Значи .. темата е малко сложна.
Преди някой да си направи труда да я заключва , нека прочете историята ми ..

Значи ..
Мъжко съм , на 17 .. тва е ясно.
Още ученик ..

Та , прибирам се днес от училище , с бързия влак .. 13:47 на Гара Искър ..
Но докато го чакам .. Какво виждат очите ми .
Страхотна девойка .. нямам си представа за годините , може би колкото мен .. 1 година по-малка , 1 година по-голяма .. може би 2 .. не знам.

Та .. сигурно се влюбих

Разбрах , че момичето е или от Пловдив , или от Стара Загора , защото чух като си купува билет , проблема беше , че Вуйчо й беше с нея , и нещо се разговориха , и точно не разбрах за къде пътува ..

Та .. Страаашно ми харесва ..

Тва е Мотива.

А ето и проблема - не я познавам , даже не знам с точност къде живее , и нямах време да я заговоря ..

Като се качихме във влака .. понеже аз се качих най-отзад .. щото малко се отплеснах , докато обикалях по купетата и по вагоните , и най-накрая видях , че е в Първия Вагон , вече беше време да слизам на мойта гара .. и не успях да й кажа нищо ..

Исках да направя един .. мизерен опит , да я заговоря , или де да знам ..
Но уви , не ми стигна времето ..
Мислех да остана още във влака .. после как ще обяснявам на нашите , че съм във Пловдив или някой друг град - не знам ..
Пък и гаранция за успеха ми .. никаква .. по-скоро неуспех.

Това което знам ..

Че момичето се казва Катя може би ..
"Катето" го чух от .. може би сестра й , майка й .. не знам кой го каза , но ставаше въпрос за нея ..
Катя , Катето , и т.н.

Беше облечена в жълта блузка , с черни къси панталонки .. 3/4 може би , с жълта чантичка , като колана й беше бял , със златисто по него ..
Момичето беше .. високо може би около 165-170 .. аз не мога да преценявам хората по ръст ... щот имам "висока" гледна точка.
Косата й беше тъмна .. кестенява , тъмно кафява , със руси кичури ..

Само това знам за нея ..
Нищо повече ..

Теорията ..
Че момичето е било на бал в София .. на някой познат , роднина и т.н.
За това си правя и труда , да пиша по форумите , току виж някой се сети , че това е братовчедка му и т.н. или нещо .. не знам

Сигурно вече съм някакъв психопат във представите ви за човек , но принципно обръщам внимание на детайлите ..

Просто .. бих се задоволил и с това , да си поговоря с момичето , дори по скайп и т.н. ... в смисъл , нищо лошо няма да й направя ..
Ама се влюбих майче , щото ..
Сърцето ми се разтупка бясно , и ме беше яд , че трябва да слизам от Влака ..

Съмнявам се , да има някаква ежеседмична работа в София , но другия вторник ще гледам да съм пак на този влак ..
Защото ако евентуално пътува пак .. тогава ще действам.

Пиша това мнение за да може , всеки който е от Пловдив , и има позната ... Била в София на бал , отговаряща на следното описание и т.н. ... просто да пише ..
Няма значение , има ли си приятел или не , не искам нищо по-сериозно .. в смисъл , не очаквам нищо каквото и да е ..
Но с удоволствие бих се вдигнал , да отида до Пловдив , или Стара Загора , за да пийна едно кафе с момичето ..
Просто .. не знам.