А си мислехте че някоя жена може да пречупи психиката ми? Не... още не се е родила такава по-силна от три лексотана наведнъж
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Семейството,защото гаджетата минават и отминават,а семейството си остава...
+1Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
ps nqma da slagam glas v anketata
Естествено на първо място е семейството![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Семейството разбира се!
Те са ми най-мили и винаги , ще ги обичам!
Обичам ви мамо и татко.![]()
Гласувах за гадже,но обичам адски много и родината си!Не знам,за мен България е най-красива!!!И то си е така,България не може да се сравни с никое друго кътче от планетата Земя.Обичам морето имаме едни от най-хубавите курорти на планетата и го казвам,защото ми се отдаде възможност да отида в Гърция и Турция където бях на море и направо ми се ревеше за Несебър.Осъзнаваме красотата на държавата си едва след като видим в какви условия живеят другите хора,от другите страни.Да вярно е малки сме,но за сметка на това сме красиви и истински.България я обичам най-много
!!!!След това гаджето и родителите и близките си!!!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
после към паритеПървоначално написано от be_true
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Към родината не изпитвам любов.Чувството е по-различно, не мога да го опиша.Мисля, че е безкрайно силна привързаност, защото никога не бих я напуснала, освен ако обстоятелствата не се стекат много лошо.Иначе обичам семейството си, после гаджето![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Към колата ми![]()
себе си майиначе гласувах за семейството
someone else...
аз обичам семейството си![]()
обичам и мен самата-знам,че винаги мога да разчитам на себеси,винаги съм готова да си помогна в трудните моменти.Знам,че никога няма да се прецакам сама и общо взето това е![]()
Ime
Курвите не го заслужават, под родина разбирам род и родина..
България над всичко!
skype acc: bgb-dead
На първо място обичам себе си. След това са семейството и гаджето. Не знам за вас но за мен гаджето с времето става не само част от семейството ами го чуствам и като част от себе си... Приятелите са след това.
Обичта към семейството, гаджето, приятелите, родината и т.н. е съвсем различна според мен, затова не мога да ги степенувам по този начин... Всяко от тези неща обичам по различен начин![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()