- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Изцепки вкъщи!
Това е от преди малко
Майка ми ме извика в кухнята ама някфа сериозна. Отивам аз и тя ссупер сериозно ми вика "Няма да ги чукам" аз само гледам и тя "Ми да няма да ги начукам пържолите така са си много добре"![]()
![]()
![]()
![]()
И един от сега. Пиша си по скайп за ... с една приятелка и се обръщам зад мен, баща ми чете чата![]()
и аз
той си сяда на дивана и се обръща къ майка ми: Иди да видиш кви работи си пише
![]()
![]()
Първоначално написано от gree_girl
![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от tapaka
Първоначално написано от tan4etoo
тея тотално ме разбиха![]()
![]()
![]()
Сутринта татко идва в стаята ми
Азсънена) Татее, имам чувството, че е понеделник. Понеделник ли е?
Татко: Не, неделя.
Аз: Тате имам чувството, че е неделяи си заспах
![]()
Сега след вечеря хапваме сладки.
Татко: По колко имаме?
Аз: Тези всичките са твой.
Майка: Че как шест на него?!...(каза го, щото по принцип татко не обича сладко)
Бях на около 12 години и вървяхме с мама и една приятелка към магазина и си мислех за шоуто на Слави и вица, който беше разказвал за някакъв баща, чиято дъщеря се казвала Мусайбе и без да искам го изтърсих на глас. Приятелката ми ме погледна странно и се опита да прикрие смеха си, което си беше доста жалък опит, а майка ми само се извърна и попита кой ме учел на глупости ще кажеш, че съм на 5 ;d
Една приятелка на баба ни е на гости, тя пее в хора на старите градски песни и на народните. Аз обаче не знаех, че пее в този на старите градски (те винаги по участия са с капели)
Аз: Оле толкова хубаво пеете вие в народния хор, а тези с капелите са толкова фалшиви
Тя:Че аз пея и при тези с капелите
Баба:Тя Вики (за мен) се обърка
![]()
Аз: Не, не съм се много са злене мога да ги трая
Тя(жената):![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Баба:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз:![]()
Прибирам се аз на обяд и гледам колата на баща ми!Прибирам се в нас-той не е в къши-звъня му и го питам:
-Абе тати къде си ве ? Той:
-Ми в къщи,що?Аз:
-Я помисли пак!Той
-Що ти в къщи ли си си?Аз:
-Да ама нещо тебе не те виждам!Той:
-Хуу де в кафето до в къщи съм айде след малко си идвам![]()
Тати: Харесва ли ти виното ми?
Майка: Ммм още не ти е станало хубаво, трябва да отлежи.
Тати: Ми тооо тва не е вино.![]()
Майка: Ми кво е?!![]()
Тати: Ми от на комшията, сок от боровинки![]()
Майка: Ооо то за тва ли ми се оправи зрението и от няколко дена виждам само хубавите мъже??!![]()
Тати:![]()
Sestra [4godini]mi be6e na selo to e nqkude 30 km ot SOfiq i ima6e zaddrustvane i nekuf sviri na maika mi i sestra mi : DA TI E*A MAIKATA .... O SPUKAH SE DA SE HILQQQ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naskoro pak sestra mi [6 godini] gl filma emigranti i samo se 4uvat nekfi ARE DA PRAIME SEX..IZ4UKAH Q TAQ...I PODOBNI DUMI4KI i sestra mi ne sprq da pita kfo e tfa 4UKANEE..EBANE ..i tati vika ; BELQAT SI FANAHME S TOQ FILM oleleleleleee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mama be6e bolna,a tati be6e na rabota i bqh nqkude kum 6 godi6na i kogato piq voda ot 6i6eto vutre mi padat vsqkfi ne6ta ot ustata smis prdi kfo sum qla i takam i tati i m vika ribimn sladko i az nadigam 6i6eto i mama vika :
-Ima li ribi,ako inma 6te si nakazana ot ba6ta ti !?
az:- (se popikah ot strah) vzeh 6i6eto i go ispih cqloto...vmesto da go iSIPA nqkude i mama posle vika :
-Sa 6e ti se prusne korema
i az tura sqdam na kenefa i reva 6tot ne moga da se ispikam ....awe napravo do sega umiram da se hilq ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
+1Първоначално написано от Vincitore
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Вървим с майка по главната и аз: еее най-накрая да идем на копутки..аа де покупки тоестИ майка ма гледа а аз нз на коя страна да се врътна щот се попикавам от смях..
![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
Колежка на майка към мен: Ние, майките сме малко нервни ...
Аз: Особенно моята![]()
Майка:![]()
![]()
Ето още един:тати ми влиза в стаята и:
-Даниела котката пак е повърнала.Иди си го избърши!![]()
-Ама тате аз ся ядоооох...(тоест бях яла и само нещо гнусно ми трябваше да видя и..
