.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 165
    Оффф като се сетяя м една ве4ерр аз и мама и още френдс на диско и се връщаме с мама и отклю4ваме входната (живеем в къща) ама мама отклю4ва а аз и ровя в 4антата,която и е na рамотоо .. и аз съм се облегнала на нея .. отклю4и се врата и . . да ама мама се засилила да влиза а аз както се бях облегнала на нея не я пускам ии оп опп паднахмее ама аз съм по гръб и тя до менн .. стоим може би 10 минути и гледаме към небето потресени от удара... след малко и викам 'мамо,добре ли си' ниикой не ми отговаря .. гледам никой няма до мен само 4антата и де и ядосана влизам вътре и се развиквам ''мамо как можеш така да ме оставиш сама надвора в тъмна нощщ " тя - "амми мамо мислех 4е си заспала"

тате - абе тая Шаци от колко 4асът по4ваше ?? и аз -коя
    той - ами оная от 'нямам думи' по бтв-то ? едвам го разбрах имаше предвид предаването 'без думи' по бтв и водещата Раши
    ~Remember,remember...25th of November~

Град
    Where the sun will never rise again...
    ми на 6 бях май и си ходим с майка по улицата и няква птичка и се изсра на главата оО и аз и казах и тя зе да изпада в паника почна някви кърпички да размята и ми вика обърши го Оо викам добре, взех кърпичката и и хванах косата с нея там дето беше нали оаканото обаче аз кво напраих и го размазах още повече

Или веднъж както си е караме с майка и тя ми вика:"Майка ти да е*а" и аз : "Кой си мислиш че псуваш в момента?"
    Zabraveni me4ti,pogrebani v sulzi,spomeni bolezneni,potunali v luji...

The score of my soundtrack is written by blood,music of suicide written in red... where I'm lying there's just nothing than my dust... Forgotten, sad, miserable shit ...

Повече от фен Аватара на yozito
    и на мене ми са са случвали такиа раоти
    ей ся са сещам миналото лято аз с наще и там още някви колеги на баща ми бяхме на пикник.ма и секи със семейството абе мн хора бяхме и мама там сервира някви салати и баща ми държи чашата и изцепи-яла жена да чукнем
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Леле хора уникални сте В момента не се сещам,ама ако се сетя ще пиша

в наща къща само шемети са се събрали.Изцепка след изцепка,но лично за мен най-смешно беше когато си се въртях на стола и мама каза "внимавай,ще отрежеш пръстите на сестра ти" и после 2 месеца я базикахме: "мамо ще ми направиш ли сандвич?" "Направи си сама" "е не мога ти седиш на стола как да си отрежа хляб" или "Как може дядо да реже дървата с резачка,дайте му стола" и сякакви такива

Ми са се случи - на вечеря ..... викам на баща ми "Тате,намали телевизора де ... " и той вика "Добре" само че той същност намали малко и после пак върна на същото ниво и аз му викам "И кво напрай .... путка " и в тоя момент и муми и тути ме погледнаха така

Мии от последата седмица имам доста:
    С татко сме на терасата, а майка е в някоя стая. Татко казва:
    -Тука има много жаби и котки! майка, чула че татко говори идва на терасата:
    -Не ме коментирайте!
    АЗ: -Ами ако се мислиш за жаба добре ...
    МАЙКА: -А не, не определено.
    ТАТКО: -Ами тогава стига си мяукала

Татко на майка:
    -Еее като кажа две думи и на третата ми правиш забележка

Една вечер пием вина с наще и вдигаме наздравица.
    АЗ: -А знаете ли, че при наздравиц трябва хората да се гледат в очите?
    и двамата ми отговалят с ДА
    МАЙКА: -Кой ти е казал?
    АЗ: -Гошо (един фр)
    МАЙКА: -Че къде сте се чукали?!
    ... ииии аз не издържах и се хилих половин час като луда

Приготвяме се за навън
    МАЙКА: -Ела да ми оправиш косата, че да не плаша хората
    АЗ: -ЧЕ ти и без тва си ги плашиш
    и майка ме гледа и после през вечерта няколко пъти ми каза, че плаша хората

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Каква по-глупава изцепка от това да кажеш на баща ти " Копеле"

Град
    Los Angeles
    Понеже свиря на пияно и моето семейство сме се уроди ииии минава моя ред и си сядам на стола и сяда друго дете да свири и аз като се стиснах за стола и само да ти еба пи*ката маичина в гъза кьорав и целия салон се оърна и ме гледа
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

