- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашето мнение?
Направо си идвам на думата та моята история е такава че майками се разведе с баща ми когато бях на около 2 години (сега съм почти на 15 без 1 месец) после си намери приятел и от тогава са заедно той наистина винаги се е старал да ми бъде като истински баща и е успявал когато бях на около 11 от време на време потдържах контакт с биологичният си баща но изведнъж спряхме о оттогава не го бях чувал.Напоследък мн ми се искаше да се видя с него но така и не намерих подходящ момент да обсъдя това с наще..И днес телефонът ми звъни и чувам глас непознат в последствие се оказа че е баща ми иска да се видим аз се съгласих и преди малко говорих с маиками... Тя беше твърдо против "незнам за к'во искаш да се виждаш с него, щи даде някой лев то тка е много лесно. Кво целиш с това понякога се държиш адски тъпо.." и аз и казах че имам право да искам да се видя с него все пак ми е баща и незнам какво да правя защото тя е много твърдоглава и ако се видим с него тя ще ми се цупи ще се сърди разни намеци ще чувам просто я познавам и знам как ще реагира та въпросът ми е какво да направя, ако бяхте в моето положение как щяхте да реагирате![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Аз ако бях на твое място бих отишла да се видя с него!Все пак никой не може да ти забрани да се виждаш със собствения ти баща.....А това ,че после майка ти ще се цупи .....го зарежи ,просто не вярвам да ти прави някви намеци и др глупости повече от 2 дена! ии все пак преди да се видиш с него поговори още веднъж с нея и и обясни просто как стоят нещата , и дано те разбере! Успех![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
\Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
/
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
^I_love_sTaNiSlav4o^ написа:
Аз ако бях на твое място бих отишла да се видя с него!Все пак никой не може да ти забрани да се виждаш със собствения ти баща.....А това ,че после майка ти ще се цупи .....го зарежи ,просто не вярвам да ти прави някви намеци и др глупости повече от 2 дена! ии все пак преди да се видиш с него поговори още веднъж с нея и и обясни просто как стоят нещата , и дано те разбере! Успех
+1
На твое място бих отишла.. не си малка, на 15 години си и можеш да взимаш решения. Майка ти би трябвало да те разбере! Успех!![]()
абе отивай изощо да не ти пука кво ше каже майка ти,все пак ти е баща и имаш право да го видиш..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
абе отивай изощо да не ти пука кво ше каже майка ти,все пак ти е баща и имаш право да го видиш..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
кажи и че както тя ти е майка и иска да се грижи за теб така и бащата иска да го прави колкото ти е тя родител толковаи тоя!Тя няма право да се сърди или намеква нещо!
Е за к'во ти е?За*бал Ви е и изведнъж след 12 години се сеща ,че има дете.Ай не ти трябва![]()
![]()
![]()
Opredeleno trqbva da go vidish predstavi si da imash dete naprimer i da ne sgi vo vijdala ot syvsem malko ?! kolko shte ti e hubavo nali ? postavi se na negovo mqsto prosto ...![]()
Аз не бих отишла. Направих тази грешка и съжалявам страшно много, само изгубих от срещата си с него. Но сега ми идва акъла, че човек, който не е правил и елементарни опити да поддържа контакт с детето си не заслужава внимание на този етап.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Аз пък не мога да разбера какво изобщо ще се занимаваш с такъв човек. Сетил се той, че има дете... ай сиктир.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Може да отидеш, просто се извини на майка си предварително. Тя би трябвало да те разбере, все пак той ти е баща.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Малко късно се е сетил да ти се обади,но се пак го е направил.
Виж се с него,майка ти не може да ти забрани.
;]
+1!Първоначално написано от mis$_bitch
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
За тези, които казват, че не си струвало - хората са различни, може пък той да не загуби от тази среща![]()
Аз ако бях на твое място бих отишла. Най-малкото, защото би ми било любопитно да разбера какво е станало с нещо, пък и едва ли бих загубила кой знае какво от един разговор.
Мисля , че трябва да отидешвсе пак ти е баща
след толкова мн години се е сетил за тебспоред мен не трябва да отиваш не защото майка ти не ти дава а защото през тези 13 години не се е появил и изведнъж от нищото иска да се видите.Според мен истинскя ти баща не е биологичния,а този кото те е отгледал и се е грижил през всичкити тези години за теб
Вие бихте се видяли с бащите си, защото не сте изпадали в такова положение. Аз самата не поддържам връзка с баща си, който години наред не признава, че има дъщеря. От такива хора - далеч, винаги имат някаква изгода за себе си.
Макар че всеки си решава.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
имаш правото да го види-баща ти е все пак,твоя плът и кръв...Нормално е да ти липсва..
Тати малко късно се сеща,че има дете!
Но никой няма право да ти забрани да се виждаш с него,дори и майка ти.
Ти сама решаваш как ще е най-добре за теб.![]()
[color=black]Emrine amade kalbim
İster yak ister sevindir
G
Никой не може да ти забрани, да се срещаш с родителите си