.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 165 от общо 165

Град
    Русе
    Днес на обяд с мама сме на гости у баба и дядо.. Не са добре тия хора.. Баба дава на мама една малка чинийка да нареже халва вътре, ама нещо не беше предвидила размера.. И дядо гледа мама как се мъчи:
    Дядо: Абе много малка тая чинийка бе..
    Мама: Да бе, малко много идва халвата.
    Аз: Тя направо вече е извън чинията.
    Баба (провиква се от кухнята): Не е ли добър ножа?

Малко по-късно. Баба обяснява нещо на дядо, а той стои и я гледа в очите. Тя свършва с раказа, но.. никаква реакция от страна на дядо и тя жената почва от начало.. Пак свършва, дядо пак стои и я гледа..
    Баба: Офф..
    Дядо: Абе кфо ми приказваш бе?
    С майка ми много им се смяхме..

Тръгваме си накрая и аз излизам от входа и започвам да подскачам, да тичам, да се мятам.. Обикалям майка ми..
    Аз: Ама то така самичка не е интереснооо!
    Мама: Е как да подскачам с тая чанта?
    Аз: Еее, остави я на оная кола!
    И продължавам да тичам. След малко гледам мама оставила чантата и подскача и тя след мене и ме гони.. Една съседка от терасата към майка ми:
    Тя: Ама, Гале, не ти отива вече на тия години!
    Мама: Абе какво да я правя като е такова лапенце!
    Съседката: Ай ай ся, не се оправдавай.. Детето ти виновно!
    Мама (към мене): Гледай, ще ме набият заради тебе!
    И аз и комшийката се споглеждаме и се спукахме да се хилим, а мама някаква засрамена.. Така се изчерви.. Така като го пиша не е смешно, ама много се смях тогава..

Гаджето (шепне ми на ухото): дай една целувка за добро утро
    аз (шепна и аз): няма, защото ми е запушен носа
    той (шепне): ее духни да видя
    аз (викам): НЯМА ДА ТИ ДУХАМ БЕ

и това шептене беше, защото майка ми беше в стаята
    представяте си какво си е помислила като изкрещях това последното

Мега фен
    ^
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Гаджето (шепне ми на ухото): дай една целувка за добро утро
    аз (шепна и аз): няма, защото ми е запушен носа
    той (шепне): ее духни да видя
    аз (викам): НЯМА ДА ТИ ДУХАМ БЕ

и това шептене беше, защото майка ми беше в стаята
    представяте си какво си е помислила като изкрещях това последното
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от pam1
    бяха се събрали две семейства в нас (наще и още едни) и аз влизам в кухнята да пия вода от шише на кока кола ама има две взимам аз едното да пия гълтам и почвам да пищя и татко КВО ВИКАШ?ДОБРЕ Е СТАНАЛА РАКИЯТА ТАКА ЛИ

Една приятелка ми е на гости и аз си държа телефона .. търсих нещо в него.. По едно време почнах да се разхождам из стаята и да рова навсякъде и фр-ката ме пита:
    -Кво прайш?
    АЗ: -Кажи ми моляти се къде си оставих телефона,че не мога да го намеря... Изпари ли се ... кво стана?
    А тя кат почва да се смее и кат се осъзнах и аз с нея..

---------

Стоя си на компа ,ама бях седнала на ръба на стола (той е с колелца) и по едно време вече усещам,че падам и почнах да дърпам стола и те колелцата нещо се завъртяха и аз се изтупках и се заврях по бюрото... После как съм се смялаа..

---------

Една фр-ка ми е на гости и откакто е дошла не си е вадила ръцете от джобовете и аз на-накрая и викам:
    -Офф земи да си извадиш джобовет от ръцете...

---------

помня когато бях на около 9-10 години и си бях на село... Вечерта сънувам,че баба ще ми купува некви бонбони и на сутринта ставам и й викам:
    -Ама бабо ти купи ли бонбоните дето ми обеща или отново забрави?
    Тя само стои и ма гледа е така

---------

Във втори или трети клас имахме час по БЕл и решавахме някаква кръстословица и едно съученичка вместо къртица се провикна:
    -ДА,ДА аз знам какво е тва! Къртечница...

