.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 165
    Това е от преди малко
    Майка ми ме извика в кухнята ама някфа сериозна. Отивам аз и тя ссупер сериозно ми вика "Няма да ги чукам" аз само гледам и тя "Ми да няма да ги начукам пържолите така са си много добре"

Град
    Плевеен
    Цитирай Първоначално написано от EverythingButTheGirl

майка,когато се връщам от центара: ако видя още едни такива мръсни чехли,ще ти ги навра у гърлото !

И един от сега. Пиша си по скайп за ... с една приятелка и се обръщам зад мен, баща ми чете чата и аз той си сяда на дивана и се обръща къ майка ми: Иди да видиш кви работи си пише

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    И един от сега. Пиша си по скайп за ... с една приятелка и се обръщам зад мен, баща ми чете чата и аз той си сяда на дивана и се обръща къ майка ми: Иди да видиш кви работи си пише
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tapaka
    az kat bqh malak 1 klas si spomnqm 4e imashe edna baba na selo kadeto samo glyposti govore6e i vednaj govore6e s nekva dr baba i vika p***a i az gi 4yh sled tva katt se pribrahme s na6te y nas i az izlizam na terasata i po4vam da obikalqvam i da vikam putki putki putki putki putki putki maika kat me 4y pobesnq i me pribra vednaga ot terasa i posledvaha dalgi i tapi razgovori kvo e p***a i 4e ne biva da se govori taka
    Цитирай Първоначално написано от tan4etoo
    бях много малка и си играех нещо на терасата а пред блока бяха приятелите на брат ми и бате от вътре ми вика : тани хвърли топката, а аз чух "тани хвърли котката" и понеже тогава имахме котка и аз хванах котката за гушата и я хвърлих през терасата от 4-тия етаж

тея тотално ме разбиха

Сутринта татко идва в стаята ми
    Азсънена) Татее, имам чувството, че е понеделник. Понеделник ли е?
    Татко: Не, неделя.
    Аз: Тате имам чувството, че е неделя и си заспах

Сега след вечеря хапваме сладки.
    Татко: По колко имаме?
    Аз: Тези всичките са твой.
    Майка: Че как шест на него?! ...(каза го, щото по принцип татко не обича сладко)

Град
    У нас Си (=
    Бях на около 12 години и вървяхме с мама и една приятелка към магазина и си мислех за шоуто на Слави и вица, който беше разказвал за някакъв баща, чиято дъщеря се казвала Мусайбе и без да искам го изтърсих на глас. Приятелката ми ме погледна странно и се опита да прикрие смеха си, което си беше доста жалък опит, а майка ми само се извърна и попита кой ме учел на глупости ще кажеш, че съм на 5 ;d

Една приятелка на баба ни е на гости, тя пее в хора на старите градски песни и на народните. Аз обаче не знаех, че пее в този на старите градски (те винаги по участия са с капели)
    Аз: Оле толкова хубаво пеете вие в народния хор, а тези с капелите са толкова фалшиви
    Тя: Че аз пея и при тези с капелите
    Баба: Тя Вики (за мен) се обърка
    Аз: Не, не съм се много са зле не мога да ги трая
    Тя(жената):
    Баба:
    Аз:

Град
    Плевеен
    Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Гледаме Властелинът на пръстените и татко се обръща към майка: Искам да ти купя такъв пръстен
    Майка: Защо
    Татко: За да може и ти да обикаляш 500 години

Град
    Плевеен
    Цитирай Първоначално написано от hardcore_syndrome
    Хаха.. интересно
    Била съм на 6г. една от приятелките ми на 5, а другата на 4 и малко. Играли сме си на кукли и най-малката се е изцепила "Я един мъжки барби, сега ще го наеба". Майка ми е слушала, прибра ме и ме наби

Голям фен Аватара на Vincitore
    Прибирам се аз на обяд и гледам колата на баща ми!Прибирам се в нас-той не е в къши-звъня му и го питам:
    -Абе тати къде си ве ? Той:
    -Ми в къщи,що?Аз:
    -Я помисли пак!Той
    -Що ти в къщи ли си си?Аз:
    -Да ама нещо тебе не те виждам!Той:
    -Хуу де в кафето до в къщи съм айде след малко си идвам

Тати: Харесва ли ти виното ми?
    Майка: Ммм още не ти е станало хубаво, трябва да отлежи.
    Тати: Ми тооо тва не е вино.
    Майка: Ми кво е?!
    Тати: Ми от на комшията, сок от боровинки
    Майка: Ооо то за тва ли ми се оправи зрението и от няколко дена виждам само хубавите мъже??!
    Тати:

Sestra [4godini]mi be6e na selo to e nqkude 30 km ot SOfiq i ima6e zaddrustvane i nekuf sviri na maika mi i sestra mi : DA TI E*A MAIKATA .... O SPUKAH SE DA SE HILQQQ

naskoro pak sestra mi [6 godini] gl filma emigranti i samo se 4uvat nekfi ARE DA PRAIME SEX..IZ4UKAH Q TAQ...I PODOBNI DUMI4KI i sestra mi ne sprq da pita kfo e tfa 4UKANEE..EBANE ..i tati vika ; BELQAT SI FANAHME S TOQ FILM oleleleleleee

Mama be6e bolna,a tati be6e na rabota i bqh nqkude kum 6 godi6na i kogato piq voda ot 6i6eto vutre mi padat vsqkfi ne6ta ot ustata smis prdi kfo sum qla i takam i tati i m vika ribi mn sladko i az nadigam 6i6eto i mama vika :
    -Ima li ribi,ako inma 6te si nakazana ot ba6ta ti !?
    az:- (se popikah ot strah) vzeh 6i6eto i go ispih cqloto...vmesto da go iSIPA nqkude i mama posle vika :
    -Sa 6e ti se prusne korema
    i az tura sqdam na kenefa i reva 6tot ne moga da se ispikam ....awe napravo do sega umiram da se hilq ...
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Цитирай Първоначално написано от Vincitore
    Цитирай Първоначално написано от tan4etoo
    бях много малка и си играех нещо на терасата а пред блока бяха приятелите на брат ми и бате от вътре ми вика : тани хвърли топката, а аз чух "тани хвърли котката" и понеже тогава имахме котка и аз хванах котката за гушата и я хвърлих през терасата от 4-тия етаж
    leleeee tfa me razbiiii
    +1

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Град
    Плевеен
    Ееее много ме кефи тая тема...

