- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НЗ какво заглавие да сложа на това !!!
mi na4iii .. nqmam priqtel ot 1 mesec .... i sam noy zagorqla za seks ;[ ... nai -dobriq mi fr mi predloji da sme priqteli s privilegiii ( priqteli koito ot vreme na vreme se ebat ) .. no az mislq 4e ako go napravim priqtelstvoto ni 6te se razvali ;[ .. DAI TE SAVET PLSZ
AAA i imam 2 vaprosa
1. na moe mqsto bixte li go napravili ?
2.imate li takaf priqtel s privilegii ?
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
1.Да
2.Да
хахаха![]()
![]()
.....абе стане ли приятел с привилегий после връзката ви ще стане основно секс
1.Не
2.Да![]()
аз не бих го направила,като теб мисля,че това ще развали малко или много приятелството![]()
noy xora si mi go kazvali towa 4e toi si pada po mene ... problema koito me spira da spa s nego e 4e toi si ima priqtelka ... bwn taq negovata priqtelka me drazni noy ama ne mislq 4e zaslujava da i pri4inq tovaПървоначално написано от black_wish
![]()
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
И на двата ти въпроса казвам Да :P
А и не мисля, че секс от време на време проваля приятелствотоОт личен опит го казвам
![]()
ох ... този начин на писане ме побърква ... както и да е ... Ми тая мацка преебава нещата, смисъл, щото ако с нея не са гаджета нищо не му пречи да спи с тебе, както и на тебе ... ако ме питаш по добре не им преебавай връзката... де да знам, той обича ли я... карат ли се, от колко време са заедно ... всичко има значение... нищо не му пречи той да скъса с нея ... или пък да се изчукате, без тя да разбира...Първоначално написано от ne_sam_malka
![]()
Първоначално написано от ne_sam_malka
na4i e lioxman,sled vreme moje i da iska da xodite...ako ne go xaresva6 si nameri dryg
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
mi ot 1 mesec gore dolu sa zaedno ... mmm toi ne q obi4a .. ama tq po nego e luda ,sledi go postoqnno ... karat se neprekasnato 6toty tq revnuva ot mene i ot si4ki momi4eta koito se vartqt krai negoПървоначално написано от black_wish
Тука става въпрос за секс, вий вкарахте ебати драмите...
Щом е казал, че иска да те наебе значи не му пука от приятелката му...
Щом и на тебе ти се ебе, отваряй краката и се наслаждавай, ебати...
toi e noy gotin sladak e ama mi e samo fr pak i tq negovata ovca noy mi pre4iПървоначално написано от my baby love
mmm i tva go ima ama me e srax po kasno da ne stane taka da se vijdame samo za ednoty barzo i da ne sme priqteli zn li toi moje da me pomisli za kurva nzz ;[Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
m tq e problema 6toty posle kat razbere za kvo q e zarqzal 6i po4ne mi se drazni seki den da mi se pravi na vajna i trqbva da q biq ii 6a stane sapunkaПървоначално написано от black_wish
![]()
Тук следва горчивата истина, ако не си готова да я приемеш не чети по надолу...Първоначално написано от ne_sam_malka
Щом ти е предложил да сте приятели с привилегии, значи те мисли за лесна.Има 99% шанс той вече да те мисли за курва.Have Fun.
1ne
2ne
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Първоначално написано от ne_sam_malka
1.Да
2.Не
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
ne go pravi..posle da ti izleze verno ime ''lesna jena''...nqma smisal samo za ednoto...mu e**
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
toi mi e kazval 4e az sam nai trudnoty momi4e koety poznava ... dano da go misli naistinaПървоначално написано от Чичко_Полицай
Ооо дааааПървоначално написано от ne_sam_malka
![]()
![]()
![]()
И като ви кажем, че сте най-красививото момиче на света да знаете, че НАИСТИНА го мислим.![]()
mi nikoga ne sam vqrvala na majete za6toto 99 % ot tqx gledat kak da te fkarat f legloty siПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
no to4no na tova mom4e imam noy doverie poznavam go ot kakto se pomnq
Така като гледам и той, това цели. :PПървоначално написано от ne_sam_malka
[И като ви кажем, че сте най-красививото момиче на света да знаете, че НАИСТИНА го мислим.[/quote]
ее...тва беше грубо..
ами той си има приятелка..по добре недей.по скоро ти не можеш да я понасяш не тойтой ако не я иска ще ходи ли с нея цял месец?може просто да не му пуска..и ето..насреща си ти
а и тя с какво по точно си го е заслужила?мм..аз нямам фр с привилегий(може би затова така говоря)но..мисля че това малко или много ще промени взаимоотношенията ви..но дали ще е към добре или към зле нз ти си го познаваш
![]()
Cruel Intentions
Искаш ли нейна снимка?Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()