.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли?!

Гласували
89. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

80 89,89%
  • НЕ

3 3,37%
  • Не ми се е случвало/Незнам какво е това

6 6,74%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Тема: Deja Vu

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Вярвам.Случвало ми се е много пъти.Аз имам малко врачески способности и мисля, че затова вярвам в такива щуротий.Иначе за съня ти-съмнявам се да си видял бъдещи моменти, но всичко е възможно
    и аз съм така с врачески способности но иначе кфо е това?

ne e 6torutiq nari4a se psihologiq
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Град
    Париж
    Ами незнам дали това точно е Deja vu,но ми се е случвало да видя картина или да чуя нещо,което съм 100% сигурна,че съм виждала/чувала и преди.Първия път доста се стреснах,но след време свикнах.Но на въпроса дали вярваме,че си видял картина от бъдещето-аз не вярвам

Голям фен
    На мен не ми се е случвало

Не ми се е случвало.И какво за паралелните светове?

Град
    РЮАР

Re: Deja Vu

Цитирай Първоначално написано от Remini
    Дали е възможно да съм видял бъдещи моменти ?!
    Ми на мен много често ми се случва да с1нувам б1дещи моменти..и то б1дещи като казвам.. сигурно има няма едно 1-2 месеца преди това..човек с голяма зрителна памет с1м и смело мога да заявя това с месеците

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Случвало ми се е много пъти и поради тази причина вярвам
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    Sve7a na Mech7it3
    Вярвам, да. Често пъти ми се е случвало и след това се чувствам ацки странно.
    Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
    Но го правим...

Град
    Враца
    да случва ми се често
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    oF bahti tapata anketa we da ne ne mi se e slu4valo ne znam ko i e tui apf
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Случвало ми се е много пъти през тая учебна година но скоро не Санувам си какво ще правя на другия ден и какво ще стане

ei sega namerih edna statiiki za deja vu.... imalo teoriq 4e tova se slu4a poradi nqkakuv disbalans v mozuka informaciqta v ednoto polukulbo stiga po burzo a kato stigne i do drugoto vse edno dva puti polu4avame taq informaciq bez da use6tame.. ne6to takova be6e.....
    abe nz i az ama sega se setih za edno mn stranno ne6to koeto bqh zabravila...
    kogato bqh moje bi 6-7 klas (predi 8 klas e bilo ) sunuvah 4e vurvq na dvora na moeto u4ili6te s nqkakvo momi4e koeto nikoga ne bqh vijdala i az i govorq za nqkakvo mom4e koeto e v invalidna koli4ka.. oba4e ne spomenavahme imena i ni6to ne mojeh da razbera.... tozi sun go zabravih o6te na sutrinta kato se subudih.... no kogato bqh 9 ili 10 klas.... (su6toto u4ili6te no nov klas i az zapo4nah da se vodq s edno novo momi4e koeto nikoga do predi ne bqh vijdala)... ta edno golqmo mejdu4asie otivahme s neq za zakuski i az i obqsnqvam kak moeto kom6ii4e ima tumor v mozuka i kak sega e mn zle i kak ne moje da se dviji po4ti i 4e e v invalidna koli4ka.... i izvednuj v suznanieto mi izpluva tozi sun/spomen..... vsi4ko be6e su6toto..... kogato sunuvah tova... neq ne q bqh vijdala a moeto kom6ii4e si be6e zdravo.... i mi stana tolkova gadno.... za6toto sum go znaela o6e ot predi.... kato se setih za tova.. prosto zastanah na edno mqsto i gledah kato vtre6tena..... i dr put bqh polu4avala deja vu ama sa bili nqkvi bezsmisleni ne6ta .. ama tova si be6e bahti gadnoto.. i sega kato se setq vupreki 4e be6e predi mn vreme i mi stana super tupo ... samo ako sum znaela kakvo e... sega moeto kom6ii4e 6te6e da e zdravo a kato go vidq samo i mi stava tolkova kofti...
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Според мен дежа-вуто се базира на сънища, които сме сънували много отдавна и вече сме ги забравили, но все още съществуват в подсъзнанието ни,и говорейки си с някой този сън се сбъдва и имате усещането, че и преди сте правили абсолютно същото нещо, но всъщност това е невъзможно. Цялата история с дежа-вуто е игра на подсъзнанието

Град
    Враца
    Оо да опр. Мн. често ми се случва.. Помня първия път.. Ходя си по площата и изведнъж ми изникна някфо чувство, че не е за първи път и че все едн се повтаря. Даже кат съм си говорила с фр, ми се е случвало да кажат нещо и аз да съм си знаела какво ще кажат.. Мн е кофти така

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    Там някъде :)
    Ами случвало ми се е нещо което правя да ми се стори познато и да си помисля абе не съм ли го правила и преди..примерно,но ако трябва да бъда честна,не съм от най-вярващите !

I na men mnogo chesto mi se sluchva da synuvam neshto i sled vreme tova da se osyshtestvi i v realniq jivot .. malko si e strashnichko ama k'fo da se pravi

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    Да изпитвала съм го и после ми е мн странно.

Значи...аз лично вярвам, защото ми се е случвало и то доста често, смея да кажа
    Относно твоя въпрос обаче... мисля, че не би било точно като предсказание...защото Дежа Вю-то е ... спомен , няма как да е в бъдещето...освен ако не идва като спомен от някое друго измерение!
    Обаче аз ще те посъветвам ... ако харесваш това момиче... да не се отказваш...само времето ще покаже!
    Успех

Да ми се е случвало? Да.
    Да виждаш в бъдещето ... Не.
    Madness is the gift, that has been given to me.

Супер фен
    Дам, много често ми се случва...
    nicolepcd

Голям фен
    Да случвало ми се е...Адски странно е,правиш или виждаш нещо което ти се струва толкова познато,все едно го изживяваш буквално за 2ри път...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    случвало ми се е,следователно вярвам в него.дори мн пъти съм попадала в дежа вю ситуация и някво мн странно се "спичам" дето се вика

na men puk mi se e slu4valo brat mi da svali nqkoi nov film, izlqzal predi mesec i az da sum go gledala otdavana... da imam nqkakvi spomeni... btw za 1 film dvamata s bashta mi kazahme su6toto
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Не знам ама без майтап по принцип не вярвам на такива неща...обаче съм сънувал неща които са се случвали по абс същия начин седмица след това...иначе съм скептик но на няколко пъти направо са ме разтърсвали из основи ...1 към 1 до най малкия детайл...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Mm ne vqrvam mnogo ... noo da sanyvam 4e e smen a ina4e v realniq jivot s dryga .. po4ti vsqka no6t .. amaa ne znam .. ai dano sam sanyvala ne6ty det 6e se sly4i v bade6tety ..
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си