.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Star4a6ti u6i :s

Star4a6ti u6i :s

Momi4e sum , stur4at mi u6ite , mn mi e nekomfortno iskam da si vrazvam kosata lqto e... kakvo da pravq .. kak da se opravqt molq vi pomognete mi , nqkoi znae li ne6to ;(
    Obicham da vijdam unikalnostta si, v nerazbira6tite o4i na prostosmurtnite , xa

Голям фен Аватара на o0ps
    Няма как да ти се приберат ушите, освен чрез операция, но ме съмнява да искаш да се подложиш, пък не си и струва.
    А щом искаш да се връзваш можеш да си слагаш лента на главата. Тя прибира ушите. Аз за друго не се сещам...

mi az iskam operaciq i na maika mi sto pati sam kazvala i tq kaza 4e nikoi lud doktor nqma da mi napravi operaciq predi 18 ... az sum na 16 ((

Град
    `Soмэewhэrэ
    олее връзвай си косата и да не ти пука като ти стърчат малко ушите да не си саката или недъгава...съмнявам се някой да ти кажа нещо

бтл:на сестра ми като малка са и ги залепвали с лекопласт за главата да не и стърчат и ся е ок

а ти не се притеснявай...не се изчерпва всичко с едни леко стърчашти ушички,дори може да си по-скадка така

I.Casillas C.Ronaldo C.Fabregas D.Villa F.TORRES

имам познати,които си ги лепят с канаколит,смешно е ама става...май.. а пък имам и позната,но тя е голяма (колкото сестра ми-на 23) която си направи операция и се получи

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States

Re: Star4a6ti u6i :s

Цитирай Първоначално написано от Care_me_away
    Momi4e sum , stur4at mi u6ite , mn mi e nekomfortno iskam da si vrazvam kosata lqto e... kakvo da pravq .. kak da se opravqt molq vi pomognete mi , nqkoi znae li ne6to ;(
    Nobody is perfect
    не трябва да ти пука

Град
    в съня на елфите
    естествено, че ще ти направи с подпис от родител. моя приятелка си направи още преди 2 год (беще на 16), става за 40 мин, с упойка, даде около 700 лв. и е супер доволна. няма никакви комплекси, преди не си беше връзвала косата, сега постоянно си прави прически. заздравяват за 3 седмици някъде и са като нови ушите, като се махнат шевовете все едно никога никой не ги е пипал. определено си струва! болката е минимална, парите не са много, а това е за сметка на цял живот в комплекси. а пубертета е най-трудния период по отношение на комплекси. консултирай се с някой пластичен хирург и ще ти обясни всичко подробно. правят операции и на много малки деца, стига да е със съгласието на родител. успех!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    споко моите са като антени и са с разли4на големина,ама не ми пука ве4е..вярвай ми самот ис и вталпяваш,4е хората те гледат там. връзвай се и да не ти пукаа
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Връзвай си косата на две плитки,така че,да ти закриват ушите.

da tva mi esuper golqm kompleks a i to mnogo si li4i ne sa leko 6traknali napravo si star4at daje ednoto pove4e ... kato se varja mn mi otiva oba4e tiq u6i anpravoooooooooo :@:@ zna4i moje da mi napravqt kato sam na 16 taka li

Цитирай Първоначално написано от `noтhИng
    олее връзвай си косата и да не ти пука като ти стърчат малко ушите да не си саката или недъгава...съмнявам се някой да ти кажа нещо

бтл:на сестра ми като малка са и ги залепвали с лекопласт за главата да не и стърчат и ся е ок

а ти не се притеснявай...не се изчерпва всичко с едни леко стърчашти ушички,дори може да си по-скадка така
    Не знам , но според мен ушатите хора не са едни от най-симпатичните .... Направи си операция след 18 1

Мега фен
    Снимка?

Град
    в съня на елфите
    da tva mi esuper golqm kompleks a i to mnogo si li4i ne sa leko 6traknali napravo si star4at daje ednoto pove4e ... kato se varja mn mi otiva oba4e tiq u6i anpravoooooooooo :@:@ zna4i moje da mi napravqt kato sam na 16 taka li

естествено, че може. питай който и да е хирург. стига да има подпис от родител и на 10 да си ще ти направят.

Като за начало не си слагай косата зад ушите. Така няма да се засили щтръкналият им вид и си слагай лента за коса. Дори вкъщи. Ще има ефект след 2-3 дни.
    Голям размер на картинката! /machoka/

абе момиче, не се впрягай много =)
    И аз съм пуснала едни сателити... само къде не съм хванала HBO още
    Ама.. нещо не ми пука хич

Голям фен Аватара на o0ps
    По "Дискавъри" гледах как правят на 6 годишно дете...

резни си ги
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Скитосвам по улиците
    Има хора с много по голями дефекти,така че едни стърчащи учи са нищо..Не се впрягай много..Ако на теб не ти прави впечатление и другите няма да ги забелязват...Познавам момче със стърчащи и големи уши,но е адско сладурче... :P
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Град
    По света и у нас :)
    На една приятелка също и стърчат и то доста,ама въобще не и пука връзва си се на опашка и никой не и се подиграва незнам ти що се притесняваш....Природа кво да я праиш
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Град
    `Soмэewhэrэ
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Цитирай Първоначално написано от `noтhИng

Не знам , но според мен ушатите хора не са едни от най-симпатичните .... Направи си операция след 18 1
    зависи от човека...всеки има собствен чар и излъчване

I.Casillas C.Ronaldo C.Fabregas D.Villa F.TORRES

Град
    СОФИЯ
    Операция правят и на 6-7 годишни деца ,според мен майка ти или не е запозната или не иска да си правиш и го използва като оправдание-имам приятелка с такъв "проблем" и тя мислеше да ги оправя ,но според мен са страшен чар и като си ги прибере назад не ме кефи
    Не ми се вярва да е толкова зле,но разбирам какво е да имаш такъв комплекс....аз се притеснявах за носа си 5 години,и накрая си го оправих....явно не успях да се приема такава каквато съм родена

SPOKO MACKA IMAM SA6TIQ PROBLEM NA 16 SAM I NE GI SLU6AI 6TE TI NAPRAVQT OPERACIQ ! NZ KOLKO STRUVA ZN 4E STAAVA ZA 10 MINUTI I E PO4TI BEZBOLEZNENA DORI NE E S PALNA UPOIKA SMISAL F SAZNANIE SI MEN SEPTEMVRI 6TE ME OPERIRAT 6TOTO SQ LQTOTO NE STAVALO I SAMO TRQQ DA NE MI DOIDE MM POSLE 2 SEDMICI TRQQ GI PRETISKA6 NAPRIMER S DIADEMA ILI LENTa DANO SAM TI POMOGNALA :* AKO TE INTERESUVA O6TE NE6TO PI6I MI NA LI4NO
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

абе луди ли сте да ги лепи с канаколит о.О
    дан ет и пука ебати...пък по натам като те комплексира толкова се оперирай,ок...засега им еби майката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си