.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Град
    Wonderland
    Ami nz po dobre si nameri nekoi realen AAA i nemoga da razbera kakvo ti haresva toq pi4aga kato daje i ne go poznava6 (live) ne si go vijdala

Немога да разбера днешните момичета еййй......
    Той е на 25 тя е на 15 егати разликата в годините.....Момчето педофил ще го искарат накрая.....
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от perfekten
    Ami nz po dobre si nameri nekoi realen AAA i nemoga da razbera kakvo ti haresva toq pi4aga kato daje i ne go poznava6 (live) ne si go vijdala
    Еми баце, тоя пичага все пак съм го виждала и да ти кажа се целува страхотно. И все пак да кажа че той е на 20 а аз на 16, не разбрах смисъла на предният пост...

Еми и аз имах такъв приятел да де още го имам той е същия като това момче..не мога да кажа дали ще се харесате..пък за влюбването нз тва вече зависи от вас!! Пък и както казват вс връзките отдалече не се получават хаха ама не е мноо вярно

hubavo e 4e spodelq6

Re: Поредната тема за любов от разстояние

Цитирай Първоначално написано от FataMorgana
    Цитирай Първоначално написано от : )
    Ами не е точно любов от разстояние, а по-скоро желание да бъдеш с някого на живо. Потърсих други теми, но те не са достатъчно... изчерпателни за моят случай... Знам че ще ми кажете, че любов през скайп, ICQ и така нататък няма, но в моят случай не мога да го нарека любов, въобще даже. Просто привързаност. Все пак ето я и моята история:

Пиша си с едно момче което е от друг град на 230км от тук... Пише ми само хубави неща, винаги усеща когато с мен нещо не е наред и винаги ме успокоява. Въобще е много добър и внимателен човек. Но от скоро почна да ми прави комплименти непрекъснато и да ми говори колко хубаво би било ако бяхме от един град. Може би тогава осъзнах че и на мен би ми се искало да се видим. И така той скоро ше дойде в моят град за да ме види. Но се чудя какво би станало ако след като се видим се харесаме? Какво би станало ако след няколко излизания се влюбим? Чудя се и още нещо дали не сме прекалено различни... Просто имам чуството че мислим по различен начин (той е на 20, а аз съм на 16) и ме е страх дали не съм прекалено... глупава все още...

Съжалявам ако е просто още една глупава тема, просто ми е искаше да споделя с някого

Zareji ...vrazkite nadulgo razstoqnie nikoga ne sa uspe6ni..znam go ot sobvstven opit

Nqma znachenie razstoqnieto ako se obichate i dyrjite edin na dryg.Az imam priqtel ot 4 godini i ni delqt 30 km. V nachaloto se vijdahme 1 pyt sedmichno i sled tova vseki den.Obichame se iliubovta e neypisuemo chuvstvo. I az sym na 17 a toi e na 20.Vijte se u ako se vliubite shte e syper.Sled tova shte namerite nachin i shte se vijdate tova ne e problem :} Yspeh mila :}}}

i az misla che nqkoi vruzki se krepqt tochno na tova vijda ne 2-3 puti v meseca

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Няма да се разочароваш от първата ви среща но внимаваи да не се влюбиш защото става супер гадно тва са толкова мн км.. няма как да сте заедно и само ще се тормозите..и на края на един от двама ви ще ви писне от любовта по скайп ще сложи край и ще сте супер наранени и разочаровани мисля че няма смисъл от толкова мн компромиси излишни нерви разправии губене на време и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си