Woody

Събота
Цитирай Първоначално написано от machoka
хай,

искам от тук нататък да намалиш значително копираните статии. При всички положения обаче, когато пуснеш такава, искам първото нещо най-отгоре да бъде посочен авторът конкретно с нормален (или по-голям, но никога по-малък), болднат шрифт, с добавени благодарности. Ако конкретният автор е съобщил някъде в труда си, че разпространението без неговото изрично съгласие е забранено, то тук е забранено да ги публикуваш. Това важи и за теми, и за постове. И да ги намалиш, не искам първите страници на раздела да се превърнат в сборка от копия на чужди статии и ревюта.

Също и така искам да забравиш грубият език, с който се обръщаш към други хора тук.

Ако не си съгласен с някое от тези 2 неща си свободен да напуснеш по всяко време.

Неделя
Цитирай Първоначално написано от Genetix
Цитирай Първоначално написано от WooDy
Дай един screenshot на task managera да разгледам процесите.Според мен, най-сигурния начин е да провериш кои са папките, които се пълнят. Аз ползвам Total Commander, че ми е най-бързо.

Ако искаш, инсталирай го, в случай, че го нямаш. Отвори C:, натисни Alt+Shift+Enter, за да ти калкулира обема на папките. Виждаш най-обемната, влизаш в нея, отново Alt+Shift+Enter и така, докато стигнеш до последно ниво. Името на папката винаги е ориентир.

Отделно, би могъл да почистиш Temp файловете. Удобна програма е CCleaner. Колкото до червеи и троянци - винаги съм предпочитал Ad-Aware.

Доколкото виждам, човекът има проблем с бързо-намаляващ обем на твърдия диск, не с натоварване на процесите.

Хаха даже и мнението си копирал от нета бе! Баси човека си

http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=118410

Мнението е на: massacre
понеделник - бан.