.

Виж резултатите на анкетата: Кой?

Гласували
48. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Грозните момичета

10 20,83%
  • Хубавите момичета

38 79,17%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Как?

Как?

Кой получава повече любов?

Град
    някъде...
    Симпатичните и чаровните.Както и тези,който са себе си,а не се правят на N1..

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    какво озна4ава грозен и красив??/ всеки е красив по свой собствен на4ин. Не можеш така да разделяш хората! за всеки влак си има пътници! За мен приятеля ми е невероятно красив-за теб може би не??? и в крайна сметка красив ли е?? как ще ми докажеш,4е не е?? всеки е красив,но не всеки има твоя вкус...няма да гласувам в тая анкета..струва ми се убидна и тъпа!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    `Soмэewhэrэ
    ами колкото и странно да звучи според мен повече любов получават грозните момичета....намира се човек,който да ги обича истински и с цялото си сърце,и не за това как изглеждат а за това което всъщност са...
    докъто хубавите момичета имат много обожатели,но те са привлечени от физическата а не душевната им красота,и за това любовта към тях не е истинска а мимолетна...

ще има хора,които да ме успорят,но това е моето мнение

I.Casillas C.Ronaldo C.Fabregas D.Villa F.TORRES

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Цитирай Първоначално написано от `noтhИng
    ами колкото и странно да звучи според мен повече любов получават грозните момичета....намира се човек,който да ги обича истински и с цялото си сърце,и не за това как изглеждат а за това което всъщност са...
    докъто хубавите момичета имат много обожатели,но те са привлечени от физическата а не душевната им красота,и за това любовта към тях не е истинска а мимолетна...

имат смисъл думите ти,но все пак не може да делим хората на грозни и красиви,защото както казах ве4е,всеки е красив,но не за всеки си красив
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    `Soмэewhэrэ
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    Цитирай Първоначално написано от `noтhИng

имат смисъл думите ти,но все пак не може да делим хората на грозни и красиви,защото както казах ве4е,всеки е красив,но не за всеки си красив
    напълно съм съгласна с теб

за този случай има една мисъл:Всеки е идеал в очите на някого

I.Casillas C.Ronaldo C.Fabregas D.Villa F.TORRES

Град
    Пловдив
    za men nqma grozni i krasivi..za mene ima dobri i loshi,zemni hora ili nadufki bez pokritie ... kakto kazaha po gore..vseki si ima vkus..za vseki vlak ima patnici !

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    za men nqma grozni i krasivi..za mene ima dobri i loshi,zemni hora ili nadufki bez pokritie ... kakto kazaha po gore..vseki si ima vkus..za vseki vlak ima patnici !

доста добре казано...уважавам хората с такова мнение за хората! а не изкуствените кукли стремящи се към плейбоя от бара

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Едно нещо немога да разбера във хората , което адски много ме дразни....
    ЗАЩО ВИНАГИ трябва да има грозни и красиви ? Тва са такива глупости че просто не да се смееш ами и отгоре само защото някфа тъпа кифла казва "я тоя колко е грозен " следователно това момче е грозно ? Да но точно това момче бива харесано от момиче и той я прави СТРАШНО щастлива а онази въпросната кифла получава какво ? Само и единствено секс и тва е .... Нека хората делят но според мен ако един човек може да мисли рационално , може да си ползва главата по предназначение и наистина е човек а не просто поредната надута мижетурка то тогава любов ще има и със сигурност "визията" няма да има нищо общо с това Такаче не е чесно да зададеш така въпроса , 'щото със сигурност има хора който се мислят за грозни и ти по този начин ги стъпкваш още повече ! И наистина страшно много съжалявам че винаги хората трябва да се делят на грозни и красиви ! ! ! ! !
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Пловдив

доста добре казано...уважавам хората с такова мнение за хората! а не изкуствените кукли стремящи се към плейбоя от бара
    sas sig ne sam ot oniq momicheta - kuhi leiki..prosto mi e pisnalo ot tqh...mersi ti sashto si mnogo zemno momiche :}

