- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Изцепки вкъщи!
Днес на обяд с мама сме на гости у баба и дядо.. Не са добре тия хора.. Баба дава на мама една малка чинийка да нареже халва вътре, ама нещо не беше предвидила размера.. И дядо гледа мама как се мъчи:
Дядо: Абе много малка тая чинийка бе..
Мама: Да бе, малко много идва халвата.
Аз: Тя направо вече е извън чинията.
Баба (провиква се от кухнята): Не е ли добър ножа?![]()
Малко по-късно. Баба обяснява нещо на дядо, а той стои и я гледа в очите. Тя свършва с раказа, но.. никаква реакция от страна на дядо и тя жената почва от начало.. Пак свършва, дядо пак стои и я гледа..
Баба: Офф..![]()
Дядо: Абе кфо ми приказваш бе?
С майка ми много им се смяхме..![]()
Тръгваме си накрая и аз излизам от входа и започвам да подскачам, да тичам, да се мятам.. Обикалям майка ми..
Аз: Ама то така самичка не е интереснооо!
Мама: Е как да подскачам с тая чанта?
Аз: Еее, остави я на оная кола!
И продължавам да тичам. След малко гледам мама оставила чантата и подскача и тя след мене и ме гони.. Една съседка от терасата към майка ми:
Тя: Ама, Гале, не ти отива вече на тия години!
Мама: Абе какво да я правя като е такова лапенце!
Съседката: Ай ай ся, не се оправдавай.. Детето ти виновно!![]()
Мама (към мене): Гледай, ще ме набият заради тебе!
И аз и комшийката се споглеждаме и се спукахме да се хилим, а мама някаква засрамена.. Така се изчерви.. Така като го пиша не е смешно, ама много се смях тогава..![]()
Гаджето (шепне ми на ухото): дай една целувка за добро утро
аз (шепна и аз): няма, защото ми е запушен носа![]()
той (шепне): ее духни да видя
аз (викам): НЯМА ДА ТИ ДУХАМ БЕ
и това шептене беше, защото майка ми беше в стаята![]()
![]()
представяте си какво си е помислила като изкрещях това последното![]()
![]()
^![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от Jumbie483
![]()
![]()
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от pam1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Една приятелка ми е на гости и аз си държа телефона .. търсих нещо в него.. По едно време почнах да се разхождам из стаята и да рова навсякъде и фр-ката ме пита:
-Кво прайш?
АЗ: -Кажи ми моляти се къде си оставих телефона,че не мога да го намеря... Изпари ли се ... кво стана?![]()
А тя кат почва да се смее и кат се осъзнах и аз с нея..
![]()
---------
Стоя си на компа ,ама бях седнала на ръба на стола (той е с колелца) и по едно време вече усещам,че падам и почнах да дърпам стола и те колелцата нещо се завъртяха и аз се изтупках и се заврях по бюрото... После как съм се смялаа..![]()
---------
Една фр-ка ми е на гости и откакто е дошла не си е вадила ръцете от джобовете и аз на-накрая и викам:
-Офф земи да си извадиш джобовет от ръцете...![]()
---------
помня когато бях на около 9-10 години и си бях на село... Вечерта сънувам,че баба ще ми купува некви бонбони и на сутринта ставам и й викам:
-Ама бабо ти купи ли бонбоните дето ми обеща или отново забрави?
Тя само стои и ма гледа е така![]()
---------
Във втори или трети клас имахме час по БЕл и решавахме някаква кръстословица и едно съученичка вместо къртица се провикна:
-ДА,ДА аз знам какво е тва! Къртечница...
Всички почнахме да се хилим кат ненормални..![]()
![]()
![]()
Маминка ми като се възмущава на себе си, редовно казва "Ей голям съм ташак!"![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Хихи мн весела темичка,аз имам мн такива лудории и смешни ситуации ма са ше напиша една дето ми изплува в главата :P По-нататък ше пусна още някояТака бяхме на море на апартамента ни и поканихме гости и цяла вечер клиопаме,пийваме и по едно време баба и братовчед ми отново се скарват за няква простотия (само да уточня,че баба си е доста досадна и не спира да мели и всичко квото кажеш овърта,а пък братовчед ми е на 13 и винаги на майтап се кара с нея и още нещо....цицоман е
обича да се базика с циците на баба,ама не изобщо не е извратен
а те са сещате се...все пак е стара жена
) И почнаха да се бият в средата на стаята -баба го пердаши по задника и му хваща ръцете,а той се хили и изведнъж съвсем инцидентно се хвана за потника и да се изправи и...и се показа едната цица
щото не ходи със сутиен и всички избухнахме в смях и баба се опули,придаде си храбър вид,хвана си другата презрамка и си свали целия потник до пъпа
и така показала двете си прелести вика:На,наа гледайте мее,айде де това е достойнството на жената!Съвсем естествен женски орган,ааа смейте се,ама едно време бях най-надарената жена,всички мене ме искаха , а вие тука големи хора едни цици не сте виждали!И отправи злобен поглед към братовчед ми :А тойй,помнете ми думата ше стане извратен изнасилвач,толкова ли пропадна мойто момче,че се кефиш на циците на баба си?После вика:Абе верно циците са ми бели,мн зле утре на плажа без бански
![]()
Хахахаха, моята пък веднъж идва у нас на гости и ме пита къде е тоалетната. Аз я питам за к'во и е, нали ще си лягаме вече, всички са минали през банята и тя кат' ми се развика "ИСКАМ ДА СИ ИЗМИЯ ПУТАРАНАТА, ВЕ"Първоначално написано от marin4itu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
преди 2 мин гледаме с майка ми хамстера , който се опитваше да излезе и
тя: е сега качи се на проходилката и излез ( имаше предвид поилката )
аз: мамо кфа проходилка и започнахме да се смеем![]()
![]()
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Като малка ми беше много мерак да " пасирам " домати и накарах баба ми да ми позволи и нали слагам си аз доматите, включвам обаче не слагам капака на миксера и всичко става в домати и плочки и тапети и лицето ми.
И се разревавам аз и те ме питат:
- Защо ревеш, това е само домат, спокойно, сега ще почистим.
А аз съм казала:
- Само похабих домата!![]()
Тръгваме си накрая и аз излизам от входа и започвам да подскачам, да тичам, да се мятам.. Обикалям майка ми..
Аз: Ама то така самичка не е интереснооо!
Мама: Е как да подскачам с тая чанта?
Аз: Еее, остави я на оная кола!
И продължавам да тичам. След малко гледам мама оставила чантата и подскача и тя след мене и ме гони.. Една съседка от терасата към майка ми:
Тя: Ама, Гале, не ти отива вече на тия години!
Мама: Абе какво да я правя като е такова лапенце!
Съседката: Ай ай ся, не се оправдавай.. Детето ти виновно!![]()
Мама (към мене): Гледай, ще ме набият заради тебе!
И аз и комшийката се споглеждаме и се спукахме да се хилим, а мама някаква засрамена.. Така се изчерви.. Така като го пиша не е смешно, ама много се смях тогава..[/b][/quote]
От теб и тфоята шантава майка всичко може да се очаква...![]()
И естествено няма нищо лошо в това :P
http://prize.bg/dArK_sMoOkEy Влезте тук,като се регистрирате и отговорите на въпроса можете да спечелите мобилен телефон!
Абе кфо се подмазваш и ти бе ..Първоначално написано от dArKsMoOkEy
![]()
![]()
![]()
![]()
Излизам да карам колело и се обаждам на майка ми... Тя ми вика:
- Ей голям коло*бач ще ставаш.
И аз гледам така![]()
![]()
` ЪпСуРт....