) обаче той го разбрал грешно и:
-E аз да не те карам да го ядеш,че ми викаш,че си се наяла..![]()
![]()
![]()
![]()
После цяла вечер ме бъзикаше..
![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
Била съм 6-7 годишна и съм на гости съм в баба и дядо.И с мама вече да си ходим и утивамев коридора и докато се обувам дядо нещо ми казва и аз се обръщам към него и казвам:Дядо ти си гей!(а исках да кажа гений) и всички ме гледаха--->>ама аз съм продължила да си връзвам обувката...
![]()
![]()
Когато се скарам с майка ми и почваме да се убиждаме ама такъв цирк пада и вече като неиздържа и почвам да и показвам среден пръст![]()
![]()
Има още много,но в момента немога да загрея като се сетя ще пиша....![]()
Ми...един ден сме имали гости...аз съм била на 4-5 гидинки иии те ни били приятели и мъжът заспал на дивана ни. Аз седя до него и изведнъж му захапвам ухото... Той се събужда и крещи . Майка ми носи марли
И до сега чоевека ще ме помни заради белега, който му оставих![]()
![]()
I L0VE MY FRIENDS
Преди няколко дни, когато баба ми беше на гости я водих в Кауфланд, че имаше да се пазарува.
Аз: бабоо ако видиш някъде само паста за зъби ми вземи
Баба ми: а ти ако видиш някъде само зъби ми вземи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И една прясна случка от днес. Седя си аз в кухнята в 12:55, пет минути преди даскало и се чудя к'во да правя. Дънките ми за пране, чантата ми се скъса, тениската ми за пране. Маратонките си скъсах, докато тичах в понеделник по физическо. Та стоя си аз в кухнята и баща ми се прибира и носи някакви супер симпатични хлепчета. Аз си взех едно и почнах да си чопля от него и да си изливам душата пред баща ми. И така съм се заприказвала, че си очоплих пръститеТой баща ми като ме изкача да млъкна, каза:
- Ебаго ти тоя хлеб го изеде като кифла![]()
![]()
![]()
![]()
(как съм се смяла не е истина)
А сега се сетих и за още![]()
![]()
Братовчеда на компютъра, аз някъде отзад на дивана чета книга. И майка ми по едно време влиза да види какво правим и уж да вземе нещо (какво ли е оставяла в стаята ми, при положение че я държа заключена когато ме няма) и братовчеда нещо пише и само като се провикна:
- Да му еба майката на тоя !!![]()
Майка ми само:![]()
![]()
и после братовчеда: е тя е готина, ама тоя ме ядосва
а аз отзад на дивана се спуках да се смея![]()
![]()
![]()
------------------
И да спомена за още една. Тя не се случи вкъщи, но трябва да я кажа![]()
![]()
![]()
Имахме български при най-омразната и зла г-жа в цялата област тук (сериозно)и то вече края на часа и всички се въртят, всеки гледа колко остава и една фр вика:
- Остават 2 секунди
и аз:
- ахахаха как две бе...едно...две
и то точно тогава звънеца удари![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е изцепка на една приятелка дехванаха я докато правеше секс с приятеля си
Сами си представете какво и чуха ушите
Баща ми веднъж беше с едни зачервени очи,нос и някакъв ми вика:
-Я,ми донеси тоалетна хартия.
Седях 2 минути,като го гледах умно и след малко:
-Ама защо ти е?А?![]()
Той стана и брутално си издуха носа в мивката в банята и аз подире му:
-Е,добре и сега за какво ти е тая тоалетна хартия?![]()
Или оправя си човека леглото.И аз учтиво питам дали иска помощ,той ми каза че сам можел да се оправи.Постели си юргана,аз го дръпнах настрани,умачкотих го,после го оправих и с голяма гордост:
-Ето!Видя ли,че не можеш да се справиш без мен![]()
Това е от преди малко![]()
Днес в училище обсъждахме на каква екскурзия да отидем в чужбина и се спряхме на една за 630 лв и аз ест трябва да питам наште ама като са в добро настроение. Обаче те нещо все не си го оправяха тая вечер и аз докато вечеряме го изръсих това за екскурзията и за цената най-вече. Мама само пита :
- И ся кво следва?
Аз:
- Дали хората, дето ще дават парите, ще ме пуснат! - гледам умно
А тя:
- И кои са тия хора?
Ама толкова сериозно попита, тя наистина си беше помислила, че някой ще ни спонсорираПри което аз отвърнах най-нахално:
- Ами кои ли...
И после аз и тате се хилим, а мама погледа тъпо малко, а после и тя почна да се смее![]()
В крайна сметка май ме пускат![]()