чесно да си кажем красивите това е мойто мнение

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от emchetyyy
    чесно да си кажем красивите това е мойто мнение
    Или си на 10 годинки или си умствено изостанала или си просто тъпа "красива" кифла Кажи защо ? И това се има в предвид ..... Такива мнения направо трябва да се трият ... Сподели си мнението защо са те какво имат в повече и т.н
    De-Phazz - Anchorless

вси4ки моми4ета са хубави
    аз така и не разбирам как може едно моми4е да е по оби4ано от др само щото е по красиво може да е по ухажвано и харесвано но истинската любов е над тия глупости.когато си влюбен 4овека до теб ти се струва най хубавия и ... просто темата ми се струва тъпи4ка

Град
    в съня на елфите
    ами за съжаление мисля че по-грозничките получават повече любов. мъжете се страхуват от красивите жени. доказано е. страх ги е да не им се присмеят или подиграят.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Цитирай Първоначално написано от mrs.smith
    ами за съжаление мисля че по-грозничките получават повече любов. мъжете се страхуват от красивите жени. доказано е. страх ги е да не им се присмеят или подиграят.

по4акай! как разбираш кое моми4е е грозно???

Град
    в съня на елфите
    Цитирай Първоначално написано от mrs.smith

по4акай! как разбираш кое моми4е е грозно???
    ами аз за грозно смятам всяко момиче, което е неподдържано, нечистоплътно, отблъскващо. и съм на мнение, че освен това физическата грозота СЪЩЕСТВУВА (тоест да е по природа много непривлекателна). понякога това ми се асоциира с грозна и по душа, тоест злобна, завистлива, тъпа. а такива момичета за съжаление доста често имат избор от момчета (което според мен е странно явление).

за съжеление са останали доста малко вече който мислят със главата си а не със П....ката си

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Какво значение има как изглежда човек,важното е да намери човек когото да обича и който да обича него.И дори някой да ти каже,че си грозен/а или че приятеля/ката ти е грозен/а трябва ли да ти пука като си си щастлив с този човек...?

Специално този въпрос... кой получава повече... няма какво да се лъжем ... красотата (сексапила) владее света...жалко, но е така

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от Kaos_Urbano
    Симпатичните и чаровните.Както и тези,който са себе си,а не се правят на N1..
    +1

аа

ВСЕКИ си е красив по негов си на4ин

Свестните хора

какво озна4ава грозен и красив??/ всеки е красив по свой собствен на4ин. Не можеш така да разделяш хората! за всеки влак си има пътници! За мен приятеля ми е невероятно красив-за теб може би не??? и в крайна сметка красив ли е?? как ще ми докажеш,4е не е?? всеки е красив,но не всеки има твоя вкус...няма да гласувам в тая анкета..струва ми се убидна и тъпа!
    +11111

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от dark_player
    Специално този въпрос... кой получава повече... няма какво да се лъжем ... красотата (сексапила) владее света...жалко, но е така
    Мда.

Всеки си има вкус и тъй както за някой определен човек може да е много грозен, за друг - ще е красив. Въпреки, че сега всички гледат външността. Всеки иска някаква красива курвичка.
    Много пъти съм чувала как момчетата обсъждат, че еди коя си била дебела -> следователно грозна, друга имала голям нос -> следователно е грозна... и така до безкрай

Най-вече за мен грозни са тези, които са неподдържани и също, ако някой е с наднормено тегло.

Тъй, че винаги имат предимство хората с по-добри черти на лицето и хубаво тяло, всички това гледат недейте да спорите за грозота и красота.

Красивите винаги получават повече любов! Според мен.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Истинските хора, хората които не се правят на някой друг, хората които не са лицемери. Хората които дават любов от цялото си сърце, хората които знаят какво искат и какво трябва да дадат за да го получат в замяна. Хората които копнеят за една усмивка от любим човек и това е достатъчно за да почувстват, че не са сами.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си