Град
    Средната земя
    Цитирай Първоначално написано от candy_little_girl
    Еми аз обикновено като съм правила контролно по математика крия от майка ми, защото нищо не съм направила и тя като ме пита по нещо правила ли си контролно и аз:"нее".А после като ми го върнат със слабата оценка и аз забравям и го мятам на масата или шкафа и тя като го види и откача и аз и викам :"ама то не е от сега бе мамо...знаеш ли от кога е..." (не, че ми це връзва де...)
    Ъм ... и аз тъй. Ама мойта майкя се обаждаше да пита даскалите, кога за последно сме правили контролни работи. И винаги разбираше, че лъжа. хД

Град
    на плажа =)
    Тва от неска:

Приятеля ми: Ако не слушаш ше те фана за гъгза!

Майка МУ: Ъ ?!? Остави го гъза бе за друго място я хвани !

Аз:

(мойта майка не е печена)

С майка като бяхме на море и се оглеждаме за спасителите да видим дали са младички,хубавки и дали има смисъл да се давим
    Тя: Андрейче,да си видяла тука някой спасител?
    Аз: Маме...н...Ъъъ...Ето ти го ейй там.Всъщност са двама....
    И двете в този момент гледаме ето така , споглеждаме се и продължаваме разговора...
    Аз: Еми маме тези са ми малко дъртички на мен,ма като за теб стават..Така че аз се отказвам да се давя
    Тя: Абе ей...Аз търся младо.Баща ти ми е достатъчен,не ми трябва още един на мойта възраст. и се смее Бяхме с още една приятелка и почнахме да се хилим и 3-те. Така като го пиша изглежда няк'во тъпо,ма беше много смях

Супер фен
    Баща ми една вечер нещо бъзикаше мама и тя му вика:" Абе, ей, лъж.....кец...." И аз в този момент ям.....как не паднах.

/Тя имаше в предвид ЛЪЖЕЦ, ама нещо не се получи.

И аз имам много подобни случки
    1/ Беше 14 юли 2006 - баща ми имаше рожден ден, аз съм във ваканция. Знам че е роден в 7 сутринта и станах рано. Но той излиза 7 без десет за работа. Аз станах рано и като дойде време той да излиза, застанах на вратата и не го пусках. Едва изтрая 10 минути и му казах: "Честит рожден ден,хайде чао!"
    2/На Коледа, когато бях на 7 години аз разглеждам подаръците си в хола у баба ми, а в стаята си говорят баща ми и майка ми. По едно време аз ожаднявам и отивам в кухнята. Сипвам си "вода" в чаша, без да знам, че всъщнност в шишето има ракия. Изпих 2 глътки и като заревах, целия блок ме чу(все пак аз съм малък, а ракията е силна). Майка ми излиза и вика "Натряска ли се,момчето ми?" и се хили, а на мен ми е гадно..

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Тва от неска:

Приятеля ми: Ако не слушаш ше те фана за гъгза!

Майка МУ: Ъ ?!? Остави го гъза бе за друго място я хвани !

Аз:

(мойта майка не е печена)
    xaxa

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Закусваме в хотел Рила /Боровец/. Има един красавец (културист) седи на съседната маса със сина си. Майка ми ги зяпа и междувременно използва солницата...И гледа го тя и соли..така около половин минута. Аз се смея супер много и не мога да й кажа да спре, а тя така се е загледала, че не вижда че съм под масата...Накрая й бутах ръката.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Седим на масата и вечеряме.

Аз: Мамо от тва се пълнее.
    Баща ми: Остави я да понапълнее малко! Виж ква е отслабнала..
    Майка ми:
    Баща ми: Едни цицки за свяст няма!
    Аз:
    Майка ми:
    Баща ми: Че те моите са по - големи от нейните...
    Майка ми:
    Аз: Еее мамо спокойно!!! Поне още не са ти толкова космати като неговите

