.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Каза ми,че се е влюбила в друг

Заедно сме от почти две години и половина,всичко беше супер,нещата вървяха добре.Секса направо ни изпепелява.Само момичето ми се оплакваше че не си говорим достатъчно.Ама знаете как е след работен ден се чуствам скапан и не ми е до безмислени приказки,не исках да я натоварвам с проблемите ми от работата.
    Вчера се видяхме да си поговориме и това което ми призна ми разби сърцето.Тя има магазинче на село и ходи да работи там,и миналата седмица влезнало некакво момче и тя се "влюбила"в него.Направо сърцето ми щеше да спре,ревах като малко дете ;(
    Момчето не знаело за чувствата и и според думите и нямало и да разбере за тях,каза ми че и трябва време да остане сама(имала нужда да е сама известно време)и да прецени какво да прави(дадох и го това време).Също ми каза че ме обича,но от друга страна се е влюбила в друг.
    Какво да правя хора, как да постъпя,какво да си мисля,вече не ям не спя все едно ми е за всичко.Тя е смисъла на живота ми,без тя да е до мен чуствам че съм никой!!!

Това е много гадно .Аз нямам съвет просто я почакай след като ти е казала,че те обичам сигурно е така .Ти си я познаваш най-добре,но на мен това нейно "влюбване" ми се струва пълна лъжа.Мисля,че липсата на разговорите между вас,сигурно и все по-малкото време прекарано заедно,защото сте и двамата на работа,я е довело до отделичаване от теб По-хладни чувства и за да не скъсате директно е казала,че иска малко време .Не знам,не знам аз така си мисля,като го прочетох ,но нали ти казах,ти сам трябва да предцениш дали тя ти е казала истината и дали причината не е друга.А засега просто чакай,може да й изпращаш хубави бокетчета с послания "обичам те",нещо което да я увери,че не мислиш само за работа и че ти си правилния човек .Успех!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на Remini
    Заедно сте от 2год и половина..
    От опит знам че във всяка връзка си има такива периоди...в които просто на един от двамата му писва и започва да залита по другите...но това е временно.Изчакай
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Когато не комуникираш достатъчно с някого,той бавно и неусетно излиза от живота ти.Според мен не може от 1 поглед да се влюби,все пак сте щастливи заедно толкова време

taq e ili nqkoi ligla(ni6to li4no) ili qko te budalka... moje bi si tursi tova koeto ti ne i dava6.. kato e sviknala s griji ot teb i sega kato nqma6 vuzmojnost da i gi dava6 v takiva golemi koli4estva i gi vijda v purviq ne6tastnik... opitai se da i dade6 tova koeto iska stiga da ne se naloji da i igrae6 po svirkata 6toto samo 6te te razigrava...
    uspeh i dano vsi4ko se naredi
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Напълно нормално, когато ти не си й дал това, от което има нужда, тя подсъзнателно го е търсила в друг. Да не говорим, че по начало във всяка връзка поне единият от двамата в един момент се запитва това ли е животът, който иска, това ли е човекът за него, какво иска от тази връзка, какво всъщност получава и дали изобщо има смисъл да се продължи. Такъв период е труден и за двамата и много връзки се разпадат именно в него, но тези, които са се справили обикновенно издържат много, наистина много време заедно.
    От тук нататък при твоята ситуация има 2 изхода - сега, като сте се разделили временно (уж) тя да осъзнае, че просто периода е бил труден и да оцени, макар и не на време, това което е имала. И да се върне при теб. Другият е да разбере, че стигнало ли се е до залитане по друг, значи и да се съберете - няма да сте дълго заедно. Не искам да те обезкуражавам, но вторият вариант е по-вероятен според мен. Ако се получи - добре. Ако не - ще се появи друга.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Абе ква е тая любов дето видиш някой и се влюбиш в него.. а мани това и през това време си влюбен в друг? Детски тъпизми.. Аман, от такива простотии се чудя някой хора имат ли нещо между ушите..
    България над всичко!
    skype acc: bgb-dead

Голям фен Аватара на dantro

Re: Каза ми,че се е влюбила в друг

Цитирай Първоначално написано от stradashtiq
    Заедно сме от почти две години и половина,всичко беше супер,нещата вървяха добре.Секса направо ни изпепелява.Само момичето ми се оплакваше че не си говорим достатъчно.Ама знаете как е след работен ден се чуствам скапан и не ми е до безмислени приказки,не исках да я натоварвам с проблемите ми от работата.
    Вчера се видяхме да си поговориме и това което ми призна ми разби сърцето.Тя има магазинче на село и ходи да работи там,и миналата седмица влезнало некакво момче и тя се "влюбила"в него.Направо сърцето ми щеше да спре,ревах като малко дете ;(
    Момчето не знаело за чувствата и и според думите и нямало и да разбере за тях,каза ми че и трябва време да остане сама(имала нужда да е сама известно време)и да прецени какво да прави(дадох и го това време).Също ми каза че ме обича,но от друга страна се е влюбила в друг.
    Какво да правя хора, как да постъпя,какво да си мисля,вече не ям не спя все едно ми е за всичко.Тя е смисъла на живота ми,без тя да е до мен чуствам че съм никой!!!
    Лол братле много гадно сачувствам ти .. незнам какво можеш да направиш ... а и тя така да ти го заяви
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Можеш да си купиш пистолет - има евтини.. взимаш си газов от 27 лева, правиш го на боен още там 20-30 лева.. спокойно де, какво толкова страдаш, патроните са евтини..
    България над всичко!
    skype acc: bgb-dead

