- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ
ЕМИ зимата се запознах с едно момче да го наречем МК (не е оби4аината сапунка,смисал металист е и аз) както и да е харесахме се и излезнахме но неисках да му дам да се целуваме на 1ва среща...
и след тва спряхме да се виждаме той хареса друга и така, аз тръгнах с едно момче скъсах с него ,защото обичах МК после пак правих опит да го забрава,но пак нестана после още един и така 3 момчета прецаках в продължение на 4-5 месеца... и сега пак мисля,че обичам МК...
Имам си приятел обичам си го,но немога да си го избия тва момче от главата...
между другото той много пропадна почна да пуши трева и...
а като му разкрих чувствата той каза само "оо не ме харесва6 не6то си в гре6ка..."![]()
![]()
![]()
![]()
моля дайте някакъв съвет....
МК- Манаф Келешов
Харесала си такъвИ след първата среща не можеш да го забравиш
В какъв филм попаднах
![]()
Забрави МК , не си заслужава. Щом ти е отговорил така,значи не се интересува от тебНе си проваляй връзката заради нови надежди...Трябвало е още първия път да му кажеш,че го харесваш. Доста време е минало,той се е променил,затова не се измъчвай излишно
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
to4noПървоначално написано от w0sh
:P
Kato ti e kazal tei da nqma da mu se molish zabravi go :}}}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
МК-Малоумен Кенефаджия да си троши главата с метала му и щом ти е казал,че не те харесва що даже си мислиш за него.Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
ами не то4но тои не ми е казал 4е не ме харесва 1 месец беше прекрасно ( и аз слу6ам метал ) в1проса е 4е тои е мн хубав и ... не само нз кфо намирам в него де амаи направо неспирам от тогава да мисля за него нз немога без него .... и тои постоянно ми пи6е и скоро ме кара6е да пу6име трева аз отказах ест... и нз умирам от него направоооо
![]()
![]()
![]()
... мн го оби4ах и о6те го оби4ам де.... в1проса е 4е немога да спра да мисля за него и за него говора и... ина4е за в1проа с целуването тои ме харесва6е и аз него и иска6е {P} ама бехме пред нас и аз мудадох просто целувка а после пак щехме да излизаме ама така стана че се неможехме различни смени абе ужас![]()
е,,той или наистина не може да повярва 4е го харесваш(все пак след толкова вр просто да му го изръсиш)и трябва пак да поговориш с него ,или прости е голям идиот.
И какво като е красив та да не е единствения красавец.Просто си намери нещо да ти отвлече вниманието.Например хоби.Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
П.П.-Вашето не е любов.А просто увлечение.![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
еми незнам смисал не е обикновенната историика с дискотека и курвенски историйки![]()
![]()
![]()
cinderella_gugutka
МнениеПуснато на: Нед Юли 06, 2008 1:46 am Заглавие: Отговорете с цитат
е,,той или наистина не може да повярва 4е го харесваш(все пак след толкова вр просто да му го изръсиш)и трябва пак да поговориш с него ,или прости е голям идиот.
да той е голям идиот![]()
Абсолютно всичкото е. Пак ревлива пикла, която не знае какво иска и поредния глупак, които я зарязва (в случая преди да са заедно).Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
не сме били заедно да, а той се очужди по точно шото 1 месец и нещо си пишихме и ме "obi4a6e" но нз немога да си го избия от главата![]()
оффф,ми поговори с него!!!аз кво да направя като си изпуснах шансовете и сега искам страшно мн да говоря с него ,но просто няма как да станеПървоначално написано от baby_join_me_in_dead
![]()
идея си нямам кфо да му кажа +тфа тои ми каза 4е не с1м влубена в него и 4е с1м в гре6ка...
четах ти тъпата сапунка точно до 5ти редПървоначално написано от baby_join_me_in_dead
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Извиняваи но откаде знеш, че те е ОБИЧАЛ тва е доста силна дума все пак тварде си сигурна в тва и си мисля, че леко си въобразяваш, но не знзм все пак...
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
Съвет:Порастни!Престани да си играеш с чувствата на хората!Престани да се заблуждаваш!
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
spored men p1k eПървоначално написано от w0sh
MK Mr1sen Kenef
![]()
А НЕ СЕ И ЗАМИСЛЯШ, ЧЕ МОЖЕ БИ Е ПРАВ???Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
ПОДКРЕПЯМ.Първоначално написано от Pliok0019
Според мен те мъчи това,че не сте се целунали на тази среща.Мисля,че трябва да идеш да го целунеш,когато той изобщо не очаква и ще ти мине мерака да си с него... Как така от една среща не можете да забравите човека с месеци,години не знам
.Ми ако ти се налага да забравиш човек с който си била 2 години
Сигурно ще е невъзможно
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
+1 Освен тва и да стане нещо между вас ще си дадеш сметка, че не си го искала наистина, а просто е била някаква фикс идея, а и той се е променил съмнявам се да има за какво да се хванеш, че да си струва да оставиш момче, което те обича и е с тебе.Първоначално написано от ThePowerOfLove
Oh No.....Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!