Тези, които се усмихват.
П.П. Само аз ли мисля, че хората са по-красиви, когато се усмихват?! Защо, по дяволите, никой не се усмихва?! о.О
Съгласна съм.Първоначално написано от `noтhИng
![]()
Макар че това не означава, че и 'красивите' момиче не получават любов.Но докато разбереш дали някой е искрен в чувствата си, думите и действията си, а не е само заради свалката и 'мимолетното преживяване'...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Хубавите момичета,най-вече по външноста съдя..![]()
Човек не е красив, докато не се влюбиш в него![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
+1Първоначално написано от Kaos_Urbano
п.п. красивите получават пари от тъпи гаджета,а грозните получават повече приятели който им съчустват и ги опознават вътрешно
п.п.има изключения мн ясно
Прочетох цялата тема и да ви кажа,супер смешно делите нещата.Ся ще ви кажа няколко истини:
1. В повечето случаи-хубавите момчета са с хубави момичета(не казвам красиви,тфа е силна и измислена дума,ста въпрос за чар,харизма и симпатия)
2.Има грозни момичета и грозни момчета,не може вс да са мис свят и мистър вселена,тези хора си имат всои качества и така печелят хората,повече с характер отколкото с физически данни
3.Има непривлекателни и злобни и много тъпи!Има непривлекателни ,добри и много мили и истински хора!
4.Има хубави и кухи!Има хубави и земни,забавни и точни!
и за финал,ще кажа,че всеки човек си има свой вкус,но така стоят нещата в света!..но истината е,че както не става само с характер да въртиш любов,така и само с хубост не става.Умните хора гледат мн неща,за да се влюбиш в човек не гледаш само дали е хубав или пък смао ум,гледаш всичко,а всеки човек си има своите критерии!!!
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Един изтъркан лаф като темата ти:Няма хубави или грозни жени, има трезвени мъжеПървоначално написано от cecube
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.