.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли?!

Гласували
89. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

80 89,89%
  • НЕ

3 3,37%
  • Не ми се е случвало/Незнам какво е това

6 6,74%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Тема: Deja Vu

Голям фен Аватара на Remini

Deja Vu

Вярвате ли в Deja Vu-to и ако е така случвало ли ви се е.
    Аз по принцип не вярвам,но напоследък сякаш ми се случват неща,които са ми се случвали и преди.
    Но не главно заради това темата ми е в този раздел.
    А именно заради една жена,която сънувах...
    Много рядко сънувам изобщо или по принцип не си спомням но образа на това момиче ми остана в съзнанието...епизод,в който тя е с мен,а не с него...въпреки че връзката ни е невъзможна(или поне не на този етап)
    Дали е възможно да съм видял бъдещи моменти ?!
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Не вярвям,но нека не бъда скиптик,когато го преживея ще повярвям

ami na men mn puti mi se e slu4valo da imam deja-vu... primerno pravq ne6to (vurvq si s nqkoi i si govorim za ne6to) i osuznavam 4e sum go sunuvala su6toto ne6to s to4no su6tite repliki i obtsanovka...
    a kolkoto do suni6tata ne e zaduljitelno da stanat deja-vu .... nqkude bqh 4ula 4e suni6tata sa ili ot minaloto ili ot bud6teto. no e dokazano 4e ako mn misli6 za dadeno ne6to nakraq 6te go sunuva6... i tova su6to mi se e slu4valo...
    obi4am da sunuvam
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Случвало ми се е,но чак да вярвам напълно-НЕ

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Вярвам.Случвало ми се е много пъти.Аз имам малко врачески способности и мисля, че затова вярвам в такива щуротий.Иначе за съня ти-съмнявам се да си видял бъдещи моменти, но всичко е възможно
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

вярвам... много пъти ми се е случвало да сънувам нещо, което после да се случи, или някой, когото да видя на другия ден, дори след 1-2 години... колкото и да е странно си е така
    а относно теб и момичето... може, не се знае

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    kakvo to4no e deja vu ?kolkoto do s1ni6tata moje da e poradi fakta 4e tyi momi4e ti e napravilo silno vpe4atlenie.ponqkoga s1nyvame neobqsnimi ne6ta ili takiva koito sv1rzvame s b1de6teto si a s16to taka ne6to koeto se e otpe4atalo v s1znanieto ni [sno6ti s1nyvax primerno 4erniq prizrak ot grafata s novinite tyka...a i predi mi se e sly4valo
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Голям фен Аватара на Remini
    Сигурно е защото ми е направила впечатление...но всичко беше толкова реално...за жалост нищо няма да излезе...аз бачкам здраво...тя си има сериозен приятел...но кой знае

Изпитвали ли сте следното- да имате усещането, че вече сте преживели, чули, или видели нещо; че можете да предвкусите изхода от ситуация, да предвидите реакция? Странно, необяснимо, познато, плашещо, но в същото време някак приятно- това явление носи названието Дежа ву /вече видяно/. Всеки човек го е изпитвал хиляди пъти в едно или друго от проявленията му.
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Град
    при мама
    Да изпитвала съм го и после ми е мн странно.
    ;]

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Вярвам и съм сигурен.Например си спомням веднъж целия клас беше застанал много странно при 1 много строг учител.Веднага ми се изтъкна като отникъде подсъзнанието,че се е случвало същото.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ами аз много пъти съм имала и в повечето случаи се оказва, че наистина е било така и се е случвало и преди
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    In Devil's Castle
    вярвам...
    someone else...

случва се, но за мен това е чувство породено от еднакъв ред на мисли.. аз като мисля логично - виждам зелена къща -> странен цвят за къща -> много е грозно. След 2 месеца като я видя и вече не я помня много-много - пак по същата схема си мисля същите неща и мозъка осъзнава, че това вече го е виждал преди Схвана?
    България над всичко!
    skype acc: bgb-dead

Deja Vu-redovno qvlenie pri men...Ostavq sled sebe si stranno useshtane kakto spomenaha i ostanalite..
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Случва ми се, понякога чак се стряскам от това как сякаш съм изживявам едно и също събитие повече от един път. Плашещо е. Случвало ми се е и да отговарям на приятеля ми преди той да ми е задал въпрос, но си мисля, че това донякъде се дължи на факта, че се познаваме адски добре.
    Аз съм чела нещо за това дежа ву. Пишеше, че съществува паралелен на нашия свят (а може и да са били няколко такива, не помня), който го наподобява, и когато се приближат прекалено много, се получава това явление.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на babity
    Изпитвала съм Дежа Ву няколко пъти, ама то беше докато си палех цигарата на пейката... и чувството наистина е странно. В смисъл... не ми се е случвало в някаква сериозна ситуация или нещо подобно.

кво има да вярваш в него, или си го изпитвал или не..
    на мен ми се е случвало доста пъти
    и дежа ву не е да ти се случи нещо, което си изпитвал и преди, а да ти се случи нещо, което имаш чувството че в някой друг живот също ти се е случвало и недоумяваш откъде ти е познато все едно си го сънувал..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Често ми се случва.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Вярвам,тъй като ми се е случвало многократно.Смятам,че е възможно,както вече казаха,да съществува паралел,близък до нашия свят...Нещо такова...
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от dimanushka
    ami na men mn puti mi se e slu4valo da imam deja-vu... primerno pravq ne6to (vurvq si s nqkoi i si govorim za ne6to) i osuznavam 4e sum go sunuvala su6toto ne6to s to4no su6tite repliki i obtsanovka...
    +1

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    слу4вало ми се е...дори налудни4ево е,но...приятеля ми...имам 4увството,4е когато съм била малка съм го сънувала или може би нз...съм го харесвала и в този етап то живота ми не съм била с него,а сега съм..оба4е и тогава ми се иексало..нз..тапо е...но да вярвам
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Голям фен Аватара на unicorn_f
    и на мен ми се с случвало

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Случвало ми се е
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Вярвам.Случвало ми се е много пъти.Аз имам малко врачески способности и мисля, че затова вярвам в такива щуротий.Иначе за съня ти-съмнявам се да си видял бъдещи моменти, но всичко е възможно
    и аз съм така с врачески способности но иначе кфо е това?
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Re: Deja Vu

Цитирай Първоначално написано от Remini
    Вярвате ли в Deja Vu-to и ако е така случвало ли ви се е.
    Аз по принцип не вярвам,но напоследък сякаш ми се случват неща,които са ми се случвали и преди.
    Но не главно заради това темата ми е в този раздел.
    А именно заради една жена,която сънувах...
    Много рядко сънувам изобщо или по принцип не си спомням но образа на това момиче ми остана в съзнанието...епизод,в който тя е с мен,а не с него...въпреки че връзката ни е невъзможна(или поне не на този етап)
    Дали е възможно да съм видял бъдещи моменти ?!
    De Ja Vu e dokazano to e psihologi4esko sustoqnie kogato vijda6,4uva6 ili dori podu6va6 ne6to koeto si siguren 4e e stavalo i predi
    ama nqma na4in da e stavalo...po4ti na vsi4ki se e slu4valo
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си