.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Абе дете.. кви са тия глупости бре.. тоя пича му се ебе - видял е, че си сдухана за него и не иска да се набутва в тия филми за без нищо.. как очакваш той да има чувства към теб от 1 излизане (че и 5-10 да са), момчетата сме логични и неемоционални копелета, разбери го - той иска секс, ти не му даваш да се целувате даже.. ми за какво си му - да те гледа и да си говорите? Рофл.. ти би ли искала да гледаш едно тъпо същество и да трябва да му говориш (да му правиш весело щото то само не може да си прави)..

Решението - кажи му в прав текст, че искаш да се ебете - той ще се съгласи вероятно.. а ако е хитър може да направи така - ами не, как така, дай първо да походим пък ще видим - ще се хванете и след няколко дена-седмица ще се изчукате под предлог 'ама нали искаше, що сега се дърпаш' - ако имаш късмет ще останете заедно, докато му се ебе и няма нищо по-добро под ръка, с много късмет - ще се влюби в теб (особено ако е емоционален тъпак) и ще си ходите много време (поне 5-6 месеца), ако ли нямаш късмет - ще те изчука и ще каже 'аа ама ти искаше да ходим така ли.. ее ми сори, аз си имам друга..'
    България над всичко!
    skype acc: bgb-dead

Цитирай Първоначално написано от Freiheit
    Абе дете.. кви са тия глупости бре.. тоя пича му се ебе - видял е, че си сдухана за него и не иска да се набутва в тия филми за без нищо.. как очакваш той да има чувства към теб от 1 излизане (че и 5-10 да са), момчетата сме логични и неемоционални копелета, разбери го - той иска секс, ти не му даваш да се целувате даже.. ми за какво си му - да те гледа и да си говорите? Рофл.. ти би ли искала да гледаш едно тъпо същество и да трябва да му говориш (да му правиш весело щото то само не може да си прави)..

Решението - кажи му в прав текст, че искаш да се ебете - той ще се съгласи вероятно.. а ако е хитър може да направи така - ами не, как така, дай първо да походим пък ще видим - ще се хванете и след няколко дена-седмица ще се изчукате под предлог 'ама нали искаше, що сега се дърпаш' - ако имаш късмет ще останете заедно, докато му се ебе и няма нищо по-добро под ръка, с много късмет - ще се влюби в теб (особено ако е емоционален тъпак) и ще си ходите много време (поне 5-6 месеца), ако ли нямаш късмет - ще те изчука и ще каже 'аа ама ти искаше да ходим така ли.. ее ми сори, аз си имам друга..'

по твойта логика мом4атата не излизат с моми4ата които са им просто приятелки щото кат са им пр на4и не може да селуват е ебат и им е мн досадно да си говорят с тях щото моми4етата не са забавни с една дума вси4ки моми4а които не искат да се ебат с теб са тъпи има и такива като теб за съжаление.наистина в слу4ая той може да е искал само секс но само за това съм съгласна.и съветите ти-

Цитирай Първоначално написано от Freiheit

еми немисля ... смисал аз исках да се целуваме обичах го... но реших
    поне за сега да не права нищо по въпроса защото съм с момче което наистина държи на мен и ме обича затова ще направя саможертва

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Според мен те мъчи това,че не сте се целунали на тази среща.Мисля,че трябва да идеш да го целунеш,когато той изобщо не очаква и ще ти мине мерака да си с него ... Как така от една среща не можете да забравите човека с месеци,години не знам .Ми ако ти се налага да забравиш човек с който си била 2 години Сигурно ще е невъзможно

да и аз това си мисля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си