- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ
Абе дете.. кви са тия глупости бре.. тоя пича му се ебе - видял е, че си сдухана за него и не иска да се набутва в тия филми за без нищо.. как очакваш той да има чувства към теб от 1 излизане (че и 5-10 да са), момчетата сме логични и неемоционални копелета, разбери го - той иска секс, ти не му даваш да се целувате даже.. ми за какво си му - да те гледа и да си говорите? Рофл.. ти би ли искала да гледаш едно тъпо същество и да трябва да му говориш (да му правиш весело щото то само не може да си прави)..
Решението - кажи му в прав текст, че искаш да се ебете - той ще се съгласи вероятно.. а ако е хитър може да направи така - ами не, как така, дай първо да походим пък ще видим - ще се хванете и след няколко дена-седмица ще се изчукате под предлог 'ама нали искаше, що сега се дърпаш' - ако имаш късмет ще останете заедно, докато му се ебе и няма нищо по-добро под ръка, с много късмет - ще се влюби в теб (особено ако е емоционален тъпак) и ще си ходите много време (поне 5-6 месеца), ако ли нямаш късмет - ще те изчука и ще каже 'аа ама ти искаше да ходим така ли.. ее ми сори, аз си имам друга..'
България над всичко!
skype acc: bgb-dead
Първоначално написано от Freiheit
![]()
![]()
![]()
![]()
по твойта логика мом4атата не излизат с моми4ата които са им просто приятелки щото кат са им пр на4и не може да селуват е ебати им е мн досадно да си говорят с тях щото моми4етата не са забавни
с една дума вси4ки моми4а които не искат да се ебат с теб са тъпи
има и такива като теб за съжаление.наистина в слу4ая той може да е искал само секс но само за това съм съгласна.и съветите ти-
![]()
Първоначално написано от Freiheit
еми немисля ... смисал аз исках да се целуваме обичах го... но реших
поне за сега да не права нищо по въпроса защото съм с момче което наистина държи на мен и ме обича затова ще направя саможертва![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sladkish_14
да и аз това си мисля![]()