Град
    там където мечтите стават реалност

Пич,след такова признание от нейна страна никога няма да я обичаш както преди.Почти същото ми се случи тази година.Не ревах,но малко ми оставаше.Седях на масата,бях се облегнал удобно щото усещах,че ще падна,гледах плазмата в кафето,а тя само ме питаше "добре ли си".
    Тя ме заряза,точно тогава когато я обичах най-много,когато не очаквах.После малко по-малко отношенията ни се прецакаха.След като ми причини това,започна да се държи още по-гадно,тя ме заобича повече след като и простих,но аз не успях да забравя всички тия неща.Само се трупаха,докато един ден и казах,че ми е писнало от нея и всичките й простотии и повече никога не искам да я виждам.Да,така свърши всичко дотук,не си пишем в скайп дори,не си говорим по телефона,не знам дали ще я поздравя ако я видя на улицата.Честно казано едва ли...Съжалявам мой човек,любовта боли,горе главата обаче,животът е пред теб.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

съжалявам,но ако тя наистина се е влюбила в др нищо неможеш да направиш освен да се примириш и да се опиташ да продължиш напред.но от др страна може би просто и е омръзнало само секс и нищо др и има нужда от грижи и внимание и тя ще ги намери ако тръгне с др.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    След като две години и половина е била с теб и те е обичала, едва ли толкова лесно се е влюбила в друг... Може би това, че не говорите толкова много й е повлияло до някаква степен да се отдалечи от теб. Възможно е това да е един от трудните периоди, които има във всяка връзка, а тя да има нужда да остане сама за малко, за да помисли добре над нещата. Остави я за малко, не я насилвай, ако наистина те обича тя сама ще дойде при теб и ще те помоли да й простиш.

П.С. Надявам се наистина това да е само труден период във връзката ви и да успеете да го преодолеете. Успех!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Обади ми се и аз я питах истина ли е че се е влюбила в друг,или ме лъже,и тя ми каза че си е била харесала някакво момче,но след като ми е споделила вече не мисли за него,уж.Било и е по-добре сега имала нужда да е сама за да помисли.И не е искала тая свобода(временна)за да се разделиме а просто е така да е сама.Казах и че няма да и се обаждам(и ще го направя)ако тя реши да звънне.
    Дали са истина думите и че просто иска да остане насаме за известно време или иска да "омекоти" раздялата ни недай си боже

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от Remini
    Заедно сте от 2год и половина..
    От опит знам че във всяка връзка си има такива периоди...в които просто на един от двамата му писва и започва да залита по другите...но това е временно.Изчакай
    + 1 ..Ако наистина те обича ще остане с теб и другото момче няма да има никакво значение за нея

Ами сигурно ти е ужасно! Според мен дай и нужното време,обясни и всичко това,което си написъл тук ..Разкажи и ,че я обича6 и,че тя е смисъла на житова ти !Нека има пълна представа за чувствата ти и предполагам ще ре6и да продължите да сте заедно ! УСПЕХ
    ;]

Град
    Shumen
    Pochakai da pomisli ako pitash men onq kato q odreje pri teb shet se vyrne.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Дай й малко време. Сигурна съм, че ще се върне при теб.

оф ами пич той е влизал мн пъти в тоя магазин
    може би са се запознали
    почнали са в почивките да се виждат
    може вече да ти е изневерила
    и понеже е по-умничка
    казва че се е влюбила в него, а всъщност като скъсате ще стане гадже с него и ти ще си мислиш че й е потръгнало.
    наистина до лоши неща води малкото комуникиране.
    ебахти филма забърках и аз ама като нищо да е така.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    В бъдещето.

Тя е смисъла на живота ми,без тя да е до мен чуствам че съм никой!!!
    И ти ли си от тези ?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Просто е видяла едно момче и е решила да се влюби?? Може би има по-дълбока история..както каза jghgh Остави я да помисли малко, кажи й,че я обичаш и не искаш нещата да свършат така,идеята за цветя беше добра..не я безпокой много,но и обръщай внимание,че да не отиди при другия докато "мисли"
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Кажи ни на колко е момичето?
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Нищо друго не мога да ти кажа освен да бъдеш силен и да имаш търпение и да очакваш най лошото в една връзка. Не бързай, изчаквай тея да те търси и обяснява. Изчаквай я да ти обясни всичко, не я прекъсвай като си говорите и размишлявай върху това, което казва и говори малко, отдръпнато. Бъди ясен и точен и не позволявай чувствата да надделеят и да й се молиш да бъдете заедно - НЕ ПРАВИ ТАЗИ ГРЕШКА !

Град
    В бъдещето.
    Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Нищо друго не мога да ти кажа освен да бъдеш силен и да имаш търпение и да очакваш най лошото в една връзка. Не бързай, изчаквай тея да те търси и обяснява. Изчаквай я да ти обясни всичко, не я прекъсвай като си говорите и размишлявай върху това, което казва и говори малко, отдръпнато. Бъди ясен и точен и не позволявай чувствата да надделеят и да й се молиш да бъдете заедно - НЕ ПРАВИ ТАЗИ ГРЕШКА !
    БРАВО !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си