- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И сега накъде?
parvo da vi kaja 4e mi se reve.......Az sam momi4e na 14 i daje ne sam se celuvala s mom4e,DAJE NE SAM SE CELUVALA!!!!!!A v4era beh na plaj i se zapoznah s edno mom4e,ligavihme se zaka4ahme se.....i po kasno ve4e se pregra6tahme.....nz tfa dali e bilo prekaleno?!?ama si4ko varve6e kato po voda samo4e kato otidoh v sablekalnqta i sestra my mi kaza da ne go baram oti se nosila nogo lo6a slava za men i sam bila kat kyrva,a az dori ne sam se celuvala s mom4e.....i sled tfa si trugnah ot plajo i ne sam go videla za vtori put......sa daje i moita fr mi se sarde,ona mi kaza 4e neiska da ima ni6to ob6to s takfa kurva kat men oti sam se bila pregra6tala s mom4e 6o go poznavam ot edin den.......i sa 6o da pram kato nemam ve4e priatelki a nemoga da se dokosna do mom4eto koeto si haresvam?????za lubov e rano nali?ili moje da kaja i lubov??
Не ви ли писна,само с едни и същи неща да се занимавате.Кво ти пука?..Ти нали не си такава?
Бахти някво 14 годишно лапе.. наиш,само колко още живот имаш,всичко с времето си!
първо..кво озна4ава :"са" ?? айде на български! ок???? второ-вземи се стегни,4е ще те шамаросам! курва ли съм??? не съм се целувала? ама тя ми каза?? как дете може да е курва???? а как о4акваш някой да те иска като си такава лигла! порасни малко!и знаеш ли кво..ако ти се реве-реви! и на мен ми се ревеее,той заминааа...сестра му ми вика кака...много умна тема нали?? айде ся ми кажи кво да правя??
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Когато си намериш сериозно гадже няма да те наричат к***а... от начина,по който си писала разбирам,че живееш в малко населено място,така че спокойно,нормално е да се говорят такива неща за теб.Но наистина вземи се стегни...и да не ти пука от хорското мнение..
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Леле... За толкова неграмотно същество трябва да се радваш, че не са те екзекутирали. Сигурно си и адски грозна...
"она,оти.."тези думички като ги чуя и...ми се изправя косата..а повярвай тя е мн мн къдравати си на 14..не си много зряла както ти казаха но приятелката ти и сестра му не мисля че с апо зрели..щом и казват курва
че и слухове..имаше нещо от сорта.."хората говорят че сестра ти е курва..отиди им обяснявай че нямаш сестра"..
![]()
Cruel Intentions
ti si nekva selqnka oba4ene e normalno za momi4e na 14 godini da govori taka ...pyrvo se nau4i da govori6 normalno e posle misli za tva koga da se celuva6 s nqkoi i dali si se vliubila..moje bi i tva da ti e problema
![]()
no exit
лелеееееееее![]()
каде живееш ти бе ?!?! ние сме тука 21 век вече хората са се побъркали
![]()
![]()
![]()
![]()
абе, вие учите ли в училище бълг. език ?![]()
![]()
![]()
![]()
Оле майко.! Как може да говориш така,ти си момиче бе...Говориш като някой селянин от БАИРО хаха ужас
+1. и стига сте се подигравали за начина, по който говори, явно там, където живее, всички говорят така и това е някакъв техен си диалект.няма от кого да се научи да говори правилно, щом от малка всички о/о нея го употребяватПървоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
![]()
С две думи:лапешка работа.Защо ли?На 14 г си,някаква непозната ти казала,че си "курва" и ти веднага вярваш;"приятелки те ти" те зарязали само защото си се прегръщала с момче.
О май фъкинг Годддд!!!!Пишеш като пълна селянка
А лигавата тема не я коментирам.И да,курва си!Лелеее...
![]()
Ми тя на училище не ходи ли ... Да говори айде така ,след като говорят около нея така ,обаче така ли трябва да пишеПървоначално написано от sladur4etyYy
Кирилицаааааа...........Първоначално написано от krasitoOoO
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
не казвам, че така трябва да пише ест, но явно просто не се е съобразила. а и може в у-щето й пак така да говорят даже и учителите, по мн малките забутани населени места е така. веднъж-2 пъти ми се е случвало да гледам по тв как интервюират някви хора от такива места и всичките говорят на някакъв диалект, едва им се разбираПървоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
към авторката: наистина се опитай да говориш по- правилно
in4e ne sam napisala taa tema za da mi obsajdate pravopiso!!!!!!
Първоначално написано от Sweet_Play_F
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo taka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DoN't TuRn AwaY!DoN't GiVe In To ThE pAiN..DOn't trY tO HiDe,ThoUgH tHeY'rE sCrEamInG yOuR nAmE... DOn'T cLoSe YoUr EYeS..GoD kNoWs WhAt LiEs BEhInD tHeM.....
Първоначално написано от Crazy_Buba
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
1-во! На истина си оправи правописа!Първоначално написано от krasitoOoO
2-ро! Тии ако тръгнеш да се съобразяващ с всекии ... по-добре да не живееш, защото все на някой няма да му изнася!
3-то! За всяко момиче ще има някой, който да пусне слуха, че е курва!
4-то! Тези твои така наречени "приятелки" ОЧЕВАДНО не са ти такива, щом вярват на такива слухове!
ИЗВОД: НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ТАКИВА ГЛУПОСТИ И ДА НЕ ТИ ПУКА! ГОРЕ ГЛАВАТА БЕ МОМИЧЕ! ЖИВОТА Е ПРЕД ТЕБ!
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
WTF![]()
![]()
Оти пишете о компютъро дека е в центрото на Софията,а не копати картофа на нивата? И на мен ми се реве като ви чета постовете
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
zna4i tva,4e sa ti kaali kyrva,e dosta tupo,i na men 1 fr. mi kaa taka ama az kvo da ne bi da tragnah da se izma4vam i estt toi ne go e mislel,no kakto i da e,q se stegni i ne im obra6ai vnimanie,otidi pri mom4eto i tva e,basi 6e ti kaat,kakvo da pravi6,ae spoks,gore glavata![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!