Всички почнахме да се хилим кат ненормални..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Маминка ми като се възмущава на себе си, редовно казва "Ей голям съм ташак!"
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Bulgariq,Sofiq
    Хихи мн весела темичка,аз имам мн такива лудории и смешни ситуации ма са ше напиша една дето ми изплува в главата :P По-нататък ше пусна още някоя Така бяхме на море на апартамента ни и поканихме гости и цяла вечер клиопаме,пийваме и по едно време баба и братовчед ми отново се скарват за няква простотия (само да уточня,че баба си е доста досадна и не спира да мели и всичко квото кажеш овърта,а пък братовчед ми е на 13 и винаги на майтап се кара с нея и още нещо....цицоман е обича да се базика с циците на баба,ама не изобщо не е извратен а те са сещате се...все пак е стара жена ) И почнаха да се бият в средата на стаята -баба го пердаши по задника и му хваща ръцете,а той се хили и изведнъж съвсем инцидентно се хвана за потника и да се изправи и...и се показа едната цица щото не ходи със сутиен и всички избухнахме в смях и баба се опули,придаде си храбър вид,хвана си другата презрамка и си свали целия потник до пъпа и така показала двете си прелести вика:На,наа гледайте мее,айде де това е достойнството на жената!Съвсем естествен женски орган,ааа смейте се,ама едно време бях най-надарената жена,всички мене ме искаха , а вие тука големи хора едни цици не сте виждали!И отправи злобен поглед към братовчед ми :А тойй,помнете ми думата ше стане извратен изнасилвач,толкова ли пропадна мойто момче,че се кефиш на циците на баба си?После вика:Абе верно циците са ми бели,мн зле утре на плажа без бански

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Маминка ми като се възмущава на себе си, редовно казва "Ей голям съм ташак!"
    Хахахаха, моята пък веднъж идва у нас на гости и ме пита къде е тоалетната. Аз я питам за к'во и е, нали ще си лягаме вече, всички са минали през банята и тя кат' ми се развика "ИСКАМ ДА СИ ИЗМИЯ ПУТАРАНАТА, ВЕ"

• Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

Аз седя и се обличам и си говоря с мама и и викам:
    - И има един инспектор Педераса!
    А той се казваше Педраса!!!
    Мама направо !

Умрех си !!!!

MERRY CHRISTMAS!!!

преди 2 мин гледаме с майка ми хамстера , който се опитваше да излезе и
    тя: е сега качи се на проходилката и излез ( имаше предвид поилката )
    аз: мамо кфа проходилка и започнахме да се смеем
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Като малка ми беше много мерак да " пасирам " домати и накарах баба ми да ми позволи и нали слагам си аз доматите, включвам обаче не слагам капака на миксера и всичко става в домати и плочки и тапети и лицето ми.
    И се разревавам аз и те ме питат:
    - Защо ревеш, това е само домат, спокойно, сега ще почистим.
    А аз съм казала:
    - Само похабих домата!

Тръгваме си накрая и аз излизам от входа и започвам да подскачам, да тичам, да се мятам.. Обикалям майка ми..
    И продължавам да тичам. След малко гледам мама оставила чантата и подскача и тя след мене и ме гони.. Една съседка от терасата към майка ми:
    И аз и комшийката се споглеждаме и се спукахме да се хилим, а мама някаква засрамена.. Така се изчерви.. Така като го пиша не е смешно, ама много се смях тогава.. [/b][/quote]

От теб и тфоята шантава майка всичко може да се очаква... И естествено няма нищо лошо в това :P
    http://prize.bg/dArK_sMoOkEy Влезте тук,като се регистрирате и отговорите на въпроса можете да спечелите мобилен телефон!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от dArKsMoOkEy
    И аз и комшийката се споглеждаме и се спукахме да се хилим, а мама някаква засрамена.. Така се изчерви.. Така като го пиша не е смешно, ама много се смях тогава..
    От теб и тфоята шантава майка всичко може да се очаква... И естествено няма нищо лошо в това :P
    Абе кфо се подмазваш и ти бе ..

Излизам да карам колело и се обаждам на майка ми... Тя ми вика:
    - Ей голям коло*бач ще ставаш.

И аз гледам така
    ` ЪпСуРт....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си