.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 165
    Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Сещам се веднъж когато дядо ми гледаше някъф сериал и тая актрисата казва "не ми се живее вече,не издържам" и той дядо ми от един път кът изръси "ми кът не ти се живее я Струма"
    Суетата.Моят любим грях.

Веднъж преди лягане целунах играчките си пред наще и те ме изгледаха точно така ... все пак съм на 16 ...

бях много малка и си играех нещо на терасата а пред блока бяха приятелите на брат ми и бате от вътре ми вика : тани хвърли топката, а аз чух "тани хвърли котката" и понеже тогава имахме котка и аз хванах котката за гушата и я хвърлих през терасата от 4-тия етаж
    i'm wild and free and what do you want from me!?

Майка на татко: Честито!
    Татко: Да не съм спечелил от тотото?
    Майка: Честито!
    Татко: Ама за кво?!
    Майка: Днеска правим 17 години от както сме подписали
    Татко: от къде знаеш?!
    Майка: Видях
    Татко: От къде?
    Майка: От албума ни
    Татко: Къв албум?!
    Майка: Ами от сватбата
    Татко: Че ние имаме ли?!
    Майка: Ами да, ти го надписа, иди провери датата
    Татко: Еми, добре, Вики (аз) иди купи вино

Друга случка ... стоя си на компа и татко влиза в стаята и ме пита: Вики тоя сутиен твой ли е или на майка ти?
    Аз: ъъъ ... ъм ... ами тате ... ъм ... еми на майка е

Град
    само и единствено във въображението ти
    Беше мин.година. майка ми се приготвяше за командировка(стягаше си багажа)и вика: Забравих ли нещо а аз забравик думата протмон и викам презерватива а бе ужас!!!!!
    Im hot you are not!

Град
    Горна Оряховица
    Веднъж се бяхме събрали у дома - нашите, баба ми, чичо и стринка и т. н. Всички надигат чаши да се чукнат и баба ми казва нещо на нашите да се чукнат и те и баща ми вика "Аз с нея най обичам да се чукам"

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    В трети клас там нали ни диктуваха нещо и един нещо се ебаваше с мен и аз му викам "проститука".Прибирам се майка ми ми гледа какво съм писал и по едно време с пръст ми бута тетратката "какво е това",направо умрях,докато съм му го говирл това съм го и написал (проститука).Тогава казах,че някой друг го е написал.

Пак 1-2 ри клас въртях на тия розовите телефони и един път нашите направиха разпечатка,щото сметката беше 100 и нещо и викат кво е тва.Еми незнам.Баща ми вика "Ми то знам,че и от Интернета ствата такива работи" (щото тогава интернет минаваше през телефона).А пък аз си просто си гооврих с какичките и незнаех,че трупа отделно.

Иначе и аз един път напсиувах братовчед ми на "путка" пред нея и тя ме гледа като гръмната.

Има милиооони други,ама не мога д асе сетя

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от petrunka
    2/На Коледа, когато бях на 7 години аз разглеждам подаръците си в хола у баба ми, а в стаята си говорят баща ми и майка ми. По едно време аз ожаднявам и отивам в кухнята. Сипвам си "вода" в чаша, без да знам, че всъщнност в шишето има ракия. Изпих 2 глътки и като заревах, целия блок ме чу(все пак аз съм малък, а ракията е силна). Майка ми излиза и вика "Натряска ли се,момчето ми?" и се хили, а на мен ми е гадно..

Хахаха и аз така.Бяхме пътували цял ден,и наще остават,и аз направо умирам от жажда и виждам едно шише Спрайт.Нито мирише,нито нищо,пия,и нали има някакъв гаден спритосан вкус и си викам тая вода развалена ама айде ощ малко да пийна,че тамън пак да прглътна се сетих,че това е спирт.Малееее умрях,плюх,храчих,дори в гърлото си бърках,за да повърна,но не успях.

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от tan4etoo
    бях много малка и си играех нещо на терасата а пред блока бяха приятелите на брат ми и бате от вътре ми вика : тани хвърли топката, а аз чух "тани хвърли котката" и понеже тогава имахме котка и аз хванах котката за гушата и я хвърлих през терасата от 4-тия етаж
    и и какво стана

Подреждам си аз гардероба и съм извадила едни дънки, които не нося вече. Майка ми ги е облякла и се показва на баща ми, а той се приготвя да спи.
    Тя: Е, как съм?
    Той: Дам, мнооу си джиджана!
    Тя: Еми кфо бе гадже съм си още.
    Аз: Мамо, що си обякла тия дънки?
    Тя: Ми да ме види баща ти.
    Аз: Мамо, зн ли какво пише на крачола?
    Тя: Кво??
    Аз: "Totally sexy"
    Тя: ООО, няма да ги нося тогава.
    Той: Ма що бе, аз утре отивам на риба, ти на магистралата може да изкараш нещо.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    nz dali e izcepka ama n6
    Pribiram se ot disco kam 4-4:30 i si lqgam vednaga i sled malko maaika mi vliza u staqta ama az mal4a praq se 4e spa i maika mi ogleda si4ko izleze utide v kuhnqta i sled malko polu4avam sms "Pribirai se"
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Гледаме Властелинът на пръстените и татко се обръща към майка: Искам да ти купя такъв пръстен
    Майка: Защо
    Татко: За да може и ти да обикаляш 500 години