Вървим с майка по главната и аз: еее най-накрая да идем на копутки..аа де покупки тоест И майка ма гледа а аз нз на коя страна да се врътна щот се попикавам от смях..
    Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(

Колежка на майка към мен: Ние, майките сме малко нервни ...
    Аз: Особенно моята
    Майка:

Ето още един:тати ми влиза в стаята и:
    -Даниела котката пак е повърнала.Иди си го избърши!
    -Ама тате аз ся ядоооох... (тоест бях яла и само нещо гнусно ми трябваше да видя и.. ) обаче той го разбрал грешно и:
    -E аз да не те карам да го ядеш,че ми викаш,че си се наяла.. После цяла вечер ме бъзикаше..
    Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(

Била съм 6-7 годишна и съм на гости съм в баба и дядо.И с мама вече да си ходим и утивамев коридора и докато се обувам дядо нещо ми казва и аз се обръщам към него и казвам:Дядо ти си гей!(а исках да кажа гений) и всички ме гледаха--->> ама аз съм продължила да си връзвам обувката...
    Когато се скарам с майка ми и почваме да се убиждаме ама такъв цирк пада и вече като неиздържа и почвам да и показвам среден пръст
    Има още много,но в момента немога да загрея като се сетя ще пиша....

Град
    ~*иЗ мОя сВят*~
    Ми...един ден сме имали гости...аз съм била на 4-5 гидинки иии те ни били приятели и мъжът заспал на дивана ни. Аз седя до него и изведнъж му захапвам ухото... Той се събужда и крещи . Майка ми носи марли
    И до сега чоевека ще ме помни заради белега, който му оставих
    I L0VE MY FRIENDS

Преди няколко дни, когато баба ми беше на гости я водих в Кауфланд, че имаше да се пазарува.
    Аз: бабоо ако видиш някъде само паста за зъби ми вземи
    Баба ми: а ти ако видиш някъде само зъби ми вземи

И една прясна случка от днес. Седя си аз в кухнята в 12:55, пет минути преди даскало и се чудя к'во да правя. Дънките ми за пране, чантата ми се скъса, тениската ми за пране. Маратонките си скъсах, докато тичах в понеделник по физическо. Та стоя си аз в кухнята и баща ми се прибира и носи някакви супер симпатични хлепчета. Аз си взех едно и почнах да си чопля от него и да си изливам душата пред баща ми. И така съм се заприказвала, че си очоплих пръстите Той баща ми като ме изкача да млъкна, каза:
    - Ебаго ти тоя хлеб го изеде като кифла (как съм се смяла не е истина)

А сега се сетих и за още

Братовчеда на компютъра, аз някъде отзад на дивана чета книга. И майка ми по едно време влиза да види какво правим и уж да вземе нещо (какво ли е оставяла в стаята ми, при положение че я държа заключена когато ме няма) и братовчеда нещо пише и само като се провикна:
    - Да му еба майката на тоя !!
    Майка ми само:
    и после братовчеда: е тя е готина, ама тоя ме ядосва
    а аз отзад на дивана се спуках да се смея

------------------

И да спомена за още една. Тя не се случи вкъщи, но трябва да я кажа
    Имахме български при най-омразната и зла г-жа в цялата област тук (сериозно) и то вече края на часа и всички се въртят, всеки гледа колко остава и една фр вика:
    - Остават 2 секунди
    и аз:
    - ахахаха как две бе...едно...две
    и то точно тогава звънеца удари

Това е изцепка на една приятелка де хванаха я докато правеше секс с приятеля си Сами си представете какво и чуха ушите

Баща ми веднъж беше с едни зачервени очи,нос и някакъв ми вика:
    -Я,ми донеси тоалетна хартия.
    Седях 2 минути,като го гледах умно и след малко:
    -Ама защо ти е?А?
    Той стана и брутално си издуха носа в мивката в банята и аз подире му:
    -Е,добре и сега за какво ти е тая тоалетна хартия?

Или оправя си човека леглото.И аз учтиво питам дали иска помощ,той ми каза че сам можел да се оправи.Постели си юргана,аз го дръпнах настрани,умачкотих го,после го оправих и с голяма гордост:
    -Ето!Видя ли,че не можеш да се справиш без мен

Град
    Шумен
    Това е от преди малко
    Днес в училище обсъждахме на каква екскурзия да отидем в чужбина и се спряхме на една за 630 лв и аз ест трябва да питам наште ама като са в добро настроение. Обаче те нещо все не си го оправяха тая вечер и аз докато вечеряме го изръсих това за екскурзията и за цената най-вече. Мама само пита :
    - И ся кво следва?
    Аз:
    - Дали хората, дето ще дават парите, ще ме пуснат! - гледам умно
    А тя:
    - И кои са тия хора?
    Ама толкова сериозно попита, тя наистина си беше помислила, че някой ще ни спонсорира При което аз отвърнах най-нахално:
    - Ами кои ли...
    И после аз и тате се хилим, а мама погледа тъпо малко, а после и тя почна да се смее

В крайна сметка май ме пускат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си