- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо като запитване - анкета.
Не мога да ги степенувам, почти еднакво важни са.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Добре де. Представете си изобра да жертате някое за друго.
ГГ
Любовта е различна.Не може да се прецени коя е по-силна,поне аз.Няколко величини,които не са в една и съща мерна единица,не могат да се сравняват,докато не се приравнят.И аз смятам,че не мога да сравня няколко напълно различни проявления на любовта.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
и при мен любовта е разли4на!..нз..не мога да преценя,приятеля ми го оби4ам като приятел и като гадже,роднините си ги оби4ам от ейй такава малка и т.н..излишно е..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
1. Семейство
2. Приятели
3. Гадже
Отговора ми ще е семейство.
Don't tell me what I can or can't do !
най- силна е любовта ми към себе си и семейството после всичко останало
![]()
друго.
любовта ми към нищото.
w0sh, наистина ме накара да се замисля.
стоя и се чудя..
силна любов, силна любов...
може би към приятелката (най-добрата), ама не чак толкова..
не е към семейството..
обичам родината, ама чак пък толкова..
мисля че не е и музиката, защото спрях да се филмирам..
гаджетата вече не ги слагам на първо място..
Наистина ме накара да се замисля и се оказа, че аз май не обичам нищо?!
Хрумна ми за храната, ама не... силна любов чак..
Нито себе си обичам..
Мисля че не съм голяма haterka че да имам любов към омразата..
Даже нямам и към нихилизма..
Еми май нямам отговор, най-близко остава за най-добрата приятелка, въпреки че ме разочарова много напоследък...
Ами в момента стоя така![]()
Боже, не знам..
айде млъквам много лично стана!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
bashta mi,maika mi,sestra mi i zaedno s tqh priqtelq mi.... koito vinagi e bil do mene
Семейството го обичам но тази обич е по-скоро благодарност и привързаност.Нито с майка ми нито с баща ми говорим за нещо различно от "как мина училище и т.н"...Не ги чувствам близки.Пък и те не ме разбират.
Но пък приятеля ми ми е всичко и него най-много обичам.Пък и без това след максимум година(надявам се да стане колкото се може по-скоро) отиам да живея при него...
Колкото и тъпо и детинско да звучи, на първо място обичам хората
като цяло. После обичайните неща- семейство и тн, гадже нямам. И други неща също, ама не знам как да го нарека пък и е прекалено лично.
Don't worry, be happy!
kam priqtelitebez tqh sme ni6ty :P
.. : LuBovtA E aD pOd NebetO : ..
Всичките видове любов, които са посочени в анкетата - към родината, към семейството, към приятелите, към гаджето и пр., са коренно различни в своята същност, затова не смятам, че може толкова лесно да се определи най-силното. Още повече, че понякога човек изпитва силни чувства към половинката си, но ако е просто "гадже" за 2-3 месеца, емоциите далеч не са толкова силни и въобще съразмерими с любов...
Аз също не гласувах.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
На първо място обичам мама и тати, на второ си обичам кучетата и на трето Милена и Фошо!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам най-много приятеля си. Знам, че не трябва, но просто той за мен е всичко. Обичам себе си, но в последно време се обичам малко по-малко поради ред причини. Обичам семейството си. Обичам и приятелите си. Обичлив човек съм и обичам близките ми хора. Но няма за какво да обичам родината си. Не питая изобщо патриотични чувства. По-скоро обичам града си, защото тук съм родана, отраснала.....
Преди всичко обичам семейството си... независимо от това каква съм, какво правя, те винаги са до мен и ме подкрепят... и никога няма да ме предадат.![]()
След това са приятелите... истинските!![]()
после е... ъъ гаджето(?!)![]()
/като се заженя предполагам, че тия последните 2 ще си разменят местата..^^/![]()
и не на последно място е Родината.Не съм краен патриот, но обичам родината си.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Тъп въпросЗащо трябва да се класират?
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Епа, всички много се обичате, ама въпросът е, че ако, примерно, ви кажат да изберете между своя и живота на приятел/ка/ брат/ сестра/ майка/ баща/ друг любим човек/ родината/ няква друга глупост, кое ще изберете?
Аз ке избера да убият мен. =) И без т'ва ми е интересно к'во става след като умреш. :Д
bojeii i az,ko natisnahbr na men
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!