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    setih se edna druga istoriq pak ne e izepka ama mi se pi6e

Vtori klas se pribirah sama ot daskalo i varq po ulicata i vidqh edna jena sas sashtoto qke kato na maika mi sashtata kosa viso4ina i az vikam a maika mi i tragnah da bqgam i da mqtam i kato priblijih malko vidqh 4e ne e maika mi i otminavam q i pak prodaljih da bqgam i da mqtam makr 4e zad jenata nqmashe nikoi aama si vikam da ne me pomisli taq za luda xaxa

ina4e izcepka na maika mi
    "Abe vijdam 4e e tuk ama neznam kade e"(stavashe vapros za edna kniga)
    "sabli4ai se i vlizai u peralnqta"
    za dr ne se se6tam
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на Vincitore
    Цитирай Първоначално написано от tan4etoo
    leleeee tfa me razbiiii

Голям фен Аватара на Vincitore
    ili puk e sega se setix tfa lqto na moreto se kupq az vuv vodata s maska i gledam maika mi maxa na nqkoi ot brega i se obru6tam i gledam ba6ta mi s maska i 6norxel i na 6norxela oranjeva lenti4ka i trugvam kum tati.. stigam do nego pod vodata i mu maxam i toi poneje e s maska i me vijda i toi mi maxna i si produlji .. i az pluvam pluvam sled nego ama toi ne izliza na brega kudeto ni e 4adura a produljava nadolu .. e nastignax go i ve4e sme po4ti na brega no o6te vuv vodata a toi e s grub kum men i azz- Awe tati ti kak vijda6 kat e tolko mutno we pri koeto tati se obru6ta i kazva -molq-vie mai me burkate s nqkoi i az se zaglejdam i gledam ama tfa ne e tati i az lelee izvinete prosto i ba6ta mi ima oranjeva lenti4ka gore na 6norxela a okolo men sestra mi i bratov4edka mi i te uj sled tati ti4at be6e golqm rezil

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    О и аз се сещам сега една...
    попринцип, като се ядосам на майка ми и викам " Динева ", т'ва е фамилията на една бивша колежка, която и двете мн мразехме...
    та на морето сме и вървим към плажа, само, че тя се бави нещо и аз й крещя силно :
    " Айде, бе Динева, кво стана ? "
    И изведнъж една жена се обърна и ме гледа очудващо
    Сигурно и тя се е казвала така... xDD

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    nz dali e izcepka ama n6
    Pribiram se ot disco kam 4-4:30 i si lqgam vednaga i sled malko maaika mi vliza u staqta ama az mal4a praq se 4e spa i maika mi ogleda si4ko izleze utide v kuhnqta i sled malko polu4avam sms "Pribirai se"
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Хаха.. интересно
    Била съм на 6г. една от приятелките ми на 5, а другата на 4 и малко. Играли сме си на кукли и най-малката се е изцепила "Я един мъжки барби, сега ще го наеба". Майка ми е слушала, прибра ме и ме наби

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    майка: Не влизай с обувки! Събуй си краката 1во
    (#) ...thats a cookie...

В нашето семейство изцепките нямат край..дори не ги помня..ноо никога няма да забравя когато бях на около 7 8 и разбрах че братовчедка ми казва "егати" и питах нашите дали може и аз да казвам така и бях категорично одрязана

Днеска пазарувахме с наще и те се заговориха с магазинера и двамата с баща ми стигнаха до извода, че: Мъжете се прибират уморени от работа, а жената иска само секс и майка

Цитирай Първоначално написано от petet
    Цитирай Първоначално написано от petrunka
    2/На Коледа, когато бях на 7 години аз разглеждам подаръците си в хола у баба ми, а в стаята си говорят баща ми и майка ми. По едно време аз ожаднявам и отивам в кухнята. Сипвам си "вода" в чаша, без да знам, че всъщнност в шишето има ракия. Изпих 2 глътки и като заревах, целия блок ме чу(все пак аз съм малък, а ракията е силна). Майка ми излиза и вика "Натряска ли се,момчето ми?" и се хили, а на мен ми е гадно..

Хахаха и аз така.Бяхме пътували цял ден,и наще остават,и аз направо умирам от жажда и виждам едно шише Спрайт.Нито мирише,нито нищо,пия,и нали има някакъв гаден спритосан вкус и си викам тая вода развалена ама айде ощ малко да пийна,че тамън пак да прглътна се сетих,че това е спирт.Малееее умрях,плюх,храчих,дори в гърлото си бърках,за да повърна,но не успях.
    Ем с наще веднъж като бяхме на кафе (била съм на 4-5) гледам, че майка ми пие кола, обаче ми се допи и на мен.И направо надигнах чашата и течността беше с ужасен вкус, оказа се, че било коняк

В 22:48 татко казва на майка: Ай да пием кафе

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    nz dali e izcepka ama n6
    Това ме разби
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

zna4i 3-mata gledame trii hil tam serial4eto.. i maika ne moja da razbere koi sa sinovete tam... i az i vikam predstavi si 4e ti si jenata az majat a tatko brat mi zna4i az imam 2 deca ot tebe i se razvejdam i poneje se fkarah vav filma vikam.. na maika.. 4akai sq ti koi be6e ?
    smehme se 30-60 min

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си