- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Резултатите Vol.3
Резултатите Vol.3Няма да се лигавиме обещаваме!
Ем.....има ли някой модератор,с който да направя един свестен разговор,относно това защо не искаме в Кофата?![]()
I love only myself and fight only for myself!
Абе кво стана с предишната тема![]()
Хора поради непредвидени обстоятелства няма да мога да влизам в скайп идните няколко месеца![]()
![]()
И по темата де ше кандидатствате
Дълго е за обясняванеПървоначално написано от aka6a_sf
аз ся едвам се добрах до компа и траа да стаам
![]()
абе хора вие сте велики![]()
![]()
![]()
![]()
по темата 1 класиране излиза не 11 нали?
Кремче ако влезнеш някой път пиши,за да ти се обосновимПървоначално написано от aka6a_sf
![]()
Първоначално написано от ^Drama^Queen^
![]()
Гласувайте в анкетата "упорити говна"![]()
![]()
Аз съм твърдо за НЕГ!
Ne.Аз ще разговарям с нея.Първоначално написано от aka6a_sf
Видяхте какви качествени постове написах...ще се разберем.
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...0551&start=165 - тука че освен бан нищо др няма да постигнем![]()
![]()
![]()
по темата аз съм за др училище щото ша уча в плд
Така.Освен някой,който ще кандидатства за немската,бих искал и да се включат някои от учещите там.Да ни обясните плюсове,минуси и т.н. Как са учителите там...а ако някой иска да зададе въпрос относно друга гимназия...да се чувства свободен![]()
аз отново искам да попитам кога излизат резултатите от 1 и 2 класирене![]()
мерси предварително![]()
Искам да задам въпрос относно ЕГ "проф.др.Асен Златаров" Велико Търново.Какви са били баловете миналата год. за кандидатстване,как е преподаването,учениците,уч ителите и всичко останало ?![]()
И аз...честно казано,аз ще се записвам утре,така че може би утре ще ви кажа,ако не сте разбрали.Първоначално написано от aka6a_sf
Ами...всеки от Велико Търново да се чувства свободен да кажеПървоначално написано от stefaniv
Аз нямам много информация.
Излизат на 11 юли резултатите.Записването или подаването на документи за 2 класиране става от 14 до 16 юли.Първоначално написано от The Demon
ми аз искам или в испанската,или в 18,не знам защо,но много ми се уче японскиНо преди всичко НГДЕК,но за там последния изпит ми е на 9,стискайте палци
![]()
УСПЕХПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
ние вярваме в теб ще те приемат![]()
ПП:какви са ти оценките
Здравей сладуранке,пожелавам ти късмет за НГДЕК,но ако не те приемат отиди в испанската.18 СОУ е решение за хората,които нямат достатъчен бал за езикова.А да те пиша ли във фен-клуба ми?Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
Ще станете 5.
![]()
Не ходи в 18тоПървоначално написано от NaNa_SladuRana
А също така кажи кви са ти оценките и гласувай в анкетата,щото зех да се притеснявам каква е конкуренцията за НЕГ![]()
Кой гласува за НТБГ? :P
Не знам ама имаше много навити за АЕГ преди...къде сте бе хора![]()
и къф е бала на прословутото НЕГ?