.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Въпрос

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5

Въпрос

Значи да ви питам момичета (може и момчета ) като си правите (ако си правите) кола маска (лентички Вийт) после може ли веднага да се изкъпете или?Щото аз сега съм във Франция и тук да отидеш на козметик е достааа скъпичко и си купих лентички,и се чудя мога ли да вляза да се изкъпя.Питам защото във Б-я като бях и ходех на козметик за кола маска и знам че няколко часа след като ме оскубе никаква вода....Та...ся ми стана чудно дали и тук е така...Тъй като забелязах че кърпичката която е в опаковката всъщност е напоена с едно мазило(лосион) който подхранва кожата.Мерси много на помогналите ми

П.п Сори че стана така дълго ама....на листовката пише само на фр а съм сама и няма кой да питам...

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Супер фен Аватара на iPurple
    Мисля, че няма проблем аз след като си правя си измивам краката да не лепнат

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Тези лентички са голями базикня и не вършат никаква работа, ако ме питаш мен.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0

ам не са зле...в смисъл...оскубах се а иначе sweetcupcake аз след като се намазах с тая салфетка въобще не лепна...Но щом казваш че няма проблм..супер.... Мерси

Град
    Between The Hell and The Heaven
    изчакай 1-2 часа,чувала съм,че не е много добре да се мокри мястото известно време след това

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}

ам не са зле...в смисъл...оскубах се а иначе sweetcupcake аз след като се намазах с тая салфетка въобще не лепна...Но щом казваш че няма проблм..супер.... Мерси
    Е да не лепнеш обаче си мазен от кърпичката

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от sweetcupcake
    Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}

Е да не лепнеш обаче си мазен от кърпичката
    Ми после забърсваш със салфетка
    добре де добре и така може ...

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Ballface,мерси.Но това не го направих и ся ще кажа защо.Като бях все още в Б-я казах на козметичката ми и тя ми каза за лентичките,Бях чувала за това което ми каза и й казах и тя се измя и каза че нямало смисъл,тей като така или иначе до сега само с кола маска съм си махала космите (вече 2 години май,ако не и повече).А иначе за това че съм мазна...не съм,тей като кожата ми е суха и това нещо вече попи в мен,само вуня на тоя лосион и това е.Иначе и аз смятам да изчакам,да се поуспокои.Е,мерси все пак

Цитирай Първоначално написано от sweetcupcake
    Мисля, че няма проблем аз след като си правя си измивам краката да не лепнат
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си