.

Виж резултатите на анкетата: Кой?

Гласували
48. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Грозните момичета

10 20,83%
  • Хубавите момичета

38 79,17%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Как?

Град
    40 Miles from the Sun
    Тези, които се усмихват.

П.П. Само аз ли мисля, че хората са по-красиви, когато се усмихват?! Защо, по дяволите, никой не се усмихва?! о.О

Цитирай Първоначално написано от `noтhИng
    ами колкото и странно да звучи според мен повече любов получават грозните момичета....намира се човек,който да ги обича истински и с цялото си сърце,и не за това как изглеждат а за това което всъщност са...
    докъто хубавите момичета имат много обожатели,но те са привлечени от физическата а не душевната им красота,и за това любовта към тях не е истинска а мимолетна...

ще има хора,които да ме успорят,но това е моето мнение
    Съгласна съм.
    Макар че това не означава, че и 'красивите' момиче не получават любов. Но докато разбереш дали някой е искрен в чувствата си, думите и действията си, а не е само заради свалката и 'мимолетното преживяване'...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    Хубавите момичета,най-вече по външноста съдя..

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Човек не е красив, докато не се влюбиш в него
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Kaos_Urbano
    Симпатичните и чаровните.Както и тези,който са себе си,а не се правят на N1..
    +1
    п.п. красивите получават пари от тъпи гаджета,а грозните получават повече приятели който им съчустват и ги опознават вътрешно
    п.п.има изключения мн ясно

Прочетох цялата тема и да ви кажа,супер смешно делите нещата.Ся ще ви кажа няколко истини:

1. В повечето случаи-хубавите момчета са с хубави момичета(не казвам красиви,тфа е силна и измислена дума,ста въпрос за чар,харизма и симпатия)

2.Има грозни момичета и грозни момчета,не може вс да са мис свят и мистър вселена,тези хора си имат всои качества и така печелят хората,повече с характер отколкото с физически данни

3.Има непривлекателни и злобни и много тъпи!Има непривлекателни ,добри и много мили и истински хора!

4.Има хубави и кухи!Има хубави и земни,забавни и точни!

и за финал,ще кажа,че всеки човек си има свой вкус,но така стоят нещата в света!..но истината е,че както не става само с характер да въртиш любов,така и само с хубост не става.Умните хора гледат мн неща,за да се влюбиш в човек не гледаш само дали е хубав или пък смао ум,гледаш всичко,а всеки човек си има своите критерии !!!
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: Как?

Цитирай Първоначално написано от cecube
    Кой получава повече любов?
    Един изтъркан лаф като темата ти:Няма хубави или грозни жени, има трезвени мъже
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си