- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1-вото момиче,което обичахте?!?Отново заедно?
Такива неща само по филмите стават, пи4..
Зарежи го тва, не мислиш ли, 4е прекалено дълго време страда заради тая мацка? Редовно преглеждам раздела и ти следя темите и постовете. Остави я, ясно е, 4е моми4ето е малко и не знае какво иска. А ти с месеци се съсипваш заради нея.. Няма смисъл.
ПП: Какво стана с онази другата? Дето в някво кафе разказваше, 4е те се запознали. И била готина?![]()
![]()
Робинята на Quench
вси4ко е строго индивидуално..например приятеля ми каза,4е някъв негов фр с неговата ходели от 4 години и сто пати скъсвали и пак се оби4ат...зна4и тук има шанс след си4ко пак да са заедно и да са щастливи,но от друга страна аз като съм повтаряла с някое мом4е никога не се полу4ава...тъй 4е,много си е индиивидуално според мен
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ако има желание и от двете страни.. може и да стане..Ама нали знаете.. "Спукана чаша не се лепи"![]()
"..Ако нямаш това,което искаш,дай това,което имаш! ..."
къш бе лумпен, писна ни от твойте теми за неква пача, нали си ебача на форума кво лъскаш още на нейните снимки? и не отричай оти ние знаеме сичко
Би било странно...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Може би си права...Трудно ми е да я забравя,защото с нея връзката ми беше по-различна.Някаква филмарска,с много чувства и т.н.Вече минаха месеци да,отрязах я няколко пъти,но все още ми е кофти,мисля си за нея може би всеки ден.Обичах си я истински,знам,че е било грешка,обаче когато се прибирам по някоя улица в квартала сам,спомням си как преди съм се прибирал оттам с нея,държали сме се за ръце и сме си говорили,някакви ей такива дребни неща.Не съм ходил в любимото си кафе доста време,а когато отида там се сещам как седяхме с нея на сепарето.Изтрих и телефонния номер,скайп-а,не й говоря вече,но пак се сещам за нея.Последното нещо,което ми каза пак беше колко много й пукало за мен...Не мога и не искам да й вярвам и за пореден път я отрязах,просто си мисля,ако не съм бил прав,а на нея наистина й е пукало за мен.Някой ден дали е възможно да сме заедно?Първоначално написано от SINDEL
С другото момиче,разделих я с гаджето й,или по-скоро съм бил една от причините,защото тя си замина в нейния град(тя само учи тук).Редовно си приказваме в скайп,в приятелски отношения сме,казах й,че скоро ще й отида на гости в нейния град и т.н.Тя обаче ще се върне чак наесен тук,а аз ще бъда студент или ще работя на друго място.Момичето е просто много красиво и секси,едва ли може да се получи нещо между нас,най-много секс за 1 път или 2-3...Живеем само на 40км един от друг,не е проблем да взема кола от приятел,да й отида на гости и т.н.,по-лошото е,че нямам своя кола,че ще се местя от тук и т.н.Иначе освен много красива се оказа много печена и добричка,момиче мечта,направо любов от пръв погледСкоро като отида при нея ще видя как ще потръгнат нещата и ще мисля,но точно сега не ми се започва нова връзка,сега е много гаден момент,както се казвам навлизам в живота,ще живея сам на ново място,ще си търся работа и т.н.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Moje estestveno ne si li chuval:
Pyrvata lubov nikoga ne se zabravq....
Starata lubov ryjda ne hvashta .....
... i t. n.![]()