Майка ми стана от масата и излезе от стаята. Последно тва си спомням. Беше вчера.
    Тва и в мойта "лудница" се е случвало...Викаме на маика ми,че е русалката Ариел щото има много "люспи"..
    В мойто семейство сякфи бисери ама иди ся се сети...нз ся скоро нещо кат се изцепим ще пиша ама.. ся малко забих
    Сещам се само за 2 скорошни случая:1-вия беше,когато майка ми пощуря кат слушаше рокендрол и накрая реши да завърши със шпагат,но се оказа ,че не е много добра идея..не можеше да си седне на задника 2 седмици Другия,когато имахме гости веднъж и аз отивам да си сипя кола обаче на хладилника му беше развалена лампичката и отварям и си зимам и напрао надигам шишето..Оказа се,че е ракия а аз никак не съм фен на ракията..и като омахах две големи глътки и като усетих,че е ракия и я изплюх сичката..само че до мен беше бащатко ми и.. абе с една дума набързо си взе душ човека.. Гостите умряха от смях-както и аз и майка ми!!!

ами за сега се сещам за 2..после може и за други:
    вървим си ние група приятели и майка пред нас беше(беше 1 вечер на морето)и аз по навик се спъвам на неравното иии казвам без да се усетя :"Уй" всичко живо ме зяпа така заради майка ест.и тя ме погледна така след изцепката..иии докато се усетим всички избухнахме в смях

като бях малка и гледах мноооого ТВ..и веднъж споменаха думата "лесбийка".тогава не знаех какво значи.мислех че е някаква народност и веднъж попитах майка:
    -Мамоо,ти лесбийка ли си?
    Тя:Не..и ме гледа опулено
    Аз:Ами аз такава ли съм?
    Тя:Не!!
    Аз:Ама тогава искам да съм такава
    Тя:ооо..мн си любопитна детето ми..поярвай ми-ако знаеше значението на думата нямаше да го искаш.не ти тряа да знаеш

като си го спомня второто си умирам напрао

От преди малко

Питам майка ми:Мамо хладилника в сладоледа ли е?

Или пък като си взех нов гсм и трябваше да го зареждам 16 часа.Баща ми го слага да се зарежда в 7 вечерта и каза , че ще се е заредил чак на другия ден в 11 вечерта и ние с майка ми се споглеждаме и се усмихваме и баща ми се усеща и вика "А аз какво смятам бе" Явно от него съм наследила това да съм толкова "добра" по математика

az kat bqh malak 1 klas si spomnqm 4e imashe edna baba na selo kadeto samo glyposti govore6e i vednaj govore6e s nekva dr baba i vika putka i az gi 4yh sled tva katt se pribrahme s na6te y nas i az izlizam na terasata i po4vam da obikalqvam i da vikam putki putki putki putki putki putki maika kat me 4y pobesnq i me pribra vednaga ot terasa i posledvaha dalgi i tapi razgovori kvo e putka i 4e ne biva da se govori taka

miiii vednuj si govorehme s mama protiv baba i tq to4no togava vleje v staqta i az kazah na mama DA TI EBA MAIKATA i tq me izgleda kato <-[-- tova ili puk bqhme na more i az kazah na tatemi eiiiii kopele i toi ot togava samo me bazika ieee kopele kvo staa
    * ... ОпаКофкИте бэz сЪдърЖаниЭ сА бокЛуцИ ... (doh) * вЭчэ няма хОра има саМо чуДовиШта ... :X *

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Седим си аз,сестра ми и братовчед ми и гледаме филма "Спартак" и ние с сестра ми нещо почваме да се хилим и братовчед ми вика "Де,уе кво се смейте на българската история"
    Суетата.Моят любим грях.

Мега фен
    бях някъде на 4 години и гледах няква сапунка и там някви си говореха 4е искали да правят секс и аз отиам в другата стая при наще и ''кво е секс'' и мама гледа а баща ми по4ва да е хили кат луд и вика ''като порасне6 6е разбере6'' и аз ''добре'' и си излязох или пък веднъж с мама нещо са заяждахме и аз й казах ''тъпа4ка'' и тя ''тъпа4ка е майка ти бе смръдло!!!'' после са пръснахме от смях. или на великден мама като каза някво въодушевено ''айдееее най после 6е се 4укамеее '' има и др ама ся не мога да са сетя
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Сещам се само за един случай Един де аз си ям тати чете вестник,а мама пуши ии нещо си говорихме и тя ми вика:Николооо от тебе ще ми побелеят косите. Аз:Нали се боядисваш Тати: Мама: И като се сета сега напраоо умирам да се хиля

Когато бях на 5-6години татко ми ме наказа в ъгъла в мойта стая ...И след 2часа мама дошла да ме види и видяла как спя права и ме събуди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си