- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кажете какво да правя ;( плс
lklk
Пробвай се. . . излез с него на кафе ,но нищо не прави първа ,даже намеци не пускай . . . остави го да видиш как ще се държи с теб и тогава ще прецениш дали се е "наговорил" ,ама мисля ,че само деца ще правят такива неща![]()
Това ми стигна и спрях да чета. Момиче имам готов отговораедно бяхме тези дни на поправки
тъпа си. И все пак пише на кирилица.
Пробвай се вярно.Нищо няма да загубиш и приеми съвета на "колежката" не му изпращай никакви сигнали нека той започне и успех![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Вместо да се вземеш в ръце и да си гледаш учението ти кво...![]()
Я по-добре се стегни тъкмо щи можеш да си хванеш някой,който не е толкова пропаднал умствено![]()
оправи си оценките,после мисли за мом4ето.но все пак ние няма как да знаем дали е срамежлив или не те харесва.
ем кво .. исчакаи трудно ли е да се сетиш![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
ами само ще подсила подорзренията ти за заговор с/у теб в случай че си наранило дълбоко това момче и щом сте ученици=деца не е далеч от мисълта това
ако има какво да ти връща мисля,че ще е най-добре той да го направи,а в краен случай може да използва приятеля си да го върне вместо него
иначе изчакай да видиш докога ще се задържи интереса му в/у теб ако има такъв лесно се разбира
Еми разбери дали те харесва и ако те харесва тръгвайте
П.С-Спи ми сееееееееееееееееееееееее ееее![]()
![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Първоначално написано от fuck_me_pls
![]()
Първоначално написано от mihaelaaa
pi6ete si moji i toi da e istinskata lubov...
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
Emi chatete si tam....Vremeto shte pokaje.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
вместо да ходиш на поправки с мисълта да си оправиш оценките, ти виж за кво мислишми пробвай са с тва момче, не мисля че нещо ше загубиш, най-много да те разсейва и да изхвърчиш от даскалото
![]()
Щом ти допада общувай с него, разбери що за стока е :P Ако се харесате и излезе свестен, ще дойде време и дасе вземете
... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...
ХАхХаХАхахааА. Любовта може да е навсякъде. Дори на поправителен изпит.
emm edva li sa sa se nagovorili ...nz izlez s nego i budi predpazliva..kvo ti puka za biv6iq ...gledai noviq i vnimanivai!![]()
no exit
Ае стига с тва даскало, бе, хора... Темата е за любов, а не кой кви оценки има и на колко изпита е останал![]()
Е ти пък се нека се вземат младитеПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
ama ne serizono purvo se ubedi 4e nqma ni6to ob6to s biv6oto ti gadje (nagovarqne i takiva) 6toto sum patila ot takova......nedorazumenie